ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Μήπως το 2021, μετά απο δυο αιώνες ελεύθερης Ελλάδας, προβλέπεται η πλήρης κατάργηση τής Ελληνικής Δημοκρατίας;



Μήπως το 2021, μετά απο δυο αιώνες ελεύθερης Ελλάδας, προβλέπεται η πλήρης κατάργηση τής Ελληνικής Δημοκρατίας; Απορίες ενός Έλληνα πολίτη
25η Μαρτίου 2015

Γιώργος Παύλος,  αν. καθ. ΔΠΘ

Aνοικτή επιστολή πρός τον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τούς αρχηγούς των κομμάτων και τον πολιτικό κόσμο, αλλά και πρός κάθε ευαίσθητο και αισθαντικό Έλληνα του 21ου αιώνα.


Είναι πλέον σαφές πώς μία μικρή ελίτ ελλήνων, πολιτικών, κεφαλαιοκρατών, τεχνοκρατών, δημοσιογράφων και άλλων συντονίστηκαν με μία διεθνή αντίστοιχη ελίτ και, ως σύγχρονη εγκληματική ομάδα και συμμορία, καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και τον διωγμό του απο την Ελλάδα και την ιστορία.
Αυτοί που ως Τρόϊκα, ως ΔΝΤ και ως οικονομικό διευθυντήριο δήθεν θα έφερναν την κάθαρση, ειναι ακριβώς αυτοί, που, ενώ θα συγκαλύψουν τούς πραγματικούς αίτιους τής κρατικής υπερχρέωσης, κλοπής και φοροδιαφυγής και θα τούς διευκολύνουν στην καταλήστευση τού ελληνικού ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου - δές λίστα Λαγκάρντ -, συγχρόνως θα εγκληματίσουν εναντίον των απλών εργαζομένων και όλου τού ελληνικού λαού και θα τόν καταδικάσουν στην ανεργία, στον αφανισμό, στην μετανάστευση, στην πείνα, στην αυτοκτονία, καταστρέφοντας τον κοινωνικό ιστό σε όλα τα επίπεδα, πρωτογενή οικονομία, βιομηχανία, διοίκηση, υγεία, εκπαίδευση, κλπ.

Εάν η ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη δεν λειτουργήσουν  αμερόληπτα και αποφασιστικά εναντίον κάθε υπευθύνου, αλλά και εάν δεν συντονιστούν και δεν αντιδράσουν όλες οι κοινωνικές δυνάμεις, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εναντίον τής νέας αυτής φεουδαρχίας και του νέου Μεσαίωνα, που επιχειρεί μία οικονομική ελίτ να επιβάλλει με την υποστήριξη διεφθαρμένων πολιτικών, τεχνοκρατών, δημοσιογράφων, διανοουμένων και όσων άλλων, τότε η Ευρώπη θα οδηγηθεί πίσω στην απάνθρωπη βαρβαρότητα, από όπου ξεκίνησε να εκπολιτίζεται και να εξανθρωπίζεται πριν μερικούς αιώνες χάρις στην επαφή της με τον ελληνικό πολιτισμό.
Όταν, συλλήβδην, οι απλοί πολίτες καταδικάζονται και ενοχοποιούνται, έτσι οπως βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, ενώ συγχρόνως μία μειοψηφική κοινωνική ομάδα πλουτίζει υπέρμετρα και άδικα, τότε σαφώς έχουμε κατάργηση τού Συντάγματος, κατάργηση τής δημοκρατίας και κατάλυση της ελληνικής πολιτείας απο μία νέου τύπου μορφή χούντας και ολιγαρχίας. Στην περίπτωση αυτή η κοινωνία των ελευθέρων πολιτών υποχρεούται να προστατεύσει το Σύνταγμα, την εθνική κυριαρχία-ανεξαρτησία και τήν Δημοκρατία.
Η κυβέρνηση Τσίπρα εκλέχθηκε απο τούς Έλληνες ακριβώς για να καταργήσει τά μνημόνια που εγκληματούν απέναντι στην κοινωνία και στην δημοκρατία και να  προασπίσει το Σύνταγμα, την Δημοκρατία και την ισοπολιτεία. Εάν αδυνατεί, τότε πρέπει να μιλήσει σαφώς και να ενημερώσει τον κυρίαρχο ελληνικό λαό και όχι να μεταμορφωθεί, έστω και αθελήτως, σε μία νέα μνημονιακή κυβέρνηση.
  Γράφουμε με πόνο ψυχής και καρδιάς, διότι θέλουμε να ζήση ο λαός μας, να ζήση η πατρίδα μας και να ζήσουν όλοι οι λαοί και όλες οι πατρίδες, όχι  ώς μαζάνθρωποι, σε δουλεία και νεοφεουδαρχική παγκόσμια κολλεκτίβα, αλλά εν πόλει ζωντανών προσώπων και εν ελευθερία σώματος και πνεύματος.
Σήμερα, που ολόκληρη η ανθρωπότητα οδηγείται απο τούς οικονομικούς δολοφόνους της στον νέο φεουδαρχικό και κολλεκτιβιστικό μεσαίωνα, στην νέα παγκόσμια κολλεκτίβα που ετοιμάζουν οι ελιτιστές της παγκόσμιας νέας τάξης, είναι όσο ποτέ άλλοτε επείγον να αφουγκραστούμε την βοή της Ιστορίας και τής 25η του Μάρτη, τήν ημέρα και τον χρόνο που μία χούφτα αδύναμων και ρακένδυτων και επί πεντακόσια χρόνια ραγιάδων τά βάζει με την ισχυρότερη αυτοκρατορία του κόσμου, φωνάζοντας ''Ελευθερία ή Θάνατος''. Η 25η Μαρτίου φαίνεται πώς σύντομα θα καταστεί παγκόσμια εορτή ελευθερίας και ανεξαρτησίας των λαών και των Εθνών της γής απο κάθε επίδοξο εξουσιαστή των  ανθρώπων και των Εθνών.

Η 25η Μαρτίου είναι για κάθε Έλληνα σύμβολο ουσιαστικής Ελευθερίας, απο κάθε μορφή δουλείας, ψυχικής, πνευματικής, σωματικής. Ειναι σύμβολο νίκης του ανθρώπου απέναντι σε κάθε μορφή θανάτου, και κυρίως ψυχικού και πνευματικού, αφού αυτόν ακολουθεί σαφώς και ο σωματικός θάνατος. Η 25η Μαρτίου είναι για τούς Έλληνες σύμβολο εθνικής ανεξαρτησίας, αλλά και σύμβολο απαλλαγής τού κάθε ανθρώπου απο κάθε σωματική ή πνευματική δουλεία. Το ''Ελευθερία ή Θάνατος'' των Ελλήνων, είναι πανανθρώπινο σύμβολο και απόφαση για αληθινή και αιώνια ζωή σε κάθε επίπεδο. Σύμβολο Ελευθερίας όλου τού ανθρωπίνου γένους από κάθε δυνάστη του, ορατό και αισθητό, ή αόρατο και κρυφό.
Εν τέλει, η 25η Μαρτίου είναι η τελική φάση της διαχρονικής υπεράσπισης τής ισότητας όλων των ανθρώπων, τής δημοκρατίας και τής ανεξαρτησίας όλων των λαών και εθνών. Είναι η ανυπολόγιστης αξίας προσφορά των Ελλήνων απέναντι σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος, σε κάθε λαό, σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε Έθνος, γιά να ζήση αληθινά χωρίς ουδένα περιορισμό, σωματικό, ψυχικό ή πνευματικό, εν Αληθεία και εν Δικαιοσύνη.
Είναι εν τέλει, η 25η Μαρτίου, η υπεράσπιση της πολιτείας του ανθρώπου, ως προσώπου ελεύθερου και αναντικατάστατου, καί όχι ως μαζάνθρωπου, η υπεράσπιση της Αγοράς τής Πόλης, όχι ως ανθρωποκτόνο και απάνθρωπο κέρδος, αλλά ως τόπου αληθινής Συνάντησης και Θέας των πολιτών και των ανθρώπων με την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη.
Για τον λόγο αυτό, εάν δεν ζητηθούν και δεν αποδοθούν ευθύνες σε όσους ηθικούς και έμπρακτους αυτουργούς, έλληνες και ξένους, οδήγησαν την Ελλάδα και την ελληνική πολιτεία σε χρεοκοπία, δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική λύση στο σημερινό δράμα των Ελλήνων. Και όσο το αποφεύγουν αυτό οι κυβερνήτες μας, θα οδηγήσουν τον λαό σε ανεξέλεγκτες εκρήξεις και επαναστάσεις. Και ενδεχομενως, οι τελευταίοι κυβερνήτες να χρεωθούν όσα οι ίδιοι μεν δεν έπραξαν, αλλά όμως δεν έχουν τό θάρρος να καταγγείλουν γιά να καθαρίσουν τήν χώρα από την κόπρο του Αυγείου.
Ο ελληνικός λαός έχει επιδείξει αξιοθαύμαστη ψυχραιμία.Όμως πόσο θα αντέξει να βλέπη την αυτοκατάργησή του απο την ζωή και απο την ιστορία; Ως σκεπτόμενοι άνθρωποι οφείλουμε να προειδοποίησουμε. Ως Έλληνες δεν αρνούμεθα να επιστρέψουμε κάθε πραγματικό μας χρέος, μέχρι και το τελευταίο ευρώ.Όμως δεν ειναι δυνατόν να αποδεχτούμε τον αφανισμό μας χάριν ενός χρέους που άλλοι φρόντισαν να μας το φορτώνουν, χωρίς να μας ερωτούν και χωρίς να μας λογαριάζουν ως ελεύθερο και κυρίαρχο λαό.
Είναι απολύτως δίκαιο να απαιτήσουμε, πρώτα να δημιουργήσουμε βιώσιμη οικονομία, και σε αυτό ας δεχτούμε επίβλεψη και αυστηρά χρονοδιαγράμματα, και ακολούθως να αρχίσουμε να αποδίδουμε τα χρέη μας. Δεχόμεθα ως Έλληνες να υποστούμε καθε θυσία, όχι όμως για να αφανιστούμε απο την  ιστορία, αλλά για να επιβιώσουμε ως έθνος και ώς λαός, και βεβαίως να αποδώσουμε κάθε αληθινή οφειλή μας πρός κάθε πραγματικό δανειστή μας και όχι πρός τούς οικονομικούς δολοφόνους, δικούς μας η άλλων λαών.
Δεν θα φτωχαίνουν οι οποίοι δανειστές του Ελληνικού κράτους αν περιμένουν πρώτα να εξυγιανθεί η ελληνική οικονομία, εκτός εάν ο στόχος τους ειναι ακριβώς αυτός, να διωχθούν δηλαδή οι Έλληνες απο την Ελλάδα και να καταργηθή το ελληνικό έθνος, ο ελληνικός πολιτισμός, η ελληνική γλώσσα και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, και ακολούθως να λαβαίνουν ότι τούς οφείλει η Ελλάδα.
Αφού βεβαίως καθίσουμε και μετρήσουμε τί οφείλουν πρώτα αυτοί στο Ελληνικό κράτος απο κάθε περίπτωση, όπως τράπεζα Ανατολής, ελληνικό Χρυσό, που αφαιρέθηκε απο τα Ελληνικά θησαυροφυλάκια, καταστροφές σε ανθρώπινο και όχι μόνο δυναμικό απο τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ή και πιό πριν, και ό,τι άλλο, που οι ειδικοί μπορούν να προσδιορίσουν επακριβώς.
Εάν δεν μπορεί η κυβέρνηση αυτή του Αλέξη Τσίπρα να πραγματοποιήση την βασική προεκλογική της Δεύσμευση περί κατάργησης των Μνημονίων και επαναφορά τού ελληνικού κράτους σε τροχιά ανάπτυξης, οικονομικής ανεξαρτησίας και σε τροχιά ελληνικής κυριαρχίας, τότε δεν έχει λόγο να παραμένει ως κυβέρνηση τού Ελληνικού λαού.
Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να εξαπατηθή για άλλη μία φορά. Αν υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια εκ μέρους των διεθνών δανειστών και της γερμανικής πλέον ΕΕ, τότε το έντιμο είναι να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός και να τού ζητηθεί, μέσω νέων εκλογών, η ανανέωση της απόφασής του να ζήση ελεύθερος στην πατρίδα του και όχι βαθμιαία δολοφονούμενος και καταργούμενος. Πρέπει με κάθε τρόπο να ειπωθεί ένα ηχηρό ΟΧΙ στην κατάργηση τής Ελλάδας και των Ελλήνων ως αυτοκυρίαρχου λαού και αυτοκυρίαρχου κράτους.
Είναι δίκαιο και πρέπει αποφασιστικά να καταλάβει όλη η Ευρώπη, αλλά και η διεθνής κοινωνία, πώς τα παιχνίδια των οικονομικών δολοφόνων, τραπεζών ή άλλων συναφών διεθνών οργανισμών, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά, ούτε απο το Ελληνικό Κράτος και Έθνος, αλλά ούτε και από ουδένα άλλο έθνος και κράτος της ελεύθερης και Δημοκρατικής Ευρώπης.
Εάν και αυτή η κυβέρνηση πρόκειται να υποκύψει και να ακολουθήσει, έστω με μικρές παραλλαγές, τον δρομο των κυβερνήσεων τής τελευταίας πενταετίας, που εγκλημάτισαν εις βάρος τού Ελληνικού λαού και της ελληνικής πολιτείας, αλλά και εις βάρος της ενωμένης και δημοκρατικής Ευρώπης, τότε προτιμώτερο είναι να παραιτηθεί και να ενημερώσει ευθαρσώς τον ελληνικό λαό. Και όχι να τον αποπλανά μέσα σε μουντή και δυσκολονόητη μνημονιακή η κρυπτομνημονιακή ορολογία, οικονομικών και λοιπών όρων, που θολώνουν τα νερά και τα μυαλά, αλλά και συνεχίζουν το ίδιο, ανθρωποκτόνο, εθνοκτόνο και προδοτικό για την Ελλάδα και τούς Έλληνες μνημόνιο, με νέομνημονιακή παραλλαγή.
Βεβαίως, νοιώθουμε υπερήφανοι που τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον Πάνο Καμμένο, αρχηγό των Ελεύθερων Ελλήνων, αγωνίζονται και δεν υποτάσσονται δουλικά στούς δανειστές και την γερμανική Ευρώπη, που έχουν ξεκινήσει έναν ανελέητο διωγμό εναντίον τού ελληνικού λαού και τής Ελλάδας.
Όμως συγχρόνως, νοιώθουμε βαθειά θλίψη, διότι ο ελληνικός λαός ζεί αυτόν τον εφιάλτη εδώ και πέντε χρόνια, που προηγούμενες κυβερνήσεις και πολιτικά πρόσωπα χωρίς αίσθηση τής πραγματικότητας δημιούργησαν οι ίδιοι και τα κόμματά των, και θα λυπηθούμε αν αυτή η κυβέρνηση οδηγήσει την Ελλάδα στην πτώχευση και τον ελληνικό λαό στον αφανισμό του.
Διότι, αντίθετα με όσους γελοιοποιούν και ειρωνεύονται τον ελληνικό λαό, πώς ''μαζι τα φάγαμε'', οι Έλληνες υπομένουν εδώ και πέντε χρόνια, δείχνοντας ασυνήθιστη καρτερία και υπομονή, όχι διότι ''μαζί τα έφαγαν'' με τούς ειρωνευτές των πολιτικούς, αλλά διότι αγαπούν και θέλουν να σωθεί η πατρίδα των. Αυτή η καρτερικότητα των Ελλήνων και τού ελληνικού λαού, που έχει υποστεί πλήρη οικονομική κατάρρευση και πολλοί καταλήγουν σε αυτοκτονία από αίσθηση ντροπής και φιλοτίμου, θα έπρεπε να έχει κάνει όσους οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάρρευση να ντρέπονται που λέγονται ανθρωποι, που λέγονται Έλληνες και που επι τριάντα η παραπάνω χρόνια αμοίβοντο με τεράστιους μισθούς απο την ελληνική πολιτεία, ακριβώς για να κυβερνούν εν δικαιοσύνη και πρός όφελος όλης τής Ελλάδας και των Ελλήνων.
Ο ελληνικός λαός αγωνίζεται και πληρώνει τα όποια δάνειά του στίς τράπεζες ή όπου αλλού. Αν το ελληνικό κράτος έχει χρέος για τα χρήματα που επήραν ως δάνεια απο τράπεζες οι Έλληνες, για αυτά τα χρήματα πρέπει να πληρώσει ο κάθε Έλληνας. Όμως, αν το ελληνικό χρέος αφορά άλλα χρήματα, τα οποία δεν έφθασαν ποτέ στον ελληνικό λαό αλλά επήγαν στίς τσέπες ολίγων εντός ή εκτός Ελλάδος, τότε η ελληνική πολιτεία πρέπει να εφαρμόσει άμεσα και αποφασιστικά το ''πόθεν έσχες'' για κάθε Έλληνα πολίτη. Η λίστα Λαγκάρντ αποδεικνύει πώς αυτοί που ωφελήθηκαν και οικειοποιήθηκαν απο τα ξένα δάνεια ειναι συγκεκριμένοι και επώνυμοι, που μάλιστα πολλοί απο αυτούς ήταν, υποτίθεται, οι φύλακες τής Ελληνικής Πολιτείας, τής Ελληνικής Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης.
Εάν η κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου, δεν εφαρμόσει άμεσα και αποφασιστικά και πρός κάθε κατεύθυνση, το ''πόθεν έσχες'' και δεν καταγγείλει δημόσια και διεθνώς, κάθε υπαίτιο, Έλληνα ή ξένο, ιδιώτη ή οργανισμό, που συνέπραξε στην καταστροφή και πτώχευση τής ελληνικής πολιτείας και τού ελληνικού κράτους, τότε θα καταγραφεί στην ιστορία και αυτή ως μία κυβέρνηση Μνημονίων και ως μία ακόμη κυβέρνηση, όπως οι προηγούμενες, εξαπάτησης και κατάργησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, ως κυβέρνηση κατάλυσης του Ελληνικού Έθνους και τού Ελληνικού λαού.
Εάν το ελληνικό χρέος προήλθε από δαπάνες μισθών και άλλων δημόσιων δαπανών, τότε όσοι κυβέρνησαν την ελληνική πολιτεία τα τελευταία είκοσι η τριάντα χρόνια έχουν σαφώς εγκληματίσει, διότι δεν φρόντισαν να αναπτυχθεί η ελληνική Οικονομία και αποκοίμιζαν τον ελληνικό λαό, πώς λεφτά υπήρχαν και ολα πήγαιναν καλά. Είναι ντροπή σε όλους που κυβέρνησαν την Ελλάδα, σε όλους που εγκλημάτισαν και την οδήγησαν στα χάλια αυτά που βλέπουμε όλοι γύρω  μας, αποκρύπτοντας απο τον ελληνικό λαό ότι ζεί και αμείβεται, όχι απο ελληνικά έσοδα του δημοσίου και απο την ελληνική οικονομία, αλλά απο ξένα χρήματα και δάνεια από διεθνείς τοκογλύφους.
Ο ελληνικός λαός, όπως τώρα υπομένει, και μάλιστα βλέποντας πώς ο ιδρώτας και το βιός του εξανεμίζονται, όχι για να κτιστεί η Ελλάδα, αλλά για να συνεχιστεί η διάλυση της, έτσι και πολύ περισσότερο ο ελληνικός λαός θα υπέμενε για κάθε απαραίτητη θυσία, προκειμένου να αναδομηθή και να εξυγειανθή η ελληνική οικονομία. Ο Ταγίπ Ερντογάν τής Τουρκίας είναι αυτός που αποδεικνύει το έγκλημα των Ελλήνων πολιτικών και των κυβερνήσεων των, με το ότι, αντίθετα απο τους Έλληνες και τα Ελληνικά κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα, πήρε μία χώρα, όπως η Τουρκία, καταχρεωμένη στο ΔΝΤ και τήν μετέτρεψε σε λίγα χρόνια σε υπερδύναμη τής περιοχής.
Κανένας Έλληνας δεν είχε απαίτηση να ζεί με ξένα και ψεύτικα χρήματα και όχι με χρήματα απο τον ιδρώτα του. Οι πολιτικοί, που απέκρυψαν την αληθεια και για να ικανοποιούν τα δικά των κρυφά πάθη και σχέδια και εδανείζοντο και εξαπάτησαν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία αντι να αναπτύσσουν την ελληνική οικονομία, έχουν εγκληματίσει και πρεπει, όσοι ζουν, να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη. 
Πέραν όμως τής ελληνικής αυτής κατάστασης, είμαστε σαφώς μάρτυρες μία διεθνούς εγκληματικής ενέργειας είς βάρος όλων των λαών και εθνών από μία διεθνή οικονομική συμμορία που διαφθείρει πολιτικά πρόσωπα, πολιτικά κόμματα  και όποιον  άλλο προκειμένου να οδηγήσει όλον τον πλανήτη στην νεοφεουδαρχική  κολλεκτιβιοποίηση και απανθρωποποίηση.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes