Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Τελικά, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…

Τελικά, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…

26/10/15

Του Στέλιου Παπαθεμελή

Οι σύγχρονες κατοχικές αρχές της χώρας (Βερολίνο-Βρυξέλλες-Δανειστές) έχουν αποχαλινωθεί εντελώς. Προσθέτουν συνεχώς νέα, βαναυσότερα βάρη. Δεν κρύβουν το στόχο τους για «ρουμανοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας. Αλλά και εδώ έχουν στρεβλά μέτρα. «Ρουμανοποιούν»συντάξεις-μισθούς, στην κλίνη του Προκρούστη ή έστω του … Κατρούγκαλου, αλλά αφήνουν «γερμανικό» το κόστος ζωής.
Ο Σόϊμπλε τα “ψάλλει” των δικών μας. Δεν κατάλαβε λέει τι νόημα είχε το δημοψήφισμα. Εμείς το καταλάβαμε όταν κόντρα στο 62% που απέρριπτε την πολιτική Σόϊμπλε αυτοακυρώθηκε εκείνο και υπερίσχυσε ο Γερμανός. «Οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος λαός αλλά δεν είναι κράτος», μας κατακεραύνωσε ο πονηρός. Αφήστε μας όμως επιτέλους, κύριε, να γίνουμε κράτος. Από την εποχή της Βαυαροκρατίας μας κανοναρχείτε εσείς…
Μέρες εθνικής μνήμης οι επόμενες. Η μεγαλειώδης Προέλαση του Ελληνισμού 1912-13 που διπλασίασε την Ελλάδα και η ηρωική Αντίστασή του στην επίθεση του φασιστοναζιστικού Άξονα 1940-41. Σ΄ αυτόν τον αγιασμένο με το αίμα ηρώων και αγίων τόπο «Οι Μαραθώνες γεννούν τους Παρθενώνες» (Παλαμάς). Οι ανένδοτοι αγώνες για την Ελευθερία γεννούν τον πολιτισμό και εγγυώνται κυριαρχία και αξιοπρέπεια. Το ξεχνούμε.

Η ΚΥΠΡΟΣ «στεγανοποιήθηκε» και «άνοιξαν» τα ΣΤΕΝΑ και το ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η ΚΥΠΡΟΣ «στεγανοποιήθηκε» και «άνοιξαν» τα ΣΤΕΝΑ και το ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

6 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2015

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Απόσταση ρωσικής αεροπορικής βάσης στην Λατάκεια στην τοποθεσία Hmeymim και ΠΑΦΟΥ στην Κύπρο=298 περίπου χιλιόμετρα. Η Ρωσία μετέφερε αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf και το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα Club-K, τους «δολοφόνους των αεροπλανοφόρων» στη Συρία δημιουργώντας μια αδιαπέραστη «no-fly-zone» δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει στη Μέση Ανατολή. Πρόκειται για μια αιφνιδιαστική κίνηση του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ όλοι περίμεναν ότι θα στείλει α/α συστήματα S-300 αυτός έστειλε και S-400 και τον «φονιά των αεροπλανοφόρων» Club-k το οποίο έχει καταστροφική δύναμη πυρός και μπορεί να εξουδετερώσει όλους τους στόχους επίγειους, ναυτικούς, εναέριους σε απόσταση 300 χλμ!

Τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ της Αν. Μεσογείου τις φυλάει ο ΘΕΟΣ

Τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ της Αν. Μεσογείου τις φυλάει ο ΘΕΟΣ

31 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Τελευταία, ουσιαστικά εκεί που κυκλοφορούσε πέρσι το Barbaros σεργιανίζει τώρα η Ρωσική Αρμάδα. Εκεί που βράζουν μέσα στο θαλάσσιο πυθμένα τα λασποηφαίστεια και εκτοξεύουν τους υδρίτες του παγωμένου μεθανίου στην ακριτική περιοχή του Καστελόριζου ‘βράζει’ και ο τούρκος στο ζουμί του.
Και ενώ πριν λίγο καιρό λιγουρευόταν ο λιγούρης τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα που βρίσκονται στα ενεργειακά αντίκλινα της Αν. Μεσογείου νότια της παραθαλάσσιας ακτής της Μ. Ασίας και διερευνούσε τις προθέσεις των Ελληνικών–Κυπριακών–Αιγυπτιακών συνομιλιών για το χάραγμα της ΑΟΖ. Τώρα από χωροφύλακας της Αν. Μεσογείου έγινε τροχονόμος και απλώς παρατηρεί σιωπηλά και μουδιασμένα σαν βρεγμένη γάτα την μακρά πορεία των ρωσικών πλοίων που περνούν τα ΣΤΕΝΑ και κατεβαίνοντας το Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ στρίβουν στην Αν. Λεκάνη της Μεσογείου από το ναυτικό διάδρομο-πέρασμα μεταξύ Καρπάθου-Κάσου και νότια του Καστελόριζου.

Η πατρίδα μας γίνεται φαβέλα!

Η πατρίδα μας γίνεται φαβέλα!

27/10/15

Η άτυπη μίνι Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες έληξε επιτυχώς για τους Ευρωπαίους και τραγικά για την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε τελικά να αλλάξει «κατηγορία» η χώρα μας και να πέσει πολύ πιο κάτω από την... ερασιτεχνική κατηγορία της αποικίας χρέους, που ήταν από το 2010 έως σήμερα. Τώρα θα γίνει, μετά πάσης επισημότητος, μια φαβέλα. Αποθήκη ψυχών. Ενας χώρος όπου θα μαντρώνονται όπως όπως όσοι άποροι, αλλόθρησκοι και ανειδίκευτοι αλλοδαποί αποπειρώνται να βρουν άσυλο, στέγη ή απλά δουλειά στην Ευρώπη.

Τιμή Ελλάδος 120 δισ.

Τιμή Ελλάδος 120 δισ.
27/10/15

Δημήτρης Βάρος

Τι ακριβώς γιορτάζουμε σήμερα; Και ποιος ο λόγος εθνικής υπερηφάνειας; Μήπως γιατί το ’40 δεν αφήσαμε τους Ιταλούς να έρθουν και να βάλουν στο χέρι τη δημόσια περιουσία της χώρας και να λεηλατήσουν το βιός των κατοίκων της; Και προς τι καμαρώνουν οι ένστολοι στις παρελάσεις; Επειδή εδώ και 6 χρόνια χάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία –που εννοείται ότι εγγυώνται- χωρίς αυτοί να ρίξουν ούτε μια πιστολιά;
Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες από τότε που εμείς, οι περήφανοι απόγονοι του Δαβάκη, του Κολοκοτρώνη, των ηρώων του Μαραθώνα, του Λεωνίδα της Σπάρτης και των Σαλαμινομάχων επιβραβεύσαμε πανηγυρικά με την ψήφο μας μια μεγαλειώδη πολιτική απάτη εις βάρος μας και αναθέσαμε τη διαχείριση του τρίτου και πλέον κρίσιμου μνημονίου στον άνθρωπο που μέσα στους ελάχιστους μήνες της θητείας του:
- Πρόδωσε την ιδεολογία του, τους ψηφοφόρους του, τους συντρόφους του, το κόμμα του…
- Ομολόγησε δημοσίως πως πρωθυπουργός ων εκβιάστηκε από τους ξένους και υπέκυψε…
- Αντί να εφαρμόσει τη λαϊκή εντολή να ακυρώσει τα μνημόνια, ποδοπάτησε το έτσι κι αλλιώς κουρελιασμένο σύνταγμα γράφοντας στα τέτοια του το αποτέλεσμα των εκλογών και το δεσμευτικό -με βάση τις διατάξεις του- αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
- Παραδέχεται πως δεν έχει εναλλακτικές λύσεις στα όσα του επιβάλουν…
- Ατενίζει το Αιγαίο και λέει στον Νταβούτογλου πως οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα…
- Στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου στέκει με τα χέρια σταυρωμένα και τα πόδια ανοιχτά…
- Δηλώνει Μαρξιστής, συμβουλεύοντάς μας μάλιστα πως «ο Μαρξισμός είναι εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο» και από την άλλη παραδέχεται πως είναι άσχετος με τα οικονομικά…
- Ορκίζεται δεσμεύσεις και μοιράζει υποσχέσεις που ανενδοίαστα προδίδει εντός 48 ωρών…
- Λέει ότι δεν είναι παντός καιρού και μέσα σε οκτώ μήνες υποδύθηκε ήδη και τον Φιντέλ Κάστρο και τον Κουίσλινγκ.
- Περιστοιχίζεται από ένα εν ενεργεία εργολάβο, έναν υπουργό Οικονομίας που ξέχασε να δηλώσει κάποια εκατομμύρια, ένα νέο Πάγκαλο που ως Αντουανέτα περιπαίζει τους φορόπληκτους και έναν άλλο που για να γίνει αρεστός στους τοκογλύφους σχεδιάζει και νέα ληστεία των συνταξιούχων…

Στρατηγική χρεοκοπία

Στρατηγική χρεοκοπία
23/10/2015

Αλέξης Ζακυνθινός, Senior Analyst (Geopolitics)

Στη Ρωσία συζητείται η στάση πληρωμών ενός τρις δολαρίων, η οποία θα γονάτιζε το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα – πόσο μάλλον όταν η Κίνα είναι βυθισμένη στην κρίση, ενώ οι αναπτυσσόμενες χώρες βρίσκονται στην άκρη του γκρεμού.
Η Ρωσία, είτε συμπαθεί κανείς τον πρόεδρο Putin, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία μετά την πτώχευση της (άρθρο), έχοντας βιώσει τη στρατηγική «σοκ και δέος» που προκάλεσε μία μαζική γενοκτονία στην πατρίδα του, είτε όχι, θεωρώντας τον δικτάτορα, είναι ασφαλώς μία χώρα που οφείλουμε να παρακολουθούμε – μεταξύ άλλων επειδή είναι η μοναδική που αντιτάσσεται ενεργητικά στην υφιστάμενη «τάξη πραγμάτων», αρνούμενη να αποδεχθεί τις Η.Π.Α. ως το μοναδικό ηγεμόνα του πλανήτη.

Καταρρέουν τα σύνορα της Ελλάδας στο ανατολικό Αιγαίο…

Καταρρέουν τα σύνορα της Ελλάδας στο ανατολικό Αιγαίο… – 10.000 λαθρομετανάστες σε 24 ώρες!!!

20/10/15

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Άφωνοι θεατές Τσίπρας και Καμμένος παρακολουθούν «τα αποβατικά κύματα» χωρίς να έχουν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης και απόκρουσης φαινομένων που έχουν χαρακτηριστικά απειλής για την Ελλάδα. Σε κάποια άλλη χώρα, όπου θα λειτουργούσε η κοινή λογική και η ασφάλεια θα ήταν το πρώτιστο μέλημα των κυβερνώντων. H κατάσταση που εξελίσσεται (συνεχώς αυξανόμενη) στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα χαρακτηριζόταν ως «εισβολή» και θα λαμβάνονταν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής και ουσιαστικής αντιμετώπισης των εν δυνάμει κινδύνων…

False Flag Alert [1] ~ The Paris Terrorist Attacks, “9/11 French-Style”, “Le 11 septembre à la française”

False Flag Alert [1] ~ The Paris Terrorist Attacks,
“9/11 French-Style”, “Le 11 septembre à la française”

14 Nov 2015

«The aim, all too obvious, is to have an incontrovertible and very strong excuse, needed for a direct Western military intervention on Syrian soil, to counter the Russian anti-terrorism operations (that are putting in serious difficulty the gangs of “moderate terrorists” backed by the Western military intelligence to oppose the legitimate government in Damascus).
A plan like the Libyan one, but in a version more complicated because of the Syrian resistance and the Russian intervention. The dirty manual labor (as for the 9/11) is always wahhabi/jihadist, of the most rude and ignorant species, but always directed by the same lobbies.
What changes is that all of us already know this game, and even more is known in Moscow, Tehran and Beijing. Because for the question “Cui Prodest” there is only one answer, that as crazy as it sounds, is unfortunately the only one realistic» (by SFP-WP-Syrian Patriots).
«Terrorist attacks have been carried simultaneously in several locations in the Paris metropolitan area, according to early report. According to reports (at the time of writing) 100 people were killed in the Bataclan Concert Hall, when terrorists opened fire with automatic weapons. Another 15 were killed at the Stadium of France outside Paris. Official reports at the time of writing (21.oo ET) point to more than 140 deaths. Our thoughts are with the family members of the victims, who have lost their loved ones» (by Prof Michel Chossudovsky Global Research, November 14, 2015). 
Within minutes following the attacks, which were launched simultaneously, and prior to the release of a preliminary report by the police, France’s media went into overdrive. News commentators and intelligence analysts on France’s network TV stated with authority that the attacks emanated from Syria and Iraq.
The media coverage of these tragic events was casually linked up with the war in the Middle East, highlighting France’s commitment –alongside its allies– in waging a “humanitarian war” against the terrorists. The Islamic State was identified as the architect of the attacks. The attacks were described without evidence as an act of revenge and retribution against France for having bombed ISIS strongholds in Syria and Iraq as part of Obama’s counter-terrorism air campaign.

Η τρομοκρατία στη Συρία δεν ηττάται με τον βομβαρδισμό μόνον του "Ισλαμικού Κράτους"

Η τρομοκρατία στη Συρία δεν ηττάται με τον βομβαρδισμό μόνον του "Ισλαμικού Κράτους"
6/10/15

Μετάφραση - Απόδοση Σωτήρης Δημόπουλος

Ο Διευθυντής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών του Πανεπιστημίου της Δαμασκού, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, δρ. Ταλέμπ Ιμπραχήμ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «VZGLIAD» μίλησε για την αντιτρομοκρατική επιχείρηση της ρωσικής αεροπορίας και ανέλυσε πως πρέπει να αξιολογήσουμε τις δηλώσεις της Δύσης.

Το ΝΑΤΟ εξέφρασε την βαθιά του ανησυχία και κάλεσε τη Ρωσία να «σταματήσει να βομβαρδίζει την μετριοπαθή αντιπολίτευση» στο Ιντλίμπ, τη Χάμα και τη Χομς. Αυτές οι περιοχές πραγματικά ελέγχονται από την αντιπολίτευση;
–Η Δύση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, σε ό,τι αφορά τη Συρία. Καθημερινά παρακολουθώ τη δυτική και τη σαουδαραβική τηλεόραση, ακούω τι λένε για την κατάσταση στη Συρία, αλλά ζω στη Δαμασκό, ταξιδεύω στη χώρα και βλέπω. Όσα λένε είναι εντελώς ψευδή και προπαγανδιστικά, και θα ενταθούν.

Γιατί η Ρωσία αναμείχθηκε στη συριακή κρίση;

Γιατί η Ρωσία αναμείχθηκε στη συριακή κρίση;
 6/10/15

Γράφει ο Χρήστος Ιακώβου
Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ρωσία έχει ενισχύσει τη στρατιωτική παρουσία της στη Συρία και η ανάμειξή της στον τοπικό εμφύλιο πόλεμο, μέσω των αεροπορικών βομβαρδισμών, σηματοδοτεί την πρώτη απόπειρά της Μόσχας να διευρύνει τη γεωστρατηγική της πέρα από τα όρια της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μετά τα τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Η Συρία έχει μετατραπεί στο νέο πεδίο ψυχροπολεμικού ανταγωνισμού μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Συνεπώς ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να αποτρέψει οποιαδήποτε δυτική νίκη στη Συρία.

Τακτικές κίνησεις των Ρώσων στη Συρία - Η εισροή προσφύγων στην Ελλάδα - Η ελλαδική πραγματικότητα

Τακτικές κίνησεις των Ρώσων στη Συρία - Η εισροή προσφύγων στην Ελλάδα - Η ελλαδική πραγματικότητα

October 3, 2015

του Ιωάννη Μιχαλέτου

Σε καθαρά τακτικό στρατιωτικό επίπεδο τα παρακάτω σημεία μπορούν επιγραμματικά να αποτελέσουν τους στόχους των Ρωσικών ένοπλων δυνάμεων στη Συρία
- Εκκαθάριση της περιοχής του Ιντλίμπ που προς το παρόν ελέγχεται από δυνάμεις της Αλ Νούσρα (που υποστηρίζεται κατά κύριο λόγο από το Κατάρ και τη Τουρκία), με πιθανολογούμενη έναρξη επιχειρήσεων κατά τις 10 Οκτωβρίου.
- Το ανωτέρω θα επιτευχθεί με στοχευμένες αεροπορικές επιδρομές, βολές πυροβολικού και εν συνεχεία ελιγμούς πεζικού και ειδικών δυνάμεων αποτελούμενες από Σύριους, Ιρανούς, παραστρατιωτικές δυνάμεις Σιιτών από το Ιράκ και τη Χεζμπολλάχ. Το διάστημα που θα απαιτηθεί για τον πλήρη έλεγχο αυτής της επαρχίας εκτιμάται σε 3 εβδομάδες.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία διαλύει τους πυλώνες του έθνους! - Τι αναμένεται

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία διαλύει τους πυλώνες του έθνους! - Τι αναμένεται
23/9/15

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Τέλος στην ιστορία, στο έθνος, στις παρελάσεις στην εκκλησία...! Ναι στον εθνομηδενισμό, στην απελευθέρωση του σεξ, στα τζαμιά και τις συναγωγές!!!
Υπηρέτες και εκτελεστές της παγκοσμιοποίησης Τσίπρας και Καμμένος πειραματίζονται με την Παιδεία και διαλύουν τους πυλώνες του ελληνισμού...!

Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την Παιδεία, καταγράφηκε επαρκώς όταν στο βασικό του πρόγραμμα περιέλαβε την μη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, με τις γνωστές του θέσεις για το Έθνος, την Παιδεία και την Θρησκεία και ένα πλήθος ιδεοληπτικών φληναφημάτων που προσβάλουν την κοινή λογική και εισάγουν καταστροφικές αντιλήψεις και πρακτικές στον πλέον ευαίσθητο τομέα της οποιασδήποτε χώρες, τον τομέα της κατάλληλης προετοιμασίας πολιτών.

Λίγο πριν το οριστικό τέλος… λίγο πριν πέσει η αυλαία

Λίγο πριν το οριστικό τέλος… λίγο πριν πέσει η αυλαία

2/12/15

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

«Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;»... *

Στην χειρότερη στιγμή της μεταπολιτευτικής ιστορίας του τόπου, η χώρα είχε την ατυχία να την κυβερνά ό,τι πιο μικρό και ασήμαντο έχει να επιδείξει, από την επανασύσταση του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα. Ένα άσχετο και ανίκανο «μπουλούκι» πολιτικών, στενόμυαλοι υπουργοί και βουλευτές, ελεεινοί υπηρέτες ντόπιων και ξένων συμφερόντων, κυνικοί, δειλοί αριβίστες, η τέλεια ενσάρκωση μιας επικίνδυνης και αξιολύπητης μετριότητας. Έως χθες, είχαμε αναθέσει τις τύχες αυτής της χώρας σε ένα σάπιο καθεστώς, σε διεφθαρμένους πολιτικούς που καταλήστεψαν τον δημόσιο πλούτο της και την χρεοκόπησαν, σήμερα στηρίξαμε τις ελπίδες μας σε ηλιθίους που με τις ανέφικτες ιδεοληψίες και εμμονές τους την φτωχοποίησαν και συνεχίζουν την καταστροφή της από το σημείο που την άφησαν οι προηγούμενοι. Και εκείνο που σε τρομάζει περισσότερο είναι, όταν διαπιστώνεις ότι το πουλόβερ του «τέλειου» κόσμου μας άρχισε να ξηλώνεται στις άκρες του, από εκείνους που πίστευες ότι το έπλεκαν.

Η πρώτη αριστερή κατοχική κυβέρνηση

Η πρώτη αριστερή κατοχική κυβέρνηση
25/9/15

Γράφει η Μαρία Τσολακίδη

Απειλές Τσίπρα σε υπουργούς για να υλοποιούν τα μνημόνια

Για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο θα ψάχνονται σε λίγο καιρό οι πολίτες μετά τα επικοινωνιακά σλάλομ για συζητήσεις και σχέδια που γίνονται αυτό το διάστημα περί των μνημονιακών μέτρων, όταν τα νέα από το Euro Working Group έφτασαν γρηγορότερα από τα όσα είπε ο κ.Τσίπρας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Το παιχνίδι τελείωσε... - The Game Is Over…

Το παιχνίδι τελείωσε... - The Game Is Over… 
21/9/15

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Ένας λαός που υπερψηφίζει πολιτικούς εγκληματίες και ανταμείβει αυτούς που άλλα λένε, άλλα πιστεύουν και βεβαίως άλλα κάνουν, δικαιολογεί πλήρως την σαμπάνια που ήπιε ο κ. Β. Σόιμπλε. Η αρχή του τέλους είναι εδώ… Η αυριανή ή μεθαυριανή κυβέρνηση θα είναι αυτή της εφαρμογής του τρίτου μνημονίου και οι ευθύνες της απέναντι στην Ιστορία είναι τεράστιες. Για έναν απλό λόγο:
Εάν η κυβέρνηση αυτή, όπως επισήμως μάς είπαν κορυφαίοι κοινοτικοί παράγοντες και εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δεν εφαρμόσει κατά γράμμα αυτά που συμφωνήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, ο δρόμος της εξόδου από την ευρωζώνη θα είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Υπογραμμίζουμε δε, με βάση εγκυρότατες πληροφορίες μας, ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Β. Σόιμπλε αυτή την φορά είναι αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω. Θεωρεί ότι η Ελλάδα πάσχει από ανίατη νόσο και άρα, όσο γρηγορότερα αποχωρήσει από την ευρωζώνη, τόσο το καλύτερο για την Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

Θράκη SOS

Θράκη SOS
18/9/2015

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Για δεκαετίες καμιά, μα καμιά, ελληνική κυβέρνηση δεν άγγιξε με ευαισθησία ένα φλέγον Εθνικό θέμα, όπως είναι αυτό της Θράκης μας. Παρ΄ ότι διπλωμάτες, αναλυτές γεωπολιτικής, ιστορικοί και κοινωνιολόγοι χτυπούν όλα αυτά τα χρόνια “καμπάνες” ανησυχίας για το συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα της Θράκης μας, σε μια προσπάθεια αφυπνίσεως της εκάστοτε κυβερνήσεως. Αλλά πού να “ξυπνήσει” αυτό το παχυδερμικό κράτος των Αθηνών!! Το οποίο κράτος των Αθηνών, με τα εγκληματικά του λάθη και τις παραλήψεις του αφού δεν υπάρχει ένας εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός, έχει εγκαταλείψει τη Θράκη μας στις ορέξεις της Τουρκίας που εξυφαίνει αργά αλλά σταθερά το σχέδιο της ανεξαρτητοποίησης της Δυτικής Θράκης από το “κορμί” της Ελλάδος.

Ξυπνήστε! – Η μεγαλύτερη προδοσία όλων των εποχών!

Ξυπνήστε! – Η μεγαλύτερη προδοσία όλων των εποχών!

Νοεμβρίου 26, 2015

Βασίλης Βιλιάρδος

Μόνο η στάση πληρωμών θα μπορούσε να σώσει την Ελλάδα από το έγκλημα που συντελείται, στο ξέφραγο αμπέλι που την έχουν καταντήσει οι κυβερνήσεις της – πριν ακόμη λεηλατηθεί εντελώς από τις ξένες συμμορίες και τους εγχώριους τοκογλύφους.
«Όπως πληροφορούμαι, στο Λονδίνο έχει γίνει πάρτι με τις μίζες που δόθηκαν για να δρομολογηθεί η μεγάλη κλοπή των ελληνικών τραπεζών, μέσω των οποίων θα ληστευτούν οι Έλληνες. Λέγεται δε πως όλοι έπιναν στη υγεία των κορόιδων. Σε αυτών που είναι τόσο ανόητοι, ώστε να τους κλέβουν και να χαίρονται, επειδή πέτυχε η ανακεφαλαιοποίηση και θα διασωθούν οι τράπεζες, για να τους πάρουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους!» (πηγή).

Η μεγάλη απόδραση: Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Η μεγάλη απόδραση: Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

21/9/15

Του Γιώργου Καραμπελιά 

Εν τέλει αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας προσωπικά, κατόρθωσαν να κερδίσουν το στοίχημα που έθεσαν με το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015: Και να εξαπατήσουν τους Έλληνες αντιμνημονιακούς μέσα από ένα ψευδεπίγραφο δίλημμα, αλλά και να τους μεταβάλουν σε μνημονιακούς, οδηγώντας τους σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο μια και η εμμονή στην αντιμνημονιακή ρητορεία οδηγούσε στον… Βαρουφάκη, τη Ραχήλ και τη Ζωή.
Η δυναμική του δημοψηφίσματος, αυτού του 62% των Ελλήνων που συντάχθηκε με το ΟΧΙ, ήταν αρκετή ώστε στον απόηχό του, μέσα σε μόλις δύο μήνες –και πριν αρχίσουν οι Έλληνες να καταβάλουν το πανάκριβο κόστος του μνημονίου–, να προσφέρει στον Τσίπρα ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των παλαιο-μνημονιακών αντιπάλων του. Διότι εάν όλες οι μείζονες επιλογές ήταν εξ ίσου μνημονιακές, για ποιο λόγο να επιλέξει κανείς τους φθαρμένους παλαιο-μνημονιακούς και όχι τους νεο-μνημονιακούς; Εξάλλου ο Τσίπρας προσέφερε ένα άλλοθι σε όλους εκείνους τους υποστηρικτές του ΟΧΙ που ανακάλυψαν ότι προτιμούν το… ΝΑΙ! Η πιθανή επιστροφή τους στον Μεϊμαράκη θα έμοιαζε με «φτύσιμο» στον ίδιο τον εαυτό τους. Προτιμότερος λοιπόν ένας «αντιμνημονιακός» όπως ο Τσίπρας, που «υποχρεώθηκε να λυγίσει», όπως και οι ίδιοι(!), παρά ένας πατενταρισμένος μνημονιακός. Ο Λογαριασμός εξάλλου δεν έχει έλθει ακόμα. Κατά συνέπεια λοιπόν «Τσίπρας χωρίς αυταπάτες».

Το εκλογικό πραξικόπημα της 20ης Σεπτεμβρίου

Το εκλογικό πραξικόπημα της 20ης Σεπτεμβρίου
20/9/15

Γράφουν οι Κατερίνα Γκαράνη - Μαρία Τσολακίδη

Η νέα κυβέρνηση διορίστηκε τον Αύγουστο αλλά οι εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο - Πώς έβαλαν πλάτη τα κόμματα για να γίνει Αποικία η Ελλάδα

Η σοβαρότητα της είδησης για τον διορισμένο Ολλανδό πρωθυπουργό της Ελλάδας με τους 20 διορισμένους υπουργούς, που θα αναλάβουν την διοίκηση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων του Δημοσιονομικού Συμβουλίου και των Υπουργείων, είναι σημαντικότατη μόνο και μόνο που έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία. Η συγκεκριμένη χώρα έχει αποδείξει από το 2010 μέσω πολιτικών φωνών και μέσω αρθρογραφικών κειμένων ότι γνωρίζει νωρίτερα αυτό που πρόκειται να γίνει στην πρώην αποικία της και νυν αποικία της Ε.Ε.

Οι αποικιοκράτες ξέρουν από αποικίες

Από την εποχή της υπογραφής του Μνημονίου 1 η Βρετανία ήταν αυτή που μέσω του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ ήταν η πρώτη που αποκάλυψε ότι η Ελλάδα θα καταστεί ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο και η δημοκρατία θα καταλυθεί.

Στην Θράκη συντελέσθηκε εθνική προδοσία

Στην Θράκη συντελέσθηκε εθνική προδοσία
23/9/15

Γράφει ο Κ. Κυριακόπουλος

Οι επιλογές των εθνομηδενιστών στη Θράκη έχουν κομματική ταυτότητα και συνιστούν πράξη Εσχάτης προδοσίας.

Στη Θράκη διαπράχτηκε εθνική προδοσία. Και επειδή η ευθύνη μιας ολέθριας όσο και αντεθνικής διαχείρισης αυτής της υπόθεσης, βαρύνει προσωπικά συγκεκριμένους πολιτικούς αρχηγούς και ηγετικές ομάδες πολιτικών κομμάτων, τότε το όλο πρόβλημα δεν αγγίζει απλά τα όρια, αλλά ταυτίζεται ολοκληρωτικά με την πεμπτουσία της Εσχάτης προδοσίας και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Τι "έταξε" ο Τσίπρας στην Άγκυρα για να κερδίσει τη Θράκη;

Τι "έταξε" ο Τσίπρας στην Άγκυρα για να κερδίσει τη Θράκη;

22/9/15

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Επικίνδυνα εθνικά παιχνίδια και ανατολίτικα παζάρια του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκυρα - Κατάγηση του ορίου του 3% για είσοδο στη Βουλή και ανύπαρκτα σύνορα στο Αιγαίο...!

Ήταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δημόσιες ομιλίες του αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να καταργήσει το όριο του 3% για είσοδο κόμματος στην Ελληνική Βουλή. Ήταν η κρίσιμη δήλωση, από το στόμα του ιδίου, που στάλθηκε κατ΄ επανάληψη προς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (βλ. Άγκυρα). Ήταν το «δώρο» - προσφορά του Αλέξη Τσίπρα προς το παρακράτος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που δρα ανενόχλητο μέσα στην Ελληνική Θράκη και που, ελέω απόφασης του Αρείου Πάγου, εκπροσωπείται πλέον νόμιμα από το DEB (κόμμα εθνικιστών τουρκοφρόνων και Γκρίζων Λύκων) από τις τελευταίες ευρωεκλογές...

Έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη

Έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη
21/9/15

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Με σταλινικά ποσοστά σε χωριά μουσουλμάνων, ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε την κυριαρχία του στη Θράκη, ελέω Άγκυρας... Η Ελλάδα ψήφισε μνημόνιο και η Θράκη... "τουρκοφροσύνη"!
Με ποιες συμφωνίες και ανταλλάγματα εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ την σχεδόν απόλυτη στήριξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής;
Η Άγκυρα έβαψε την Ροδόπη στα χρώματα της ημισελήνου.
Τεράστιες και εγκληματικές οι ευθύνες πολιτικών και κρατικών παραγόντων που είναι θεατές σε ένα εθνικό έγκλημα που εξελίσσεται…

Η κάλπη των εκλογών τελικά «γέννησε». Και στην περίπτωση της Θράκης το «βρέφος» έχει χαρακτηριστικά ενός πολιτικού τέρατος. Συγκεκριμένα, στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε 5 βουλευτικές έδρες, αξιοσημείωτο όμως είναι πως αυξήθηκε ο αριθμός των μουσουλμάνων βουλευτών από 3 σε 4. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ έχουν εκπαραθυρωθεί από τις επιλογές των ψηφοφόρων και το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι στο νομό Ροδόπης δεν υπάρχει εκπροσώπηση των χριστιανών κατοίκων…Στο σημείο αυτό οι "σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σκεφτούν όχι περί νόμιμου και ηθικού, αλλά κατά πόσο πρέπει να εφαρμόζουν το "το κόμμα μας να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να %$#&*@"...

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes