Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Θράκη και παγκόσμια σιωνιστική δικτατορία


Θράκη και παγκόσμια σιωνιστική δικτατορία

17 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ - Διεθνολόγος

Όταν το 2005 επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, ορκίστηκε πρόεδρος Δημοκρατίας ο κ. Κάρολος Παπούλιας, η τότε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Άννα Μπενάκη προσφωνώντας τον στο Κοινοβούλιο, με λίαν προφητικό λόγο του είπε μεταξύ άλλων,
«Η Εθνική μας κυριαρχία θα περιοριστεί, και τα σύνορα της Ελλάδος επίσης θα περιοριστούν για το καλό των χωρών, κρατών –μελών της Ε.Ε. και των γειτόνων μας» δηλαδή να θυσιαστούμε εμείς για τα άλλα κράτη της Ευρώπης!!! Ο Κάρολος Παπούλιας δεν αντέδρασε, αλλά σιωπηρώς απεδέχθη το μοιραίον, και τη προσφώνηση-προφητεία της κυρίας Μπενάκη την έγραψε…..εκεί που λέει ο λαός, φτάνει αυτός να γινότανε Πρόεδρος. Έπρεπε αμέσως να ενημερώσει το Λαό. Όμως η κυρία Μπενάκη έκρουσε από τότε το κώδωνα του κινδύνου για την ακεραιότητα της χώρας, και την Εθνική μας κυριαρχία, και ουδείς αρμόδιος συγκινήθηκε. Όλοι «ποίησαν την νύσσα».
Οι εφιαλτικές κυβερνήσεις των Αθηνών, συνέχισαν το αδιάφορο για την Ελληνική επαρχία έργο τους, και όχι μόνο, αλλά στέρησαν και γύμνωσαν τις βόρειες επαρχίες και περιφέρειες από κάθε βιομηχανική μονάδα, και άφησαν το λαό μας άνεργο. Εγκατέλειψαν τις βόρειες περιφέρειες, λες και Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, την οποίαν-ειρήσθω εν παρόδω- γέμισαν με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Εάν θέλουν Τέμενος και Τζαμί στην Αθήνα ας ανοίξουν πρώτα την Αγία Σοφία στη Κωνσταντινούπολη σαν εκκλησία!!! Τη χαριστική βολή στην Εθνική μας κυριαρχία στη Θράκη έδωσε η προδοτική κυβέρνηση του αλήστου μνήμης μεγάλου εφιάλτη της Ελλάδος, Jeffrey, ο οποίος μόλις ανέλαβε την εξουσία-το 2009- κατήργησε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, διότι έτσι διετάχθη να πράξει από τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes