ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η Εθνική κυριαρχία παραδόθηκε


17 Ιανουαρίου 2013

Χτές είδα σε video όσα συνέβησαν στη Βουλή με αφορμή το θέμα της Εθνικής κυριαρχίας που εθίχθη στη συζήτηση για τη παράνομη και αντισυνταγματική επικύρωση της παράδοσης της χώρας στους δανειστές με μια Διεθνή Συνθήκη, που κατά το Σύνταγμα απαιτεί ψήφιση από 181 βουλευτές. Εθαύμασα με δέος τις μεγάλες επιστημονικές βλακείες του Παυλόπουλου για τo θέμα του “mandatory law” και διεπίστωσα τη δημόσια ασυλία που του προσφέρθηκε αφειδώς από τους μεγάλους “νομικούς” του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Στο τέλος του video, αισθάνθηκα ντροπή και αηδία για το επίπεδο της Νομικής επιστήμης στη Ελλάδα αλλά και τη κατάντεια του πολιτικού συστήματος. Τί επίπεδο!
Ολοι τους, εντός και εκτός Βουλής, μετά από τόσο καιρό που είχαν στη διάθεσή τους να μελετήσουν το θέμα και αφού είχαν αφήσει τον Βενιζέλο να υποστηρίζει δημόσια τα “παραμύθια περί Ελληνικών δικαστηρίων” αποδείχτηκαν ανίκανοι να καταλάβουν ένα άρθρο που διαβάζουν ή που τους διαβάζουν. Για τέτοιο επίπεδο ασχετoσύνης, ανευθυνότητας, ηλιθιότητας, διαπλοκής ή μειδοσίας μιλάμε. Ολα είναι πρακτικά ισοδύναμα, αφού στο τέλος η ψήφος μετράει και το ότι δεν υπάρχει νόμος που να συλλαμβάνει προδότες πολιτικούς.
Δεν μπορείς να κάνεις ένσταση αντισυνταγματικότητας στη Βουλή χωρίς σοβαρή προετοιμασία.
Το μεγάλο δούλεμα του Βενιζέλου και του Παυλόπουλου στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ήταν κάτι άνευ προηγουμένου. Τους λυπήθηκα…!
Ποιοί είναι οι “πενήντα” καθηγητές που έχουν πίσω τους αυτά τα δύο κόμματα, όπως διαδίδουν τα ΜΜΕ; Δεν μου τους δείχνετε και μένα να τους ξεβρακώσω και αυτούς, που κοιμούνται ή “κοιμούνται” όρθιοι; Αντέχουν τη κριτική ή κρύβονται;
Είναι αυτά τα κόμματα για να κυβερνήσουν; Mε τί θα κυβερνήσουν; Με την ασχετοσύνη τους; Mε το κουρκούτι, που έχουν αντί για μυαλό; Με τη παιδική χαρά που τους διακρίνει; Με τί; Να τους δουλεύει ο Παυλόπουλος γα το mandatory law; Πηγαίνουν απροετοίμαστοι στη Βουλή σαν να πηγαίνουν να χορέψουν στο γάμο του Καραγκιόζη; Κρίμα.
Η γενική εικόνα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης συνέθετε ενα ζωγραφικό πίνακα στραπατσαρισμένο, ζωγραφισμένο με τα δάκτυλα από πιθήκους makaka. Ολοι μίλαγαν απουσία μέτρου, γνώσης και λογικής με χαρακτηριστικά κατωτέρων θηλαστικών του ζωικού βασιλείου. Αυτοί οι τύποι, αφού έκαναν με τις αποφάσεις του το λαό να ξεχάσει τα Ελληνικά του, στο τέλος τα ξέχασαν και οι ίδιοι. Δεν μπορούν ούτε Ελληνικά να διαβάσουν. Πώς να καταλάβουν τί ακριβώς λέει ένα άρθρο;
Η Ελληνική γλώσσα είναι η μελωδία της αρμονίας και της λογικής.
Ευτυχισμένοι οι ελάχιστοι που την ακούν.
Υπενθυμίζω το ΦΕΚ(240/2012) και τη “Σύμβαση Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης” σύμφωνα με την οποία, στο κεφάλαιο 4 με τίτλο: Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία, στην παράγραφο 4.4 αναφέρεται:
«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσηςή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».
Η ίδια παράγραφος στην Αγγλική γλώσσα, έχει ως εξής:
«The Beneficiary Member State, the Bank of Greece and the Hellenic Financial Stability Fund each hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets, from legal proceedings in relation to this Amendment Agreement, including, without limitation, immunity from suit, judgment or other order, from attachment, arrest or injunction prior to judgment, and from execution and enforcement against its assets to the extent not prohibited by mandatory law».
Είθισται σε συμφωνίες μεταξύ συμβαλλομένων διαφόρων εθνικοτήτων να ορίζεται ένα δικαστήριο κοινής αποδοχής στο οποίο θα επιλύονται οι οιεσδήποτε διαφορές προκύψουν μεταξύ των και στο οποίο και μόνο αυτές θα εκδικάζονται.  Σε αυτό το ΦΕΚ δίδεται η αποκλειστική δικαιοδοσία για τη δουλειά αυτή στο δικαστήριο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Αν κάτι δεν πάει καλά για κάποιο λόγο η Ελλάδα δεν μπορεί να “αμυνθεί” σε Ελληνικά δικαστήρια. Οι δανειστές μπορούν να απαιτήσουν και να πάρουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κερδών απο την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου π.χ. των υδρογονανθράκων. Tα Ελληνικά δικαστήρια δεν έχουν λόγο σε οποιαδήποτε μελλοντική διένεξη των συμβαλλομένων μερών, άν και εφόσον υπάρξει.
Τα λόγια του Βενιζέλου και του Παυλόπουλου και του γαιδάρου οι πορδές είναι το ίδιο
Κατά μιά άποψη του Βενιζέλου με τόνομα αλλά και του Παυλόπουλου (να τους χαίρεστε), οι δανειστές (αν χρειασθεί) προκειμένου να πετύχουν την εκτέλεση μιας κατάσχεσης υπέρ τους θα πρέπει να την “περάσουν” και απο τα Ελληνικά δικαστήρια.
Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά δεν είναι. Αμφότεροι μπλοφάρουν…
Σύμφωνα με το άρθρο 4.4, η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών της στοιχείων, εκτός αν υπάρχει αναγκαστικός νόμος (νόμος που το συγκεκριμένο δικαστήριο στο Λουξεμβούργο πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσει). Προσοχή. Αυτό δεν αναφέρεται σε Ελληνικό δικαστήριο όπως υποστηρίζεται από “εξέχοντες” “νομικούς” στην Ελλλάδα και ακούστηκε στη Βουλή... αλλά σε νόμο που το δικαστήριο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου υποχρεούται να ακολουθήσει. Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν γράφεται στη σχετική παράγραφο “not prohibited by Greek mandatory law” αλλά γράφεται απλά “not prohibited by mandatory law”. Δεν ξέρω αν με εννοείτε;
Διαβάστε και τις παραγράφους 4.1, 4.2 και 10. του ίδιου ΦΕΚ, που ακολουθούν και που λένε ότι…

4.1. «Η παρούσα ΣύμβασηΤροποποίησης και κάθε εξωσυμβατική αξίωση από ή σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο».

4.2 «Τα (συμβαλλόμενα) μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης Τροποποίησης στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου».

10. «Ο ορισμός του Αγγλικού Δικαίου ως εφαρμοστέου Δικαίου για τη Σύμβαση Τροποποίησης αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου, που δεσμεύει το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και την Τράπεζα της Ελλάδας σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο».

Σύμφωνα με τα γραφόμενα ανωτέρω, η Ελλάδα αποδέχεται πλήρως και σαφώς ότι το Αγγλικό Δίκαιο υπερτερεί και εφαρμόζεται έναντι του Ελληνικού Δικαίου που θεωρητικά ακυρώνεται (άρθρο4.2).  Την εκτέλεση της παρούσας σύμβασης τα συμβαλλόμενα μέλη υποχρεούνται να υπαγάγουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου και όχι τα Ελληνικά Δικαστήρια, όπως κάποιοι μνημονιακοί “νομικοί” στην Ελλάδα υποστηρίζουν. Το άρθρο 10. επισφραγίζει σαφώς τη μείωση της Εθνικής κυριαρχίας και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος.
Οι «κορυφές» την Νομικής στην Ελλάδα δεν πήραν είδηση τα παραμύθια Πάκη και Βενιζέλου. Τόσα χρόνια τους δουλεύουν... Aκόμη τρώνε, ότι τους πούν σαν σκυλάκια Πεκινουά; Mήπως τελικά όλοι εκεί μέσα παίζουν τον παπά;
Αντιλαμβάνεστε την ποιότητα, το επιστημονικό επίπεδο και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα εθνικά  θέματα στη Βουλή; Aντιλαμβάνεστε την ασχετοσύνη που επικρατεί; Αντιλαμβάνεστε την ανυπαρξία της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής που απαστράπτουσα σκύβει συνέχεια σε όσα τις ζητούν;
Ο Παυλόπουλος ακολουθεί τονδρόμοτου Γ.Ράλλη (είσοδος του μονοτονικού) και του Γ.Καλού (είσοδος της Τουρκικής Γλώσσας στα Ελληνικά Σχολεία).
Τα κόμματα, παρότι διαθέτουν στα ΜΜΕ μεγάλους νομικούς φωστήρες (χαμογελαστούς και ψευτομαγγίτες) δεν έχουν μάθει Ελληνικά, είναι επιρρεπή στο δούλεμμα και έχουν οσφυοκάμπτες και κομπλεξικούς βουλευτές. Αλλα αντί άλλων έλεγαν στη συζήτηση στη Βουλή.
Στο τέλος, ο αριστερός Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε να υπερασπίσει δήθεν την “αυτονομία” της Βουλής, αλλά “ξέχασε” να μιλήσει για τα μεγάλα επιδόματα των “αστέγων” υπαλλήλων της Βουλής, όπως και άλλα κόμματα… Οι ΑΝΕΛ πιό έξυπνοι δεν άγγιξαν το θέμα. Βρωμάει η Βουλή. Πολύ βρωμάει.
Ενδιαφέρον είναι να δείτε και αυτό το άρθρο μου εδώ, για το πώς η κυβέρνηση παρέδωσε κρυφά την ΑΟΖ στους δανειστές και για το πώς αυτό εμφανίστηκε σαν διπλωματική νίκη απο τα ΜΜΕ. Παρότι βουλευτές με διαβάζουν, κανένας δεν έκανε επερώτηση ακόμη  για το θέμα.
Η σιωπή της Καμόρα και η μειοδοσία φαίνεται ότι δεν είναι προνόμιο μόνο των τρών κομμάτων-πτωμάτων της συγκυβέρνησης. Είναι η δύναμη που κινεί τα πάντα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, που δεν θέλει τρείς ψηφοφορίες (όσες και οι προτάσεις, με τέσσερις συνολικά κάλπες) στη Βουλή για τα στικάκια που κανένας δεν ήξερε πώς τυπικά να παραλαμβάνει και να παραδίδει μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο Δημόσιο Τομέα. Με καθηγητές Νομικής στα ΑΕΙ σαν τον Παυλόπουλο και το Βενιζέλο αυτό δικαιολογείται.
Το “Ενδοξο” και “Τιμημένο” ΚΚΕ θα έπρεπε να έχει βγάλει το κόσμο στους δρόμους έξω απο τη Βουλή. Δεν το έκανε. Είναι παραδομένο. Αυτό σημαίνει πλέον, ότι ο ένας κρατάει εκεί μέσα τον πισινό του άλλου. Στο χορό του Ζαλόγγου όλοι θα πέσουν μαζί. Μαρσάρουν μόνο μπροστά στις κάμερες όλοι και μόνο για τα μάτια. Δεν θα τους βγεί σε καλό και θα το πληρώσει η Ελλάδα.

Επίλογος

Αντί επιλόγου στο ανωτέρω video, που τραβήχτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2010 στην 75η ΔΕΠ Θεσσαλονίκης, ο Σαμαράς με τόνομα επιβεβαιώνει οικειοθελώς όσα λέω για την παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας που ποτέ δεν θα έκανε...
Η μείωση του αριθμού των βουλευτών που χρειάζονται για την υπερψήφιση μιας διεθνούς συνθήκης απο 181 σε 151 θα είναι ένα από τα πρώτα άρθρα που θα αλλάξουν στο επόμενο σύνταγμα.
Είμαι πλέον απο εκείνους που στην περίπτωση της Ελλάδας κρίνω αναγκαίο να επανέλθει η θανατική ποινή. Δεν πάει άλλο με δαύτους. Πρέπει να δώσουν λόγο στον Ελληνικό λαό και να τιμωρηθούν. Εχουν συνηθίσει να λένε άλλα, να υποκλέπτουν την ψήφο, να κάνουν άλλα και να μένουν ατιμώρητοι. Ο “Νόμος πρέπει να ισχύει για όλους” λένε.
ΥΓ. Εδώ έρχεστε για να μαθαίνετε και να μη μιλάει κανείς για IQ μπροστά μου. Δεν έχει.

Ακολουθεί το ΦΕΚ(240/2012), το στίγμα της προδοσίας, της επιστημονικής ασχετοσύνης που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα και της βλακείας.

http://www.scribd.com/doc/119798342/%CE%A6%CE%95%CE%9A-240-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes