Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Οι μελλοντικές γεωπολιτικές εξελίξεις και ο Ελληνισμός

Οι μελλοντικές γεωπολιτικές εξελίξεις και ο Ελληνισμός

December 29, 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Η ευλογημένη γενιά που θα διεκδικήσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία

Η απογοήτευση, η θλίψη και η απαισιοδοξία, που έχει καταλάβει τους νεοέλληνες είναι πρωτοφανής. Και με δεδομένη την επικρατούσα κατάσταση στην οικονομία και το θρασύτατο σύστημα κλεπτοκρατίας να συνεχίζει ακόμη και σήμερα να ελέγχει τις πολιτικές εξελίξεις,  ο Λαός δεν έχει άδικο να αισθάνεται έτσι.
Όμως, με την παταγώδη πτώση αυτής της κυβέρνησης που βρίσκεται ήδη προ των πυλών, κλείνει με το χειρότερο τρόπο μια από τις πιο σκοτεινές  περιόδους της νεότερης ελληνικής ιστορίας, η περίοδος της λεγόμενης «Μεταπολίτευσης». Η οποία μπορεί μεν να φεύγει αφήνοντας πίσω της στάχτες και κοινωνικά ερείπια, είναι όμως δυνατόν αν ο Λαός το θελήσει, να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία  για τον Ελληνισμό να ξαναγεννηθεί.
Αρκεί βέβαια οι Έλληνες να μην ξεγελαστούν για μια ακόμη φορά από  «αριστερογενή» κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα δήθεν πατριωτικά, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι καινούργιες παραπλανητικές προτάσεις του ξένου παράγοντα και των τοκογλύφων και αποσκοπούν στη συνέχιση της ίδιας πολιτικής με άλλη ρητορική.
Η σημερινή γενιά Ελλήνων, που βιώνει αυτή την τραγική κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα, υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η πρώτη γενιά μετά το το 1453, που θα ξαναζήσει πραγματικά ελεύθερη, σε ένα κράτος ισχυρό, όπου οι Έλληνες μόνοι τους θα μπορούν να ορίζουν τα της τύχης τους, χωρίς ξένες παρεμβάσεις.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes