Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η επίθεση έγινε με το ίδιο όπλο


Η επίθεση έγινε με το ίδιο όπλο
09.06.2013

Κωνσταντίνος Χολέβας

Εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό, φίλες και φίλοι, ότι αυτή η εξέγερση στην Τουρκία είναι καθοδηγούμενη αριστοτεχνικά από ειδικά γραφεία ψυχολογικών επιχειρήσεων των ενόπλων δυνάμεων. Δεν αρνούμαι τα προβλήματα, τις κοινωνικές διαιρέσεις και τα πολιτιστικά χάσματα στην τουρκική κοινωνία. Ομως με προβληματίζει το γεγονός ότι μόλις συγκρούστηκαν λίγοι οικολόγοι με την αστυνομία στην πλατεία Ταξίμ, ταυτόχρονα εξερράγησαν εξεγέρσεις σε δεκάδες τουρκικές πόλεις και συνοικίες.
Μου θυμίζει το αιματηρά γεγονότα της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 1955 κατά των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη. Μόλις μαθεύτηκε η πληροφορία για την έκρηξη στο «σπίτι του Κεμάλ», δηλαδή στο τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, εν ριπή οφθαλμού εμφανίστηκαν διαδηλωτές από διάφορα σημεία και όλοι κρατούσαν ομοιόμορφα ρόπαλα. Αργότερα οι δίκες και οι ανακρίσεις κατέδειξαν την οργάνωση του πογκρόμ από ειδική υπηρεσία πολιτικής αναταραχής του τουρκικού στρατού. Οπως έχουν παραδεχθεί κατά καιρούς Τούρκοι απόστρατοι, αυτή η υπηρεσία ζει και βασιλεύει, οργανωμένη με πιο σύγχρονο τρόπο.

Ανθελληνική αμφισβήτηση


Ανθελληνική αμφισβήτηση
09.06.2013

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Σε ό,τι αφορά τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα, όπως συνήθως ονομάζουμε τη Γενοκτονία των Εβραίων της Ευρώπης από τους ναζί, γίνεται μάχη από τους αναθεωρητές. Επιφανέστερος όλων, ο πολυγραφότατος David Irving. Από κάτω του υπάρχει πλήθος από άλλους ιστοριογραφούντες. Απαντες θέτουν ένα ψευδοπρόβλημα. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε γενοκτονία, αμφισβητώντας βασικά δύο πράγματα: τον αριθμό των θυμάτων και το αν υπήρχε σχέδιο, με εντολή του Χίτλερ, για την ολοκληρωτική εξόντωση των Εβραίων της γηραιάς ηπείρου.
Προσπαθούν να τεκμηριώσουν την αμφισβήτηση ακόμη και με υπολογισμούς για το πόσα σώματα την ημέρα μπορούσε να κάψει ένα... κρεματόριο κ.λπ. Εν ολίγοις, θεωρούν ότι η πλειονότητα των θυμάτων απεβίωσε από αρρώστιες, κακουχίες και πείνα στα στρατόπεδα, αποτέλεσμα των γενικότερων δυσκολιών του πολέμου, κι όχι οργανωμένου σχεδίου Τελικής Λύσης. Ακόμη όμως και οι αρνητές της γενοκτονίας καταλήγουν σε τεράστιους αριθμούς θυμάτων, όσο κι αν αρνούνται την οργανωμένη εξόντωσή τους, οι οποίοι κόβουν την ανάσα. Γιατί είτε 6.000.000 είτε 4.000.000 ή 1.500.000, δεν παύει να είναι ένα πρωτοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο κανένας άνθρωπος που εμφορείται από τις ανθρωποκεντρικές αξίες του ελληνισμού και της χριστιανικής πίστης δεν επιτρέπεται να αμφισβητεί.

Το σχέδιο της Γερμανίας για ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με τις πλάτες των ΗΠΑ


Το σχέδιο της Γερμανίας για ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με τις πλάτες των ΗΠΑ

Ελλάδα με χρέος και εσωτερικό εχθρό……και τσάμπα τα πετρέλαια.

Ιουνίου 9, 2013

του Μιχαήλ Στυλιανού

Το βρώμικο σχέδιο που ο Ελληνισμος πληρώνει με αίμα εδώ και αιώνες, επανακάμπτει ισχυρότερο από ποτέ. Όταν τα λέμε εμείς βέβαια, είναι “συνωμοσιολογίες”. Τώρα που τα λέει υψηλόβαθμος Αμερικανος σύμβουλος;
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Αμερικανός Σύμβουλος προς την Εξουσία: ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ;
Σάλπισμα αφύπνισης προς την αμερικανικήν εξουσία, ότι βοηθώντας την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πραγματοποιεί (με βομβαρδισμούς), εν αγνοία της, ένα γερμανικό μυστικό σχέδιο, εξέπεμψε προ ημερών διάσημος Αμερικανός δημοσιολόγος, κυβερνητικός κατά καιρούς συνεργάτης και προεδρικός σύμβουλος.
Τό εκρηκτικό άρθρο του Robert Kaplan δημοσιεύθηκε στις 29 Μαίου στο όργανο του Gatestone Institute με τίτλο «Οι ΗΠΑ βοηθούν στην ανασυγκρότηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

O Ιμπραήμ ξαναγύρισε!


O Ιμπραήμ ξαναγύρισε!

(και ο “αντιρατσιστικός” νόμος)
21/5/2013

.......... Οι τοπικές κοινωνίες δεν δείχνουν μάλιστα να αντιλαμβάνονται την έννοια του “πολιτικώς ορθού” και δεν αυτολογοκρίνονται. Λένε τα πράγματα ακριβώς όπως τα καταλαβαίνουν. Η μεταστροφή της κοινής γνώμμης πάνω σε αυτά τα θέματα είναι τόσο μεγάλη που αντανακλάται άμεσα και στο περιεχόμενο της αρθογραφίας στις εκατοντάδες τοπικές εφημερίδες της Ελληνικής επαρχίας. Αν εφαρμοστεί ο “αντιρατσιστικός” νόμος θα έπρεπε εκατοντάδες τοπικές εφημερίδες να κλείσουν και εκατοντάδες ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες να οδηγηθούν στις φυλακές και να τους επιβληθούν χρηματικά πρόστιμα που υπερβαίνουν τις 20 χιλιάδες Ευρώ ανά άτομο!

Αναδημοσιεύουμε ενδεικτικά άρθρο του τέως δικαστού Θ. Παναγόπουλου που δημοσιεύθηκε στην στήλη “Προεκτάσεις” της Κρητικής εφημερίδος “ΠΑΤΡΙΣ” (21/5/2013) σχετικά με τον ισλαμικό εποικισμό και το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο.

Ο Ιμπραήμ ξαναγύρισε.


Το 1825 ο Ιμπραήμ ήρθε στην Πελοπόννησο και την ρήμαξε. Σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους και ζώα, έκαψε σπίτια, ξερίζωσε δέντρα, ερήμωσε τον τόπο. Παντού φωτιά και τσεκούρι.
Σήμερα απ’ ότι φαίνεται ξαναγύρισε. Χιλιάδες ομόθρησκοι του μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει την χώρα. Όχι ακόμη, ως κατακτητές, αλλά δεν θα αργήσουν να γίνουν. Σιγά –σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι.
Ήρθαν στο τόπο μας πεινασμένοι, κουρελήδες, άστεγοι, ναι, κατατρεγμένοι. Αλλά για όλα αυτά δεν φταίμε εμείς. Και παρά ταύτα, τους καλοδεχτήκαμε, παρέχοντας φιλοξενία, στέγη, τροφή.
Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά δεν τους αρκούν . Δηλώνουν πια ξεκάθαρα ότι δεν είναι περαστικοί. Ήρθαν για να μείνουν οριστικά. Ήδη διεκδικούν δικαιώματα, δουλειά, τζαμιά.
Και η φιλάνθρωπη κυβέρνησή μας, σπεύδει να ικανοποιήσει όλα τους τα αιτήματα. Η “προοδευτική” συνιστώσα, της τρικομματικής πολιτικής τρομοκρατίας, ετοίμασε νομοσχέδιο, που προβλέπει, πως αν τολμήσεις να αντιμιλήσεις στον Ιμπραήμ, ή να διαμαρτυρηθείς, γιατί μπαίνει στο σπίτι σου και σε κλέβει, σε φιμώνει , σε σκοτώνει, σε περιμένει η φυλακή.
Δεν υπερβάλλω, αν σας πω ότι το άρθρο αυτό δεν θα μπορούσε να γραφτεί, αν ο νόμος αυτός είχε ψηφιστεί.
Δεν θα είχα την ελευθερία, να πω, ή να γράψω την γνώμη μου, γιατί θα ήταν ρατσισμός και εξύβριση του κάθε Αιγύπτιου, Αφρικανού, Αιθίοπα, Σουδανού, Νιγηριανού, Σενεγαλέζου, Φιλιπινέζου, Πακιστανού, Ιρακινού, Αζέρου, Τσετσένου και δεν ξέρω ποιου άλλου μετανάστη, που προσβάλλει τα δικά μου δικαιώματα .
Θα μπορώ όμως να βρίζω και να κατηγορώ όσο θέλω τους Έλληνες. Και δεν καταλαβαίνουν, όσοι εισηγούνται αυτά τα μέτρα και η ανύπαρκτη, εθελόδουλη, υποτακτική, στους ξένους κυβέρνηση, ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δώσε αέρα στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι!

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes