ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Η πατρίδα μας γίνεται φαβέλα!

Η πατρίδα μας γίνεται φαβέλα!

27/10/15

Η άτυπη μίνι Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες έληξε επιτυχώς για τους Ευρωπαίους και τραγικά για την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε τελικά να αλλάξει «κατηγορία» η χώρα μας και να πέσει πολύ πιο κάτω από την... ερασιτεχνική κατηγορία της αποικίας χρέους, που ήταν από το 2010 έως σήμερα. Τώρα θα γίνει, μετά πάσης επισημότητος, μια φαβέλα. Αποθήκη ψυχών. Ενας χώρος όπου θα μαντρώνονται όπως όπως όσοι άποροι, αλλόθρησκοι και ανειδίκευτοι αλλοδαποί αποπειρώνται να βρουν άσυλο, στέγη ή απλά δουλειά στην Ευρώπη.

Στο Παρίσι, το Μόναχο, το Λονδίνο, το Ελσίνκι και το Αμστερνταμ περισσεύουν οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες, ενώ στην Ελλάδα ποτέ δεν θα είναι αρκετοί. Αυτό αποφασίστηκε από τους Ευρωπαίους και υιοθετήθηκε ασμένως από την κυβέρνηση της χώρας μας.
Το πινάκιο φακής για τη διάλυση του εθνικού και του κοινωνικού ιστού και για τη ραγδαία, επί τα χείρω, μεταβολή της καθημερινότητας των Ελλήνων ήταν η επιδότηση ενοικίου για 20.000 αλλοδαπούς, στο οποίο θα συνεισφέρει η λυκοσυμμαχία της Ε.Ε.
Φυσικά, αυτοί οι 20.000 δεν θα μένουν μόνοι τους στις οικίες που θα τους βρει η κυβέρνηση. Θα είναι και οι οικογένειές τους μαζί. Αρα, ο αριθμός τους -αν θέλουμε να είμαστε στοιχειωδώς ρεαλιστές- θα είναι εκθετικά αυξημένος.
Επιπλέον, τούτο το ταπεινωτικό «χαρτζιλίκι» με αντίτιμο τη διάλυση της Ελλάδος θα αποτελεί διαρκώς κι έναν πρόσθετο μοχλό πίεσης για περαιτέρω εδαφικές, οικονομικές, πολιτισμικές ή άλλες υποχωρήσεις. Οι Ευρωπαίοι με το παραμικρό θα απειλούν με τη διακοπή της παροχής της επιδότησης ενοικίου.
Φυσικά, ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα επιβληθεί (ατύπως, πλην οριστικά και αμετάκλητα) η σαρία, δηλαδή ο ισλαμικός νόμος, στις περιοχές που θα δεσμευτούν για την εγκατάσταση των μεταναστών.
Σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα είναι πρακτικά αδύνατο για το κράτος να σταματήσει την εκτροπή δίχως να συμβούν τα χειρότερα - δηλαδή εκτεταμένες ταραχές και συγκρούσεις.
Η εξέλιξη είναι μοιραία και οι πολιτικές δυνάμεις καθεύδουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes