Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελλάδα των πολλών δακρύων


Η Ελλάδα των πολλών δακρύων
24/11/13

του Παναγιώτη Αποστόλου*

Ο Βυζαντινός Ναός της ενυποστάτου Σοφίας του Θεού, δηλ. του Λόγου του Θεού, γνωστή ως Αγία Σοφία ή Αγιά-Σοφιά, γνωστός και ως Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας, ήταν από το 360 μέχρι το 1453 Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Πόλεως των Πόλεων, της Κωνσταντινούπολης. Όμως, στις 29 Μαΐου 1453 η κερκόπορτα άνοιξε και ο εχθρός ξεχύθηκε ως πεινασμένο θηρίο και άρχισε να καταστρέφει και να λεηλατεί. Όρμησε σε παλάτια και αρχοντικά, σε μοναστήρια και εκκλησιές. Σφάγιασε και  κακοποίησε άνδρες και γυναικόπαιδα. Αποκαθήλωσε κάθε σύμβολο της Χριστιανικής πίστεως μέχρι και τον Σταυρό που επί χίλια χρόνια δέσποζε στο ψηλότερο σημείο του κάστρου. Ο θόρυβος της πτώσης του Σταυρού αντήχησε παντού και έκανε όλη τη Δύση να ριγήσει. Μια Δύση που ποτέ δεν ανταποκρίθηκε  στην υποσχεθείσα βοήθεια προς την Βασιλεύουσα....

Η λαθρομετανάστευση για την Ελλάδα κορυφαίο εθνικό θέμα....


Η λαθρομετανάστευση για την Ελλάδα κορυφαίο εθνικό θέμα....

24 Νοεμβρίου 2013

Tου Περικλή Νεάρχου  Πρέσβυ ε.τ.

Η λαθρομετανάστευση συνιστά για την Ελλάδα κορυφαίο εθνικό θέμα.
Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και λαθρομετανάστευση.
Η δημιουργία του δεν ήταν αναπόφευκτη.

Είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών και των ιδεοληψιών όλων αυτών που συνωστίζονται σήμερα στη Βουλή για να καταθέσουν προτάσεις για αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με αφορμή τη Χρυσή Αυγή. 
Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ μια αποικιοκρατική χώρα ώστε να έχει δεσμούς και υποχρεώσεις προς τους λαούς πρώην αποικιοκρατουμένων χωρών. Δεν ήταν, δυστυχώς, και δεν είναι επίσης βιομηχανική χώρα ώστε να έχει μεγάλες ανάγκες ξένου, εισαγόμενου εργατικού δυναμικού. Αντιθέτως, ήταν μέχρι προσφάτως μια χώρα εκπομπής μεταναστών σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Οι μετανάστες όμως αυτοί ήταν νόμιμοι. Με την άδεια και τον έλεγχο των ενδιαφερομένων χωρών. Είναι σημαντικό να υπογραμμίζεται αυτό για να μην γίνεται σκόπιμη σύγχυση από διάφορους καλοθελητές μεταξύ νομίμων μεταναστών και λαθρομεταναστών με τον γνωστό ισχυρισμό ότι «πήγαμε κι εμείς μετανάστες»! 
Η Ελλάδα δεν είχε επομένως κανέναν ουσιαστικό δικό της λόγο ν’ ανοίξει τα σύνορά της και ν’ ανεχθεί την παράνομη είσοδο στη χώρα, είτε με το πρόσχημα του πολιτικού πρόσφυγα είτε με την ιδιότητα του οικονομικού μετανάστη, ανεξέλεγκτων μαζών λαθρομεταναστών, που αριθμούν σήμερα πάνω από δύο εκατομμύρια τουλάχιστον. 
Ένα μεγάλο μέρος απ’ αυτούς είναι Μουσουλμανικού θρησκεύματος και προέρχονται από τις πιο φανατικές Μουσουλμανικές χώρες, όπως το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, το Αφγανιστάν, η Σομαλία. 
Χρειάζεται να υπενθυμίσει κανείς ότι η Ελλάδα δεν είναι οποιαδήποτε χώρα; Είναι μια χώρα, που ιστορικά, από την εμφάνιση του Ισλάμ τον 7ο αι. μ.Χ., αποτέλεσε θρησκευτικό και πολιτιστικό σύνορο, πρώτα ως Βυζάντιο και, στη συνέχεια, ως σύγχρονος Ελληνισμός.
 Είναι μια χώρα που σήμερα ακόμη εξακολουθεί να έχει προβλήματα με τη γειτονική της Τουρκία, η οποία επιστρέφει, με καλπάζοντα ρυθμό, σε ηγεμονικές αυτοκρατορικές ιδεολογίες του Οθωμανικού παρελθόντος της. Είναι μια χώρα που σήμερα, ευτυχώς, δεν έχει προβλήματα με τον άλλο Μουσουλμανικό κόσμο. 

23/11/2013: Παρέμβαση του Αντιφωνητή στο συνέδριο του ΕΛΙΑΜΕΠ (Κομοτηνή)


Νοεμβρίου 24

Στις 23/11/2013 μέλη και φίλοι του Αντιφωνητή από την Κομοτηνή, παρενέβησαν στο πλαίσιο του Συνεδρίου που οργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ στην περιοχή καταγγέλοντας τον ρόλο που παίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάνω στα μείζονα εθνικά ζητήματα της χώρας. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο που μοιράστηκε, καθώς και τα βίντεο της παρέμβασης:
Τι δουλειά έχει στην Κομοτηνή το ΕΛΙΑΜΕΠ των διαδρόμων της παρα-εξουσίας; Πέρα από την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ του ΕΣΠΑ, έχει …κι άλλο ενδιαφέρον το συνέδριο; Όπως π.χ. στην Κύπρο, όπου έναν ολόκληρο χρόνο δούλευαν για το ΝΑΙ στο προδοτικό ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ; Είχαν παίξει ρόλο τα αμερικάνικα δολάρια που αποκάλυψε ο Μ. Ιγνατίου; Κι αν υπήρχε μια ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ στη χώρα, ποιος θα την χρηματοδοτούσε; Μήπως η αμερικάνικη Πρεσβεία, οι δήθεν ΜΚΟ, ο Σόρος, οι Ροκφέλερ, η Παγκόσμια Τράπεζα;
Γιατί καμμία θέση του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν συνάδει με τα συμφέροντα και το αίσθημα του λαού μας; Γιατί σε ΟΛΑ τα ζητήματα είναι με τους Αμερικανοβρετανούς και απέναντί μας; Υπέρ του Σχεδίου Ανάν, υπέρ της ευρωπαϊκής ένταξης της Τουρκίας, υπέρ της χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας από τα Σκόπια, υπέρ της λαθρομετανάστευσης, κατά της «εθνικιστικής» ελληνικής Ιστορίας (βλ. «1821»), κατά της ανακήρυξης ελληνικής ΑΟΖ και της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια…
Τώρα, με τη νέα γερμανική Κατοχή, συνεργάζονται και με γερμανικά ιδρύματα και υπηρεσίες (Friedrich Ebert, Konrad Adenauer, DAAD). Καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή; Οι πρόστυχες ελίτ της χώρας μας, που την έφεραν στο χείλος του γκρεμού, συνεχίζουν με θράσος να πλασάρουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους για δικά μας. Τώρα οι ιδεολογικοί τους μπράβοι θα σώσουν και …τη Θράκη;!
ΟΧΙ στο ΕΛληνικό Ιδρυμα ΑΜΕρικανικής Πολιτικής! ΕΞΩ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ του καθεστώτος!

Εκκλησιαστικό «Καποδίστρια» ετοιμάζει η «τρόικα»


Εκκλησιαστικό «Καποδίστρια» ετοιμάζει η «τρόικα»

14 Νοεμβρίου 2012

Οργανωμένο σχέδιο, που θα προκαλέσει τη συγχώνευση εκατοντάδων ενοριών και εν τέλει και ολόκληρων μητροπόλεων, φοβούνται στην Εκκλησία ότι δρομολογεί η «τρόικα».
Τα κενά που δημιουργούνται από τη μη πρόσληψη νέων εφημερίων διαρκώς αυξάνονται. Για το 2012, το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την πρόσληψη μόλις εβδομήντα κληρικών. Την ίδια στιγμή θα συνταξιοδοτηθούν περισσότεροι από διακόσιοι ιερείς.
Με τον συγκεκριμένο αριθμό καλύπτεται μία θέση σε κάθε μητρόπολη και το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο εμφανές στα χωριά της επαρχίας, όπου ένας ιερέας εξυπηρετεί τρία και τέσσερα χωριά.
Το συγκεκριμένο «καθεστώς» θα ισχύσει, όπως προβλέπει το τελευταίο Μνημόνιο, που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή, τουλάχιστον μέχρι το 2016.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
23 Νοεμβρίου 2013

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Θαύμα! Κάποιοι άρχισαν να ξυπνάνε. Από το 2011 τα γράφουμε. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι.  ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.……. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ. Είναι συνδικάτο απατεώνων. Από πού ξεκινάνε;;; Από την δικιά τους διεφθαρμένη τοπική αυτοδιοίκηση…των καλλικράτηδων.
Η Μέρκελ έβαλε την καυτή σφραγίδα στο κωλομερι του προτεκτορατου & οι υπήκοοι εχάρησαν χαράν μεγάλην για Γερμανική Ανάπτυξη με ΡαϊχενΦούχτελ!
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΕΚΓΕΡΜΑΝΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ? ΚΑΝΕΙΣ !!
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ… !!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. – Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑ….. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !

Η Αμερική θέλει ΣΥΡΙΖΑ


Η Αμερική θέλει ΣΥΡΙΖΑ
21 Νοεμβρίου 2013

Τα κόμματα χρεοκόπησαν. Δεν υπάρχουν κόμματα, ΟΥΤΕ ιδεολογίες. Η Αμερική (μας έστειλε ΔΝΤ-Μέρκελ) του Παπανδρέου θέλει Σύριζα. Το ίδιο και το βάρβαρο καθεστώς της μεταπολίτευσης. 
Αρκετοί λοιπόν, δείχνουν Σύριζα ως μοναδική επιλογή. Το κόμμα του κ. Τσίπρα όμως ζει στο παρελθόν και δεν μπορεί να ενώσει τους Έλληνες. Είναι κόμμα νεοταξικό και υποφέρει από κομματικές αγκυλώσεις. Eίναι κόμμα που χάνεται  στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και νοιάζεται μόνο για την διαχείριση της εξουσίας. Δεν έχει να δώσει ελπίδα και προοπτική. Ελπίδα και προοπτική με καταδικασμένα δάνεια τύπου Μάρσαλ…… Ελπίδα σφυρίζοντας αδιάφορα για το ποιοι μας έχωσαν πραγματικά στο ΔΝΤ. Προοπτική, με «κοινωνικά παντοπωλεία»….. για τους φτωχούς Έλληνες κάτι σαν  την πράσινη ανάπτυξη…. του Παπανδρέου.
Αυτό που απασχολεί τους πάντες είναι ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΤΙ;;; 
Δύσκολο ερώτημα μιας και το ερώτημα αυτό κατευθύνεται ύπουλα από την άλλη άκρη του ατλαντικού. Διαλυμένη αφήνει την Ελλάδα ο Σαμαράς, διότι  αυτός ήταν ο στόχος των δανειστών της Νέας Υόρκης. Διαλυμένη αλλά πολλά υποσχόμενη στους τριτοκοσμικούς επενδυτές. Τούρκοι, Ρώσοι, Άραβες,  Γερμανοί, Καναδοί και Εβραίοι τρίβουν τα χέρια τους. Σε εξευτελιστικές  τιμές αγοράζουν τα πάντα.
Που κολλά όμως ο Σύριζα;; Πολύ απλά είναι κόμμα της Νέας Τάξης. Είναι κόμμα της άθεης Νέας Τάξης. Από την στιγμή που η χώρα παραδόθηκε στο ξένο κεφάλαιο αυτόματα έχασε και την ανεξαρτησία της. Εδώ, έρχεται το κόμμα της υποτιθέμενης αριστεράς που σιχαίνεται ο,τιδήποτε εθνικό! Αντιρατσιστικοί νόμοι, ιθαγένειες στους λάθρο και ανεκτικότητα, είναι ψωμοτύρι σε  λούμπεν κόμματα όπως ο Σύριζα. Είναι βούτυρο στο ψωμί που λένε…
Χωρίς επαναστάσεις ανοίγει ο δρόμος για την εξαφάνιση κάθε εθνικής οντότητας. Σε μια κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις αχόρταγες πολυεθνικές των μονοπωλίων. Mιλάμε για καπιταλισμό της καταστροφής. Το ξεκάρφωμα απλά θα είναι η παιδεία....ως "προοδευτικό" αγαθό.
Σοσιαλιστές και πρώην σταλινικοί είναι οι μαριονέτες της Παγκοσμιοποίησης.  Σοσιαλιστές και πρώην σταλινικοί  είναι αυτοί που μισούν τον Ελληνισμό. Σοσιαλιστής μας έχωσε στο ΔΝΤ… Με μια κυβέρνηση λούμπεν…. Προτεστάντες, μουσουλμάνοι και  παγανιστές θα κάνουν τρελά parties, parties εις βάρος μιας πρώην ορθόδοξης χώρας με κατοίκους να μοιάζουν με τους Ινδιάνους. Οι Έλληνες  θα αλληλομισούνται, θεωρώντας ο ένας τον άλλο σαν υπεύθυνο για τη δυστυχία του και οι αγοραστές μαζί με τις  παράξενες φυλές θα γελούν!  
Εδώ, έρχεται ο άθλιος αντιρατσιστικός νόμος που σε σκοτώνει κυριολεκτικά. Σε υποβιβάζει ως άνθρωπο τσακίζοντας τον ψυχισμό σου. Μια γεύση πήραμε με τον άξεστο ιδιοκτήτη του Σκορπιού όπου ζητούσε με τσαμπουκά από Έλληνες τραγουδιστές να φορέσουν χλαμύδες παριστάνοντας τους αρχαίους Έλληνες. Κάτι ανάλογο έγινε και στην Λατινική Αμερική.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βραζιλία των σοσιαλιστών. Τίποτα δεν ανήκει στην Βραζιλία. Ένας  φιλελεύθερος Βραζιλιάνος Σαμαράς άνοιξε τον δρόμο…. Νομοθετώντας εγκληματικά  για τα πάντα…. Μετά, ακολούθησαν οι άλλοι…. Οι φανατικοί  “φιλάνθρωποι” με τα κόκκινα γαρύφαλλα που “έσπρωξαν” την ανάπτυξη πατώντας πάνω στα νομοθετικά εγκλήματα του Βραζιλιάνου Σαμαρά! Φτώχεια, πλιάτσικο και πορνεία έχει η Βραζιλία της  αριστερής Ρούσεφ, με τις ξένες πολυεθνικές να κάνουν ό,τι θέλουν. Τα ίδια και στην Αργεντινή. Ποτέ δεν έφυγε το ΔΝΤ από την χώρα της Περόν.
Σαμαράς και Τσίπρας δουλεύουν άγρια τον κόσμο. Λειτουργούν συμπληρωματικά από διαφορετικά κόμματα, για να παραπλανούν τον λαό. Συνωμότες της κακιάς ώρας. Mα είναι δυνατόν ο Τσιπρας να μην ζητά την παραίτηση Προβόπουλου;;; Του πάτου του βαθέως ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο Προβόπουλος;; Αυτός δεν ήταν ένας από τους στρατηγούς του Παπανδρέου;;
Όλες οι χώρες, στις οποίες πήγε το ΔΝΤ, πρώτα χρεοκόπησαν, δηλώνοντας στάση πληρωμών και κατόπιν εμφανίστηκε το ΔΝΤ, για να τις διατηρήσει υποτίθεται σε λειτουργία.
Στην Ελλάδα το ΔΝΤ μπήκε πριν καν χρεοκοπήσει, μέσω ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό δεν τον ενοχλεί;; Γιατί σιωπά ο Τσίπρας σχετικά με το παράνομο ΤΑΙΠΕΔ;; Πότε επισκέφθηκε  τελευταία φορά τον ΟΑΕΔ ο Αλέξης;;; Είναι ευχαριστημένος με την μαύρη εργασία;;; Βέβαια, τους Δήμους που περιμένουν ΕΣΠΑ δεν τους ενοχλούμε....Είναι ο Φούχτελ εκεί....
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα ........ Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Για λόγους κερδοσκοπικούς καταστρέφουν συνειδητά έναν λαό. Χάνεται μια πατρίδα αιώνων και δίνουν παραστάσεις στο πόπολο….
Ο αντιρατσιστικός νόμος είναι επικίνδυνος και τα κόμματα τον χρειάζονται.  Αν κλείσει το Blog να ξέρετε ότι έχετε τον σεβασμό μου. Όμως, δεν θα υπάρξει τέλος….

## Την Χρυσή Αυγή την δούλεψαν άσχημα αυτοί που την ανέβασαν.....

Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΣ


Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΣ
19 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013


Όλοι βιώνουμε καθημερινά την εθνική υποδούλωση της χώρας μας και παρ’ όλα αυτά όχι μόνο δεν έχουμε οργανωθεί να την αποτινάξουμε αλλά ούτε καν τολμάμε να το διανοηθούμε, υποταγμένοι στην αδράνεια και την ηττοπάθεια που πολλοί την αποδέχονται  ως μέσον συμμετοχής μας σε έναν τάχα ανώτερο δυτικό πολιτισμό.
Η υποδούλωση αυτή τη φορά δεν ήλθε με την εισβολή ξένων στρατευμάτων στη χώρα. Άρχισε με την εισβολή δανεικών χρημάτων από το εξωτερικό, όχι για την δημιουργία παραγωγικών μονάδων που τα προϊόντα τους θα αποπλήρωναν το χρέος, αλλά σπαταλήθηκαν στη διαφθορά, στην αύξηση του καταναλωτισμού σε εισαγόμενα προϊόντα και σε  μη παραγωγικές κινητές και ακίνητες περιουσίες δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της ευημερίας.
Η ψευδαίσθηση αυτή, η οποία είναι ενάντια στην πραγματική οικονομία και την παράδοση της συντηρητικής διαχείρισης του οικογενειακού και εθνικού εισοδήματος, δημιουργήθηκε  με την εισβολή όχι μόνο ξένων προτύπων διαβίωσης, αλλά και με την σταδιακή κατάργηση των πνευματικῶν,  ηθικών και πολιτισμικών αξιών που διατήρησαν το ελληνικό έθνος ζωντανό μέχρι τις ημέρες μας.

ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ


ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
19 Νοεμβρίου 2013

Φοράς σταυρό ;;; ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! Οι Εβραίοι μαζί με τους Μουσουλμάνους έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Έλληνας θα πρέπει να ξέρει πως με μια κυβέρνηση Τσίπρα θα τα υποστεί ΟΛΑ. Η κατάσταση είναι τραγική. Μέτρα για την τόνωση της αγοράς δεν παίρνουν αλλά τους σταυρούς τους κυνηγάνε. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Ο Έλληνας πρέπει να υποφέρει οικονομικά για να δεχτεί τους άθεους λούμπεν. Αν δεν δεχτεί υπάρχει και η τρομοκρατία...με τα αστεράκια...
Μπορεί μια αλυσίδα με έναν μικρό σταυρό να είναι λόγος να χάσει κάποιος την δουλειά του; Προφανώς είναι, αν ζείτε στη ‘πολυπολιτισμική’ Νορβηγία και είστε μέλος του προσωπικού του κρατικού καναλιού NRK, όπως αναφέρει η ‘La Republica’.
Η Siv Kristin Sællmann - μια δημοφιλής παρουσιάστρια τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων στη Νορβηγία, απολύθηκε από τη δουλειά της επειδή έβγαινε «ζωντανά» στα δελτία φορώντας ένα αλυσιδάκι με ένα σταυρό (1,4 εκατοστά).
Μερικοί τηλεθεατές - κυρίως μέλη της τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας - διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι «ένα περιδέραιο με ένα σταυρό προσβάλλει το Ισλάμ» και «αυτό το σύμβολο δεν εγγυάται την αμεροληψία του τηλεοπτικού καναλιού». 
Η δημοσιογράφος, ένα από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή ονόματα της νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης, απολύθηκε και της απαγορεύτηκε να παρουσιάζει τις εκπομπές της, με το σκεπτικό «μήπως γίνει μια πηγή διχόνοιας και εγκλημάτων» (!). 

Ατέλειωτοι "προοδευτικοί" βιασμοί στην Σουηδία!


Ατέλειωτοι "προοδευτικοί" βιασμοί στην Σουηδία! 
Πανέμορφες γυναίκες βιάζονται και δολοφονούνται ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία!
18 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ??? Σε ξεπουλάνε και σου λένε ''ζήσε μαζί με αυτούς που σου φέραμε''...Aνοιχτή κοινωνία.... 
Αν μιλήσεις είσαι φασίστας!!! Αν πεις κάτι θα χαθείς...Ποιο κόμμα θα αντιδράσει;;; Πήραμε μια γεύση από την προκήρυξη των άθλιων τρομοκρατών. Πήραμε μια γεύση από την Δικαιοσύνη.  Τα κόμματα που σε έχωσαν στο σφαγείο του ΔΝΤ θέλουν αντιρατσιστικό νόμο. Είναι πολλά τα λεφτά....των τοκογλύφων. Στις λίστες δώρων του εβραίου Βlankfein της Goldman Sachs είναι χωμένα τα κόμματα. Ομαδική προσπάθεια. Κοινοί στόχοι. Συνωμότες... Εδώ, έφτασαν σε σημείο να "κυνηγάνε" τα εθνικά σύμβολα. Τυχαίο;;
Μια φορά κι έναν καιρό όταν αλλοδαποί πλημμύριζαν μια χώρα και άρχιζαν να βιάζουν τις γυναίκες, αυτό σήμαινε πόλεμο. Οι άνδρες της χώρας ξεσηκώνονταν, απωθούσαν ή κατέστρεφαν τους εισβολείς και αφού η απειλή εξαλειφόταν, η μετάνοια και η προσευχή για την ειρήνη επικρατούσε και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων.
Ωστόσο σήμερα, οι αλλοδαποί εισβολείς έχουν μετονομαστεί απλώς σε «μετανάστες» και οι βιασμοί και οι δολοφονίες των ιθαγενών γυναικών ονομάζονται απλώς «εγκλήματα». Η ιστορία της Elin Krantz από τη Σουηδία είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.

"Παλληκάρια της φακής" εναντίον τρόϊκας και ο ρόλος του Παπούλια


"Παλληκάρια της φακής" εναντίον τρόϊκας και ο ρόλος του Παπούλια

10 Νοεμβρίου 2013


Γράφτηκαν πολλά για την τρόικα, για την κυριαρχία των τεχνοκρατών στις Βρυξέλλες, για τους ποταμούς πολιτικού ανορθολογισμού στην διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, για τις ίντριγκες στις οποίες εμπλέκονται κερδοσκόποι, ηγεμονικά κράτη και γραφειοκράτες και για την ανελέητη θηριωδία κατά του Ανθρώπου-πολίτη από αυτές τις τερατώδεις κατασκευές.
Τα δικά μου τουλάχιστον κείμενα για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ήδη από το 1991-92 προειδοποιούσαν για τον εκτροχιασμό των δημοκρατικών ελέγχων, την ανορθολογικότητα των αποφάσεων που τοποθέτησαν ένα κοινωνικοπολιτικά ανεξέλεγκτο τερατώδες διανεμητικό οικονομικό σύστημα (της ΟΝΕ) πάνω από ένα εθνικά διαφοροποιημένο χώρο. Νομισματικό σύστημα το οποίο εξαρχής στερούνταν ακόμη και της παραμικρής νομιμοποιητικής βάσης. Σύστημα του οποίου ο στρατηγικός ανορθολογισμός δεν είχε όρια όταν δηλωνόταν πως η «ΟΝΕ είναι ένα μέσο να ελέγξουμε την Γερμανία με νομισματικά δεσμά». Προειδοποιήσεις επίσης για αποφάσεις-δυναμίτης στα θεμέλια της ΕΕ που απειλούσαν τα κοσμοθεωρητικά θεμέλια της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Δηλαδή, το κεκτημένο της ισοτιμίας και των συναινετικών αποφάσεων μετά το 1966.
Πολιτικοπνευματικά μιλώντας, αυτή η ισοτιμία αποτελούσε την Κοσμοθεωρία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, την έσχατη λογική και το λεπτό νήμα που κρατούσε σε ισορροπία μια εύθραυστη «διακρατική δημοκρατία» στην Ευρώπη. Χωρίς αυτά, υποστηρίχθηκε συχνά επί μια δεκαετία, το οικοδόμημα θα ταρακουνηθεί, θα καταστεί μια υπερκρατική δεσποτεία και ενδεχομένως θα καταρρεύσει καταλύοντας τα όποια επιτεύγματα πολλών δεκαετιών.
Αυτά και πολλά άλλα έχουμε στο μυαλό αυτές τις μέρες όταν ο παραλογισμός και η υποτίμηση της λογικής μας δεν έχει πλέον όρια. Ενώ βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όταν εκατομμύρια είναι άνεργοι, χιλιάδες αυτοκτονούν (γενοκτονία μέσω οικονομίας το ονομάζω), η οικονομία καταρρέει και ο πλούτος των Ελλήνων πλησιάζει το σημείο πέραν του οποίου θα επιταχυνθεί η εκποίησή του στα κοράκια της διεθνούς κερδοσκοπίας, ακούμε περί … σκληρών «διαπραγματεύσεων».

”Επί της γης παντελώς προδοθήκαμε….”



24 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Γράφει ο Πάνανδρος Ελλην 

Είτε το θέλουμε, είτε όχι, είμαστε όλοι υπεύθυνοι που επιτρέψαμε να ξεχαστεί η ένδοξη ιστορία του έθνους μας και η αξία της λέξης ‘’ελληνισμός’’.
Φταίμε που αφήσαμε τη μόρφωση των παιδιών μας στα χέρια των ‘’παραμορφωμένων’’ κρατικοδίαιτων καθηγητών και δασκάλων (πλειοψηφία). Με το να μη μαθαίνουμε στα παιδιά μας την ιστορία αλλά να τα αφήνουμε έρμαια στις Ρεπούσες και Δραγώνες, που, παίρνοντας ένας θεός ξέρει τι ανταλλάγματα, έγραψαν τα βιβλία εκτρώματα για τα παιδιά μας.
Φταίμε που σταματήσαμε να τιμάμε όπως πρέπει της εθνικές μας εορτές και να απολαμβάνουμε το άρωμα της ιστορίας και των αγώνων μας.
Φταίμε που σταματήσαμε να έχουμε ελληνικές σημαίες στα σπίτια μας, και το χειρότερο, να επιτρέπουμε σε κάθε ξένο η ντόπιο ανεγκέφαλο να ασελγή πάνω στη σημαία μας ως ένδειξη ‘’φιλελευθερισμού’’ και ‘’δημοκρατίας’’ και να μένει ΑΤΙΜΩΤΗΤΟΣ.
Φταίμε που επιτρέψαμε σε απάτριδες, προδότες, δωσίλογους, ρουφιάνους, ανθέλληνες και άθεους να κυβερνούν αυτό το στολίδι της οικουμένης που ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑΡΑ. Και το χειρότερο είναι ότι ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ. Και σε αυτούς που κυβερνούν τώρα και στους επόμενους (ναι στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρομαι) που θέλουν να ελληνοποιησουν τους λαθρο, να καταργήσουν το χριστιανισμό, να υψώσουν μιναρέδες και να καταργήσουν παρελάσεις και εθνικές επετείους.

Οἱ 13 δυναστεῖες - Τό ἔγκλημα ἔχει ὄνομα


Οἱ 13 δυναστεῖες - Τό ἔγκλημα ἔχει ὄνομα


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ

13 δυναστείες σατανιστών διοικούν τον πλανήτη. Αν σε κάποιον πέφτουν πολλές µπορεί να θυµάται µόνο τρείς: Τους Ρόθτσιλντ, τους Ροκφέλλερ και τους Κρούπ. Θα πεί βέβαια κάποιος, τι µας λές τώρα αυτοί είναι στην άλλη άκρη της γης, τι σχέση έχουν µε εµάς; Και όµως είναι πιό κοντά σας από όσο φαντάζεστε!
Ο Ρότσιλντ είναι πίσω από την ΕΚΤ, την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική τράπεζα. Ακόµα είναι πίσω από την El Dorado, που βγάζει το χρυσό στη Χαλκιδική. Ο Ρότσιλντ είναι συνεταίρος του Μπουτάρη στα κρασιά, και ο ∆ένδιας ήταν διαχειριστής της βίλλας του στην Κασιόπεια της Κέρκυρας.
Ο Ροκφέλλερ δρά πιό καλυµένα. Από τη µία έχει 4 εταιρείες που έχετε ακουστά. Μιλάω γιά τα ονόµα Exxon-Mobil, Texaco, BP, και την πιό άγνωστη στην Ελλάδα Chevron. Ίσως µερικοί θυµόσαστε τον αγωγό που ακυρώθηκε µεταξύ Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, γιά να µάθετε την συµφωνία του Ξεσαµάρωτου γιά τον αγωγό TAP. Αυτός ο TAP θα µεταφέρει πετρέλαια του Ροκφέλλερ. Μα έχουµε και εµείς πετρέλαιο, γιατί δεν το βγάζουµε να σωθούµε; Μήπως και γιά αυτό έχει βάλει το χεράκι του ο Ροκφέλλερ;
Ο Κρούπ είναι πίσω από την Thyssen-kroup που εµπλέκεται στις µίζες που δώθηκαν στον Τσοχατζόπουλο. ∆ιευθυντές του είναι οἱ άνθρωποι που εισηγούνται στη Μέρκελ, την βραβευµένη γιά την δράση της από τη µασωνική στοά Bnai Brith, να απαιτήσει η τρόικα από τον Ξεσαµάρωτο υπάλληλο της, περίσσοτερα µέτρα, περισσότερες θυσίες, περισσότερο Ξεπούληµα της πατρίδας µας, µε την κάλυψη και την ανοχή ΟΛΩΝ που είναι µέσα στη βουλή.
Γιά να σας ληστέψουν µε την άνεση τους πρέπει να φύγει ένα εµπόδιο. Να φύγει αυτό που λέµε εθνική κυριαρχία. Γιά να φύγει η εθνική κυριαρχία πρέπει να φύγει από την καρδιά και το µυαλό του Έλληνα η Ελληνική του ταυτότητα και η Ορθόδοξη πίστη του. Πως θα γίνει αυτό; Πρέπει να σε πείσουν ότι η οικογένεια σου, ο πολιτισµός σου, οι παραδόσεις σου, η ιστορία σου, οι αξίες και τα ιδανικά σου, η ηθική σου, οι βωµοί και οι εστίες σου είναι ένα “καταπιεστικό εργαλείο της άρχουσας τάξης”. Ποιανής άρχουσας τάξης όµως; όχι των 13 δυναστειών. Γιά αυτές δεν πρέπει να µάθεις ποτέ. Όποιοι σου µιλήσουν γιά αυτές είναι συνοµωσιολόγοι, γραφικοί, ασόβαροι.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes