ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ



Πόσες από τις Ευρωπαϊκές χώρες ήξεραν ότι η οικονομία μιας χώρας που δεν παράγει τίποτα, εκτός από χαλούμι και σεφταλιές, κινείται με μαύρο χρήμα; Όλες. Πόσες Ευρωπαϊκές χώρες γνωρίζουν ότι οι οικονομίες κάποιων χωρών, όπως η Ελβετία και το Λουξεμβούργο κινούνται με μαύρο χρήμα; Όλες. Το Λουξεμβούργο δεν παράγει τίποτα απολύτως και μη μου πει κανείς ότι η οικονομία της Ελβετίας κινείται μόνο με τις σοκολάτες και τα ρολόγια. Όλοι ξέρουν ότι τρείς χώρες στην Ευρώπη βασίζουν την οικονομία τους αποκλειστικά στο μαύρο χρήμα. Η Ελβετία το Λουξεμβούργο και η Κύπρος. Επίσης ένα νησί που το γνωρίζουν λίγοι και ανήκει στην Αγγλία, το Τζέρσεϊ, έχει τις περισσότερες τράπεζες και οφ σορ εταιρίες στην Ευρώπη. Επίσης η Λετονία, που ελέγχεται από την Γερμανία, ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει κανένα έλεγχο για ποσά μέχρι 500 χιλ. ευρώ.
Η Γερμανία έκανε ένα μεγάλο σφάλμα, χτύπησε την Ρωσία και εμμέσως την Αγγλία η οποία έχει ακόμα συμφέροντα στην Κύπρο. Θέλησε με εκβιασμό να συμμετέχει, εκβιάζοντας, στα κέρδη από το φυσικό αέριο. Επίσης η παρουσία της Ρωσίας στην Κύπρο την διασφαλίζει στην συμμετοχή της σε ένα μέρος των κερδών από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Ο μεγαλοϊδεατισμός της Γερμανίας τη έσπρωξε σ' αυτήν την άστοχη ενέργεια στο να ελέγξει με εκβιασμούς όλες τις οικονομίες της Ευρώπης. Η στενοκεφαλιά της για απόλυτη κυριαρχία την έκανε να μη βλέπει ότι μετά τη διάλυση της Ευρωπαϊκής ένωση και του Ευρώ θα είναι η τελευταία που θα πληρώσει πολύ ακριβά την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική της.
Η μικρή Κύπρος μπορεί να αποτελέση την κερκόπορτα της Γερμανίας και το τέλος της πολιτικής της. Όταν θα καταργηθεί το ευρώ η Γερμανία ή θα το διατηρήσει ή θα επιστρέψει σε ένα ισχυρό μάρκο που σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα καταστρέψει τις εξαγωγές της και θα την οδηγήσει σε μια βαθειά ύφεση και σε μια ανεξέλεκτη ανεργία. Η Γερμανία πλήρωσε πολύ ακριβά του δύο πολέμους που προκάλεσε και θα πληρώσει ακόμα μια φορά την εκδικητική της μανία για τις προηγούμενες της ήττες. Το κακό είναι ότι στον λάκκο που θα πέσει έχει παρασύρει και ολόκληρη την Ευρώπη. Μια επανεκλογή της Μέρκελ θα είναι η απόλυτη καταστροφή και η άνοδος όχι μόνο των αντιευρωπαϊστών αλλά και των ακροδεξιών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μετά τις Γερμανικές εκλογές έρχονται οι Ευρωεκλογές και εκεί η ήττα της θα είναι τεράστια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διαλυθεί απλά λοίπουν οι υπογραφές και για την επίσημη διάλυση. Όνειρο ήταν και πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes