Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Σοβαρά ε;;;; NAI....


Σοβαρά ε;;;; NAI....
26 Νοεμβρίου 2013

Οι Αμερικάνοι θέλουν Σύριζα! Είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε;;; Τι έκαναν;; Έβαλαν μπροστά τον Γιωργάκη μέχρι ενός σημείου. Μόνο ο Γιωργάκης θα μπορούσε να χώσει μια ολόκληρη χώρα στο σφαγείο του ΔΝΤ από την στιγμή που ο κρατικός μηχανισμός του κράτους ήταν και είναι ΠΑΣΟΚ. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι σκακιέρα. Περνά ΟΛΑ τα νομοθετικά εγκλήματα ο Σαμαράς μαζί με τους Γερμανούς, για να τα βρει έτοιμα ο Alexis μαζί με τις πολυεθνικές σε μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα. Θέλει πολύ μυαλό;;; Ανοιχτό βιβλίο είναι η Μέρκελ για τους Αμερικάνους.
Αποικία της Αμερικής είναι η Γερμανία μετά το 1945. Αμερικάνικες βάσεις υπάρχουν ακόμα στην Γερμανία. Η Αμερική -εβραική FED  μέσω της Γερμανίας ξεκίνησε τον πόλεμο εις βάρος της Ελλάδος...με σκοπό δήθεν την  υποτίμηση του ευρώ....ενώ στην πραγματικότητα τα παίρνει δικά της όλα η Γερμανία. Για τους Αμερικάνους δούλευε ο Παπανδρέου όταν έλεγε στην Μέρκελ οι Έλληνες είναι τεμπέληδες.....και λαμόγια. Πως αλλιώς θα ερχόταν το Αμερικάνικο ΔΝΤ σε μια περίοδο που η Ευρωπαική Ένωση αντιμετώπιζε πρόβλημα ρευστότητας;;; Το ΔΝΤ, που το χρηματοδοτούν χώρες όπως είναι η Ρωσία και η Κίνα με χρήματα της εβραικής FED!!!!! Τι περιμένουν οι Ρώσοι με τους Κινέζους;; Να ξεπουληθούν τα πάντα μήπως και προλάβουν να αρπάξουν τίποτα. Οι Έλληνες ας ζήσουν με τις προφητείες βρε αδερφέ. Όλες οι κόντρες στημένες είναι...εχθροί στα κανάλια και φίλοι στις δεξιώσεις. Εδώ, μέχρι και ο Καμμένος πρότεινε δολάριο και δεν ακούστηκε κιχ....ο Καμμένος που κυνηγά φασισμό!
Έχει αναρωτηθεί ποτέ ο αναγνώστης από που αντλεί τόσες πληροφορίες το κόμμα του κ. Τσίπρα για τα στελέχη του κ. Σαμαρά;;;; To βρήκες! Από το καφενείο της γειτονιάς σου.....φυσικά. Μην το ψάχνετε. Μας δουλεύουν οι μεγάλες δυνάμεις.....ενώ τα κόμματα έχουν συμφωνήσει σε όλα.....άντε και καλό χειμώνα.

Υ.Γ. Ποιο λαμόγιο υπέγραψε για τα γενόσημα;; Ο Λοβέρδος! Ποιος δέχεται τις "συμπαθητικές" βρισιές;; Ο Άδωνις....
Υ.Γ2 Ποια λαμόγια υπέγραψαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ;; Παπανδρέου-Βενιζέλος. Ποιος δέχεται τις "συμπαθητικές" βρισιές για να φαίνεται δημοκράτης ο Τσίπρας;;; Ο Σαμαράς!
Υ.Γ3 Ποιο κόμμα άνοιξε πρώτο τον χορό των απολύσεων;; Το ΚΚΕ-902 επί κυβερνήσεως Παπανδρέου. Σήμερα τι συμβαίνει;;;
Τα κόμματα έχουν συμφωνήσει σε όλα.....άντε και καλό χειμώνα.

Πουλάνε τον Αστέρα για ένα κομμάτι ψωμί....


Πουλάνε τον Αστέρα για ένα κομμάτι ψωμί.....Ποιοι όμως είναι οι μνηστήρες;; Tο τίμημα αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στα 300 εκατ. ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 Νοεμβρίου 2013
ΔΝΤ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ. ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ….. με τρομακτικές θυσίες. 

Οι ΗΠΑ αποτελούν την κορυφαία οικονομική δύναμη στο ΔΝΤ, που αντιπροσωπεύει το 18% και με ανάλογη εκπροσώπηση σε ψήφους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπεί το 30% με ισχυρότερους εταίρους τη Γερμανία και τη Μ. Βρετανία και δευτερευόντως τη Γαλλία. Ακολουθουν Κίνα και Ρωσία. Τι νόμιζες;;
Απελευθέρωση της αγοράς-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.. Λιμάνια, πάρκα, δάση, αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί τα πάντα.
Εξυγίανση όλων των επιχειρήσεων με αλλαγή των συλλογικών συμβάσεων που θα απελευθερώσει το όριο των απολύσεων και θα επιβάλει νέες χαμηλές «οροφές» στους μισθούς.
Επαναπροσδιορισμός των συντάξεων. Μείωση συντάξεων.
Ιδιωτικοποίηση όλων των δημόσιων επιχειρήσεων….
Ιδιωτικοποίηση ή συγχώνευση των κρατικών τραπεζών
Αλλαγές μέσα στην αστική τάξη-αντιρατσιστικά νομοσχέδια υποχώρηση του επιπέδου ζωής
Προστασία του κοινοβουλίου κατά την εφαρμογή των μέτρων..
Αυτοί που μας έφεραν το ΔΝΤ και τσάκισαν επί δεκαετίες τα πάντα γίνονται ακόμα πλουσιότεροι.
Πάρε μια γεύση από το φοβερό πλιάτσικο στον Αστέρα...

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes