Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα»


September 7, 2013

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών.
Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη. Η έκθεση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών.
Γράφει ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πυρήνας από στρατευμένα μέλη της Αλ Κάιντα.

Άραβες και Πακιστανοί εξτρεμιστές

Η αμερικανική μελέτη σημειώνει ότι στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ρεύμα έχει δημιουργήσει μια διευρυμένη μουσουλμανική κοινότητα. Στην Αθήνα υπάρχουν 120.000 μουσουλμάνοι, ενώ συνολικά στη χώρα είναι πάνω από μισό εκατομμύριο. Το πρόβλημα το εντοπίζει στο γεγονός ότι στην πλειονότητά τους προέρχονται από χώρες όπου τα ακραία ισλαμικά στοιχεία έχουν έντονη δραστηριότητα. Ανάμεσά τους αναφέρει το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ.
Το πιο επικίνδυνο είναι, σύμφωνα με το TCS, ότι υπάρχουν και άλλες μεταναστευτικές ομάδες που είναι ακόμη πιο δεκτικές στην προπαγάνδα της Αλ Κάιντα, κυρίως Άραβες και Πακιστανοί.
Σε αυτούς ποντάρουν περισσότερο οι ομοεθνείς τους εξτρεμιστές και αφού περνούν μαζί τα ελληνικά σύνορα, αρχίζουν τον προσηλυτισμό. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Αθήνα που μπορεί να προκαλέσει «εξέγερση».
Ως μεγαλύτερο κίνδυνο θεωρεί την εξάπλωση του Wahhabism και στην Ελλάδα, που χαρακτηρίζει ως βίαια, αποκλειστική και φανατική ισλαμική θρησκεία, που αποτελεί την επίσημη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας.
Πιστεύει ότι σπέρνει σε νέους και ηλικιωμένους το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την τζιχάντ.

Ισλαμική κτηνωδία! Αποκεφάλισαν τελετουργικά τον πιλότο οι ισλαμοφασίστες


 Ισλαμική κτηνωδία! Αποκεφάλισαν τελετουργικά τον πιλότο οι ισλαμοφασίστες
Σεπτεμβρίου 17, 2013

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

  
Μια ακόμη θηριωδία των τζιχαντιστών, ένα ακόμη έγκλημα πολέμου αποσιωπείται από τα δυτικά ΜΜΕ που γιά πολλοστή φορά εκφράζουν την προκλητική μεροληψία τους υπέρ της λεγόμενης ένοπλης αντιπολίτευσης. Ισλαμιστές αντάρτες, ακολουθώντας το σαριακό εθιμοτυπικό θανάτου, αποκεφάλισαν σε ατμόσφαιρα πανηγυρική και δοξαστική του αιμοχαρή θεού τους, τον νεαρό πιλότο ελικοπτέρου Μ17. Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τέλος. Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε αναγνωριστική πτήση στα συροτουρκικά σύνορα του Al Younesieh προκειμένου να εποπτεύσει την παράνομη είσοδο των ξένων τζιχαιστών στα εδάφη της Συρίας. 
Όπως ανακοίνωσε ο σύριος Αρχηγός του ΓΕΣ, το στρατιωτικό ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατά λάθος είχε παραβιάσει για ελάχιση απόσταση τον τουρκικό εναέριο χώρο.Μετά τις εντολές που δέχθηκε επιχείρησε άμεση επαναφορά. Δυστυχώς τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν το ελικόπτερο ενώ αυτό επέστρεφε στο συριακό εναέριο χώρο. Το ελικόπτερο κατέπεσε εντός του συριακού εδάφους, 400 μ. από τα σύνορα. Πριν τη συντριβή του, το διμελές πλήρωμα ενεργοποίησε το μηχανισμό εγκατάλειψης.
Τα αλεξίπτωτα στοχοποιήθηκαν από τους ισλαμιστές και ο ένας πιλότος σκοτώθηκε από πυρά. Ο δεύτερος κατάφερε να προσεδαφισθεί στην πλαγιά του βουνού Al Tourkman κοντά στο χωριό Jebel ali Yusufiya στην ύπαιθρο της Λατάκκειας.
 Εντοπίστηκε από τους αντάρτες του FSA και τους συντρόφους τους ισλαμιστές του ΙSIS οι οποίοι και τον αποκεφάλισαν.

Γιατί ενοχλεί (και ποιους) η πορεία του Ελληνισμού!


Γιατί ενοχλεί (και ποιους) η πορεία του Ελληνισμού!
Σεπτεμβρίου 17, 2013

Με σχολικά βιβλία, με τετράτομες Ιστορίες των Βαλκανίων τις οποίες χρηματοδοτούν διεθνείς χρηματιστές, με ψευδοϊστορικά ντοκιμαντέρ ιδιωτικών σταθμών και με άλλους τρόπους βάλλεται κατά τα τελευταία χρόνια η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού. Ο στόχος όλων των επιθέσεων κατά του μαθήματος της Ιστορίας, κατά των ορθόδοξων Θρησκευτικών και κατά των Αρχαίων Ελληνικών δεν είναι απλώς η αλλαγή παιδαγωγικού προτύπου. Είναι η αποκοπή των Ελλήνων, και μάλιστα των νέων, από τις ρίζες και από το παρελθόν τους. Να είναι δέντρα χωρίς ρίζα, ώστε να λυγίζουν πιο εύκολα. Να μη γνωρίζουν την πραγματική τους καταγωγή, να μη μαθαίνουν για αρχαίους σοφούς, για βυζαντινά παλικάρια, για κλεφτουριά και νεομάρτυρες, ώστε να υποδουλώνονται ευκολότερα. Και οι υποδουλώσεις δεν είναι μόνο στρατιωτικού τύπου. Εχουν άλλοτε μορφή πολιτιστική, άλλοτε οικονομική, άλλοτε θρησκευτική.
Η συνέχεια του Ελληνισμού πρέπει να διατηρηθεί ως θησαυρός πολύτιμος, ώστε να εξέλθουμε νικητές από τη σημερινή μάχη με την κρίση. Για να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία, για να σηκώσει κεφάλι ο λαός μας, που υποφέρει οικονομικά, κοινωνικά, πνευματικά. Στερείται υλικών αγαθών, αλλά επιπλέον στερείται προτύπων, ιδανικών. Για να επικρατήσει η ανθρωπιά σ’ αυτόν τον τόπο, χρειαζόμαστε το χριστιανικό μήνυμα της αλληλεγγύης, πρέπει να ξαναγίνουμε άνθρωποι κατά την αρχαιοελληνική έννοια. Οι άνω θρώσκοντες, αυτοί που ανεβαίνουν προς τα επάνω, που κοιτάζουν προς τον Θεό, που έχουν υψηλούς στόχους, ηθικούς και πνευματικούς. Η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού, αρχαιότητα, Βυζάντιο, τουρκοκρατούμενος - φραγκοκρατούμενος και νεότερος Ελληνισμός, πρέπει να διδάσκεται σωστά σε μικρούς και μεγάλους. Μακριά από φανατισμούς και ιδεοληψίες. Ούτε θα γίνουμε ρατσιστές και εθνικώς αλαζόνες ούτε όμως θα υποκύψουμε στην ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση, στην εθνική μειονεξία, στην ηττοπάθεια.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes