Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο νέος χρόνος θα φέρει τα Γραφεία της Αλ Κάιντα στην Αθήνα


Το Τζαμί στον Βοτανικό θα είναι το μνημείο της νέας σκλαβιάς και της νέας ισλαμικής τυραννίας

28/12/13

του Σπύρου Χατζάρα

Για φέτος θα υποδεχτούμε τον νέο χρόνο με το ηλιακό ημερολόγιο και θα γιορτάσουμε την πρωτοχρονιά, αλλά σύντομα θα γιορτάζουμε και με το σεληνιακό ημερολόγιο την Ισλαμική Πρωτοχρονιά, την Εγίρα, (που είναι η πρώτη ημέρα της Ισλαμικής χρονολόγησης), διότι, όπως μας είπε ο Δαβίδ ο Τούρκος, ο νέος Κατακτητής, που μας επισκέφτηκε πρόσφατα, η Αθήνα είναι μια πολυπολιτισμική πόλη και «σε πόλεις όπως η Αθήνα θα πρέπει να είναι ανοιχτά Τζαμιά και συναγωγές για να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πολίτες και επισκέπτες».
Η Αθήνα, στον ενιαίο ελληνοτουρκικό χώρο έχει τουρκικό και ισλαμικό μέλλον που θα δένει αρμονικά με το Ελληνικό της παρελθόν. Ο Δαβιδ-ογλου, άλλωστε εξίσωσε και την Ακρόπολη με το Τζαμί της κατάκτησης, το Φετιχιέ Τζαμί, λέγοντας: «Το Φετιχιέ τζαμί το είδα σε κακή κατάσταση, μου προκάλεσε θλίψη σε αντίθεση με το θαυμασμό που αισθάνομαι όταν βλέπω την Ακρόπολη. Νομίζω ταιριάζει στην Αθήνα να το αναδείξει». Επομένως, δύο είναι τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας. Η Ακρόπολη και το Φετιχιέ Τζαμί, το τζαμί της κατάκτησης.
Το ζήτημα με το τουρκικό τζαμί, που συμβολίζει την κατάκτηση των Αθηνών το είχε θέσει από το 2010 ο Ερντογάν στον Αβάπτιστο, αλλά η αναστήλωση του καθυστέρησε λόγω περικοπών. 
Το Φετιχιέ Τζαμί οικοδομήθηκε στο βόρειο άκρο της Ρωμαϊκής αγοράς επάνω στα λείψανα τρίκλιτης βυζαντινής βασιλικής με υλικά που αρπάχτηκαν από τις βυζαντινές εκκλησίες και τα αρχαία ελληνικά και ρωμαϊκά κτίσματα. Μέχρι και ιωνικά κιονόκρανα βούτηξαν τότε γιατί τους βόλευαν. Το Τζαμί εγκαινιάστηκε κατά την επίσκεψη του Μωάμεθ του Πορθητή στην Αθήνα το 1458. 
Είναι δηλαδή το Τζαμί που συμβολίζει την Άλωση των Αθηνών!
Η Αθήνα δεν έχει μουσουλμάνους πολίτες, όπως είπε ο Δαβίδ ο Τούρκος, αλλά η Τουρκία φρόντισε, μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ, και με τη συνεργασία των νεοφιλελεύθερων, κεντροαριστερών και αριστερών «ανθρωπιστών», να αποκτήσουμε επισκέπτες «μακράς διαρκείας».

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes