ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ανασκόπηση - Σχόλια για την συγκέντρωση της 19ης Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη

Μια πρόχειρη περιγραφή για την συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012 και πατριωτικών σωματείων

Με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012 (με την υποστήριξη της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου "Ελληνοκρατείν" και πατριωτικών σωματείων).
Από νωρίς το πρωί ομάδες περιφρούρησης του Ιερού Λόχου 2012 είχαν καταλάβει τον χώρο της συγκέντρωσης μπροστά από το άγαλμα του Βότση στο Λευκό Πύργο.
Προηγουμένως, επισκεφθήκαμε το "άβατο" της Καμάρας παίρνοντας μαζί μας τα πανό (ΚΕΕΦΡΑ κλπ), αναγκάζοντας τους 3-4 παριστάμενους αναρχικούς να τρέχουν στα στενά πανικόβλητοι!
Όταν στις 12 μμ, ξύπνησαν τα τσιράκια της Νέας Τάξης, πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση!
Δυστυχώς ένας συμπολίτης μας που έτυχε να διέρχεται με ποδήλατο από την παραλία, σχετικά κοντά στους αναρχοάπλυτους, που δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το Σύλλογο μας, άκουσε να τον αποκαλεί κάποιος "φασίστα". Τότε δέχθηκε απρόκλητη επίθεση:
Δεκάδες αναρχικοί όρμησαν πάνω του χτυπώντας τον με στηλιάρια .. Η αντίδραση των περαστικών που επενέβησαν ανάγκασε την αστυνομία να σπεύσει στο σημείο και να συλλάβει 3 θρασύδειλους (αντι)εξουσιαστές.
Μετά τις ομιλίες (έχουν βιντεοσκοπηθεί και θα προβληθούν προσεχώς), ακολούθησε μαχητική πορεία κατά μήκος όλης της παραλίας (πέρασε μπροστά από δεκάδες χιλιάδες Θεσσαλονικείς που την καταχειροκρότησαν) και έφθασε μέχρι τα δικαστήρια.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν. Συγχαίρουμε τις ομάδες περιφρούρησης που με απόλυτη υπευθυνότητα ανέλαβαν το απαραίτητο αυτό έργο.


Σχόλια:

Μπορεί οι εικόνες με την περιφρούρηση του Ιερού Λόχου 2012 να ξενίζουν τους αναγνώστες μας. Αλλά όταν το σύστημα επιστρατεύει τα "τσιράκια" του, να κάνουν παράνομη "αντισυγκέντρωση" (με την ανοχή της αστυνομίας!), όταν στην συγκέντρωση που έγινε πριν 1 ακριβώς χρόνο στο ίδιο ακριβώς σημείο, αρκετοί συμπολίτες μας προπηλακίστηκαν άσχημα από αναρχικούς (αφού προηγουμένως τους χτύπησαν ανελέητα, τους πήραν τα πορτοφόλια, τα δερμάτινα  μπουφάν, τα σακάκια, τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου τους κλπ), δείτε εδώ  και εδώ.
Όταν 2 μήνες μετά, στην επόμενη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου για την Γενοκτονία των Ποντίων, η ΕΛ.ΑΣ. εμφάνισε μια προκλητικότατη στάση (δείτε εδώ 2 βίντεο ντοκουμέντα), απαγορεύοντας την νόμιμη συγκέντρωση και επιτρέποντας μόνον την παράνομη αντισυγκέντρωση, όταν για να αποφύγουν την παράνομη αντισυγκέντρωση και κυρίως τις "πεσίματα" σε τυχαίους περαστικούς που είχαν την ατυχία να "μοιάζουν" εξωτερικά με "φασίστες", το κάλεσμα του Ιανουαρίου 2017 έγινε με ανακοίνωση του χώρου πραγματοποίησης της συγκέντρωσης μόλις 2 ώρες πριν (δείτε εδώ)! κάτι που έγινε και τώρα (Μάρτιος 2017), όταν από τη μια έχεις πληρωμένους "στρατούς", γόνους πλουσίων αριστερών οικογενειών που από την πρώτη στιγμή αν συλληφθούν θα έχουν άριστη νομική κάλυψη, και δεν θα τους πειράζει κανείς παρόλο που φέρουν στειλιάρια, πέτρες κλπ *θυμηθείτε ότι οι 35 "νεαροί" που μπήκαν ΜΕΣΑ στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, απειλώντας πετώντας φειγ βολάν ΜΕΣΑ στο ναό και προπηλακίζοντας, ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!).
Αντιλαμβανόμαστε ότι, όταν ο εχθρός είναι πανίσχυρος και έχει την απόλυτη κάλυψη του συστήματος, όταν ο αντίπαλος στέλνει συνέλληνες σου στα νοσοκομεία, δεν γίνεται εσύ να απαντάς μόνον με "χαρτοπόλεμο".
Εύγε λοιπόν στον μαχητικό Ιερό Λόχο 2012, στους εφέδρους καταδρομείς που έδειξαν μία ακόμη φορά ότι είναι ικανοί και αποτελεσματικοί να φέρουν σε πέρας κάθε αποστολή.
Εύγε και στην Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου που απέδειξε ότι όταν μια χούφτα Έλληνες ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, τότε συνήθως νικούν (αν δεν το πληροφορηθήκατε πλέον ΔΕΝ φοιτούν παιδιά λαθρομεταναστών στα σχολεία του Ωραιοκάστρου).
Εύγε και σε όσους μπήκαν στον κόπο να έρθουν από τη Λάρισα (ενώ τόσοι "πατριώτες" Θεσσαλονικείς απείχαν),
Εύγε και σε όσους πλαισίωσαν την συγκέντρωση.
Οι ομιλίες ήταν πραγματικά εξαιρετικές, όπως και τα συνθήματα που ακούστηκαν πχ "Έλληνα πεινάς, γιατί τους προσκυνάς", "η ξενοφοβία είναι μια απάτη, δουλειά-δουλειά στον Έλληνα εργάτη", "Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία", "Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου", "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Έξω οι Λάθρο, απ την Ελλάδα".
Κάποιοι σήμερα, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, - κόντρα στις επιδιώξεις κράτους και παρακράτους - ύψωσαν την σημαία με το Σταυρό περήφανα στην πόλη μας. Μήπως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε που, σήμερα το απόγευμα, ήταν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες "χριστιανοί" της πόλης, που εκκλησιάστηκαν σήμερα; Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ο καθένας μας έκανε ένα βήμα; Αν η συγκέντρωση δεν είχε μόνον 400-500 άτομα αλλά 50.00 ή 100.000;
Για την κατάσταση στην πατρίδα και στην εκκλησία μας ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ας ξυπνήσουμε πριν είναι αργά. Κάποιοι, μία ακόμη φορά μας έδειξαν τον δρόμο.











  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes