ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Η «φωταδιστική» κακοήθεια εναντίον της Ορθοδοξίας…


12/2013

Κάποιοι, κυρίως οι επαγγελματίες «φωταδιστές», «αντιφασίστες» και «αντιρατσιστές, έχουν, ανά πάσα στιγμή, το δάκτυλο στη σκανδάλη για να πυροβολήσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία και το Ορθόδοξο φρόνημα…  Τα πυρά τους, βεβαίως, είναι επιλεκτικά, υστερόβουλα, δόλια και συχνά κακοήθη… Όταν, π.χ., η ηγεσία της Εκκλησίας συναγελάζεται και «ευλογεί» το καθεστώς και τα κυβερνητικά ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, ιδιαίτερα τα ανδρείκελα της πασοκικής ελονοσίας, ΤΟΤΕ οι επαγγελματίες «φωταδιστές» και CIA χειροκροτούν την Εκκλησία!!!
Κανένας από όλους αυτούς δεν έβγαλε άχνα για τα σώου του «εκσυγχρονιστικού» δωσιλογισμού με τον Ιερώνυμο, τον Βαρθολομαίο και πολλούς άλλους εκφραστές του «εκσυγχρονισμού» της Ορθοδοξίας.
«Εκσυγχρονιστές» της Εκκλησίας που υπονομεύουν και καταλύουν την Ορθοδοξία και οδηγούν την ελληνική Εκκλησία στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ υποταγή στη Νέα Τάξη, στη μετάλλαξή της σε πνευματικό παράρτημα των πλανητικών μαφιόζων του χρήματος…

Όταν, λοιπόν, οι κεφαλές της Εκκλησίας βαδίζουν με τον ίδιο βηματισμό και με τους ίδιους ρυθμούς που προστάζουν οι ισχυροί του χρήματος και οι πολιτικοί τους υπηρέτες, ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Τότε η Εκκλησία …επιτελεί το έργο της και υμνείται!!!
Όταν, όμως, κάποιος μέσα από την Ορθοδοξία χαλάσει την νεοταξική ομοφωνία και τολμήσει να κριτικάρει τη ΦΡΙΚΗ που ζούμε και τα εγκλήματα του δωσίλογου καθεστώτος, ΤΟΤΕ λιθοβολείται αγρίως από τα «σκυλιά» του «φωταδισμού» και τους πολύχρωμους επαγγελματίες γενίτσαρους της καθεστωτικής προπαγάνδας (κυρίως τους «αριστερούς» επαγγελματίες)…
Αυτοί οι «αριστεροί» επαγγελματίες, είναι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή να κανιβαλίσουν κάθε παπά που παραφωνεί…
Πάντα σε ετοιμότητα, με το δάκτυλο στη σκανδάλη, αναμένουν μια οποιαδήποτε αφορμή για να ρίξουν τις ριπές τους.
ΤΩΡΑ, βρήκανε τις δηλώσεις ενός υστερικού νεοναζί (οι ίδιοι το λένε) του Μιχαλολιάκου για να εκτοξεύσουν τους ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ τους εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, συνδέοντάς την με τη Χρυσή Αυγή.
Οι επιθέσεις εναντίον των δύο δεσποτάδων (της Σπάρτης και του Πειραιώς) δεν είναι μόνο υστερόβουλες και δόλιες, αλλά και κακοήθεις.
Πολλά μπορεί να προσάψεις στον Σεραφείμ (Πειραιώς), αλλά ΟΧΙ για διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή και συμπάθειες προς αυτήν…
Ήταν τέτοιος ο οίστρος των επαγγελματιών πυροβολητών εναντίον εκείνων των παπάδων που χαλάνε τη συναινετική ομοφωνία καθεστώτος-Εκκλησίας, αλλά και τέτοια η άγνοιά τους που τους διέφυγε μια σημαντική λεπτομέρεια: Ότι ο Πειραιώς έχει μιλήσει επανειλημμένος και πολύ επιθετικά εναντίον της Παγανιστικής Χρυσής Αυγής: «Η στρατιωτική συγκρότησις του χώρου και η παγανιστική ιδεοληψία το bodybuilding, η θεοποίηση του σώματος κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο και ο νομιμοποιούμενος από την ιδεοληψία «τσαμπουκάς» αποτελούν το εφιαλτικό μείγμα που αποδομεί τις αξίες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».
Σε παλιότερο κείμενό του ο Πειραιώς επισημαίνει, μεταξύ άλλων, για το νεοπαγανισμό της Χρυσής Αυγής: «Τό φαινόμενο το νεοπαγανισμο εναι γνωστό τι κατασκευάστηκε πό τούς σκοτεινούς γήτορες τς «νέας ποχς» καί τς «νέας τάξεως πραγμάτων» γιά νά ποτελέση κ παραλλήλου μέ τό σλάμ τούς προωθητικούς κριούς γιά τήν κπόρθηση το Χριστιανισμο»
Και ακόμα: «Εναι περιττό νά πομε πώς λα ατά εναι μυθώδεις συλλήψεις τν γκεφάλων το νεοπαγανισμο συγκεκριμένων κέντρων το ξωτερικο πού χρηματοδοτονται πό τούς γνωστούς τραπεζίτες. πόδειξη τι τά πιχειρήματα καί λη  ντιχριστιανική πολεμική εναι φορμαρισμένη καί κοινή σέ λες τίς μάδες τόσο στήν λλάδα σο καί στό ξωτερικό. Εναι πίσης χαρακτηριστικό τι ο πηγές καί  βιβλιογραφία εναι δια καί παράλλακτη σέ λους. Παραπλανητικά μπορε νά στρέφονται κατά το διεθνος Σιωνισμο λεκτικά λλά στήν πραγματικότητα πηρετον μέ λη τους τήν δύναμη τόν δόλιο ντιχριστιανικό σχεδιασμό του γιά τήν πιβολή τς δικτατορίας τς παγκόσμιας ωσφορικς θρησκείας».
Συλλαμβάνονται, συνεπώς, επ’ αυτοφώρω, οι επαγγελματίες συκοφάντες της Ορθοδοξίας, να ελεεινολογούν, χρησιμοποιώντας τα «όπλα» της κακοήθειας. Διότι είναι κακοήθεια να ταυτίζεις κάποιον με τη Χρυσή Αυγή, όταν αυτός έχει μιλήσει, με βάση τις δικές του Ορθόδοξες αρχές, τόσο καθαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής…
Τον ίδιο οίστρο της κακοήθειας συναντάμε και στον Μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο. Παίρνουν τοις μετρητοίς το λογύδριο του Μιχαλολιάκου και ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να το ελέγξουν. Τότε θα ανακάλυπταν ότι δεν υπάρχει Γηροκομείο στη Σπάρτη της Μητρόπολης!!!
Ο ίδιος ο Μητροπολίτης της Σπάρτης ήταν σαφέστατος:
«Ουδέποτε είχε σχέση ο κ. Μιχαλολιάκος με την Μητρόπολη. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν υπάρχει γηροκομείο στην Σπάρτη που είναι της Μητρόπολης και στο οποίο να έχω εγώ πρόσβαση».
Άνθρακες, λοιπόν, ο «θησαυρός» Μιχαλολιάκου που πάνω του πήγαν να κερδοσκοπήσουν οι επαγγελματίες συκοφάντες της Ορθοδοξίας…
Φυσικά δεν αρνούμαστε την ύπαρξη χρυσαυγιτών και μέσα στους κόλπους της Ελληνικής Εκκλησίας.
Αυτό που εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε είναι η υστερόβουλη δολιότητα και κακοήθεια των επαγγελματιών «φωταδιστών» και «αντιφασιστών».
Και επίσης να δείξουμε το επιλεκτικό μένος αυτών των επαγγελματιών του «αριστερού» δωσίλογου είδους, καθώς και την αυθάδεια της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ τους, που συνοψίζονται:
α). Το μεγάλο σώμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, κυρίως οι αγωνιστές της Ορθοδοξίας και οι πιο επιφανείς εκφραστές τους, έχουν διατυπώσει καθαρά το Ασυμβίβαστο της Ορθοδοξίας με τη Χρυσή Αυγή.
Άπειρα είναι τα κείμενα που καταγγέλλουν τη Χρυσή Αυγή…
Οι δόλιοι συκοφάντες της Ορθοδοξίας αυτό το παρασιωπούν…
β). Μια άλλη δόλια παρασιώπηση είναι και τούτη: ΟΥΔΕΠΟΤΕ καταγγέλλουν ή αποκαλύπτουν τις «ταυτίσεις» και τις «εκλεκτικές συγγένειες» των γραφειοκρατικών κορυφών της Εκκλησίας με το καθεστώς των δωσίλογων ανδρεικέλων και τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης (το γράψαμε και στην αρχή).
ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποκαλύπτουν ή λιθοβολούν, απεναντίας τους υμνολογούν, ΕΚΕΙΝΟΥΣ μέσα στην Εκκλησία που την υπονομεύουν και θέλουν να την ισοπεδώσουν και να την προσδέσουν στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης (έχουμε γράψει σε πολλά κείμενα γι αυτούς)…
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…


 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes