Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

Σύνταγμα της Ελλάδος - Άρθρo 21:
1. H oικoγένεια, ως θεμέλιo της συντήρησης και πρoαγωγής τoυ Έθνoυς, καθώς και o γάμoς, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελoύν υπό την πρoστασία τoυ Kράτoυς.

«Ένταση σημειώθηκε γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στο κέντρο φιλοξενίας, στο Χέρσο Κιλκίς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 100 πρόσφυγες και μετανάστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Λίγη ώρα μετά η ένταση σταμάτησε, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, τέσσερα άτομα διεκομίσθησαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο του Κιλκίς».

Την προηγούμενη εβδομάδα εντελώς απροειδοποίητα, ανευ καμμίας ενημέρωσης από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, μάθαμε ότι για την επομένη μέρα αποφασίστηκε μονομερώς από το υπουργείο παιδείας η ένταξη, για αρχή, εντός του σχολείου που μαθητεύουν τα παιδιά μας, 45 παιδιών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ή προσφύγων.
Μετά από τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα με την παράνομη είσοδο δια των δουλεμπορικών της Τουρκίας μουσουλμανικών πληθυσμών χωρίς καμμία ικανή αντιμετώπιση από την κυβέρνηση, χωρίς να έχουν ελεγχθεί αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να ενημερώνουν όλους εμας, τον κυρίαρχο Ελληνικό λαο κατά το Σύνταγμα, για το άν πρόκειται περί λαθρομεταναστών ή προσφύγων και από ποιές χώρες, με την έξαρση εγκληματικότητας στα hot spots, αλλά και εγκληματικότητας κατά Ελλήνων πολιτών, όπως την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη - διεπράχθη ληστεία 3 πολιτών και βιασμός μίας κοπέλας στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο -, με δράστες νέους αλλά ακόμη και ανηλίκους λαθρομετανάστες, αλλά και με αλληλομαχαιρώματα και εξεγέρσεις εντός των hot spot και εκτός, στην Λέσβο, Ειδομένη και αλλού, και η έξαρση σοβαρών κρουσμάτων ηπατίτιδας και άλλων επικίνδυνων ασθενειών στις γύρω περιοχές και στα hot spots και χωρίς καμμία ενημέρωση, κινηθήκαμε άμεσα, αντιδρώντας ως Δήμος και ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, και αποστείλαμε επίσημη απόφαση στις αρμόδιες αρχές οι οποίες ουδέποτε μας απάντησαν στα ερωτήματα και τις προϋποθέσεις που τους θέσαμε.
Αλλά αντιθέτως άρχισε κατευθείαν μία κατατρομοκράτηση των γονέων και όλων των κατοίκων που αντιδρούν, με συκοφαντικές δυσφημήσεις, απειλές, αποπροσανατολισμό, εκφοβισμούς με τηλέφωνα στα σπίτια μας, με απειλές επιβολής υπέρογκων προστίμων, με φράσεις όπως θα σας πάρουμε τα σπίτια κ.α., την στιγμή μάλιστα που η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και για ότι συμβεί από την πίεση και την ψυχοσωματική βία που δέχθηκε θα υπάρξουν αυστηρές ποινικές διώξεις και αδρές αποζημιώσεις.
Όλες οι πράξεις που υποστήκαμε, συνιστούν ποινικά κολάσιμες πράξεις και βεβαίως τρομοκρατία και παραβίαση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων μας ως Ελλήνων πολιτών, στην έκφραση, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, στην αξιοπρέπεια, στην ασφάλεια, στην υγεία, αλλά και ως γονέων, αφού ασκούμε την κηδεμονία και την επιμέλεια των παιδιών μας και προστατεύουμε την υγεία την ασφάλεια, και τις συνθήκες εκπαίδευσής τους με βάση το συνταγματικό μας δικαίωμα.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes