Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Τσετσένοι κατέλαβαν βάση στην Συρία - Αποκεφάλισαν όλους τους αιχμάλωτους!


07/08/13

Άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα φανατικών της Αλ Κάιντα, και συγκεκριμένα Τσετσένων εξτρεμιστών που πολεμούν για την "ελευθερία" της Συρίας, και ανήκουν στην βορειοκαυκάσια ταξιαρχία Jaish al-Muhajireen wal Ansar, ήρθε στην επιφάνεια μετά κατάληψη της βάσης Minakh  10 χλμ νοτίως του Χαλεπίου όπου όλοι οι συλληφθέντες Σύροι στρατιώτες αποκεφαλίστηκαν με τον γνωστό τελετουργικό τρόπο των ισλαμιστών ανταρτών.
Διοικητής των Τσετσένων εγκληματιών είναι ο διαβόητος τρομοκράτης Abu Omar, όλοι τους φυσικά καταζητούνται στην Ρωσία για πολλαπλά εγκλήματα. Άναυδη έχει μείνει η κοινή γνώμη από την μαζική βάρβαρη εκτέλεση των αιχμαλώτων. Η Δύση δεν θα μιλήσει για τα ανθρώπινα διακιώματα;
Η επίθεση των Τσετσένων εξτρεμιστών στέφθηκε με επιτυχία όταν μια δεκάδα βομβιστών αυτοκτονίας(!) χτύπησαν την πύλη της βάσης, με αποτέλεσμα οι ισλαμιστές να κατορθώσουν να εισχωρήσουν κατά εκατοντάδες. Αλήθεια τι έχουν να πουν στην Δύση για αυτόν τον πολιτισμένο τρόπο πολέμου, δηλαδή της χρήσης ανθρωπίνων βομβών; Τους φαίνεται "ανθρωπιστικός";
Η πτώση της βάσης είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί εναντίον των ισλαμοκρατούμενων περιοχών του Χαλεπίου. Η βάση διέθετε έναν αριθμό ελικοπτέρων Mi-8  χρήσιμων για τις αστικές συγκρούσεις εντός του Χαλεπίου.
Μετά την κατάληψη της βάσης οι Τσετσένοι επιτέθηκαν σε αλαουίτικες περιοχές στους λόφους της Jabal al-Akrad όπου και λεηλάτησαν σωρεία αλουίτικων χωριών.
Αναμένεται αντεπίθεση του συριακού στρατού με στόχο την ανακατάληψη της βάσης και την επανάληψη των χτυπημάτων από αέρος στην πόλη του Χαλεπίου.
Η παρουσία Τσετσένων αυτονομιστών έχει μπροκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο Ισραήλ και στην Δύση όχι μόνο για την απίστευτη βαρβαρότητα με την οποία εκτελούν άπαντες όσους δεν ανήκουν στην "φιλοσοφία " τους, αλλά και γιατί γνωρίζουν ότι θέλουν να μεταφέρουν τις συγκρούσεις στα σύνορα με Ισραήλ, αλλά και Ιορδανία. Πέραν τούτου είναι ακόμα ένα πλήγμα στην προσπάθεια οποιασδήποτε προπαγάνδας περί "κακού" Άσαντ, και καλών μαχητών της "ελευθερίας".
Παρατηρείται μια πολύ μεγάλη ροή μαχητών της Αλ Κάιντα από τον Βόρειο Καύκασο προς την Συρία, την στιγμή που οι Αμερικανοί έχουν κλείσει όλες τις πρεσβείες τους στις μουσουλμανικές χώρες διότι αναμένουν κάποια επίθεση από την Αλ Κάιντα. Μην ξεχνάμε ότι προ 5 μηνών δύο Τσετσένοι αιματοκύλισαν (κατά τα φαινόμενα) την Βοστόνη.
Οι Τσετσένοι (Τούρκοι μέχρι το κόκκαλο) είναι ό,τι πιο άγριο διαθέτει η Αλ Κάιντα.
Η Αλ Κάιντα ήδη από μόνη της χωρίς τους Τσετσένους είναι κάτι παραπάνω από βάρβαρη, δεν διστάζουν να σκοτώσουν με φρικιαστικό τρόπο οποιονδήποτε για ασήμαντη αφορμή.

Βίντεος με ομαδικές εκτελέσεις Σύρων πολιτών και στρατιωτών από την Αλ Νούσρα - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΜΙΛΑΕΙ" Η ΔΥΣΗ;


16/08/13

Βίντεος με φρικτές ωμότητες αναρτώνται στο διαδίκτυο, με εκτελέσεις πολιτών, και Σύρων στρατιωτών στην κυριολεξία για το τίποτα, από την ΑλΝούσρα. Στο πρώτο βίντεο διαδραματίζεται δημόσια εκτέλεση τριων Σύρων πολιτών με το πλήθος να ουρλιάζει και να επευφημεί.


Σε άλλο βίντεο βλέπουμε τα στελέχη της Αλ Νούσρα να εκτελούν έναν Σύρο πολίτη. Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των σφαιρών που χρησιμοποιήσαν εναντίον του. Το "τράβηξαν" πολλές φωτογραφίες με κινητά, λίγο πριν τον εκετελέσουν, για να μην χάσουν όυτε στιγμή από την "θεάρεστη" πράξη τους.


Bίντεο με ωμή εκτέλεση δεκάδων Σύρων πολιτών από ισλαμιστές αντάρτες, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αφού οι άνθρωποι αυτοί είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι όταν βιντεοσκοπούν τα κατορθώματά τους, και θέλουν να τα μοιράζονται με όλους μας.
Πρόκειται για ομαδική εκτέλεση πολιτών από την Αλ Νούσρα, επειδή δεν μοιράζονταν τις ίδιες απόψεις περι του νόμου της Σαρία που έχουν επιβάλλει στις ελεγχόμενες απο αυτούς περιοχές.


Βίντεο από την ομαδική εκτέλεση των 51 στρατιωτών στο Khan al-Assal χωριό κοντά στο Χαλέπι, όπου σε μια επιδρομή των ανταρτών, περικύκλωσαν και εξόντωσαν 150 Σύρους στρατιώτες οι οποίοι πιθανολογείται ότι είχαν προδοθεί από αξιωματικούς τους επί πληρωμή.
Οι επιζώντες εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, στα βίντεο που ακολουθούν φαίνεται η διαδικασία συγκέντρωσης τους πριν την εκτέλεσή τους.Ο πόλεμος στη Συρία έχει προκαλέσει την διεθνή κοινή γνώμη για τις φρικαλεότητες που διαπράττουν οι εκρπόσωποι της Αλ Κάιντα, που έχουν "βαφτισθεί" απο την Δύση μαχητές της "ελευθερίας". Είναι απορίας άξιον πότε από τις ΗΠΑ-Βρετανία θα ακουστεί κάτι για αυτά τα εγκλήματα, επίσημα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και το Φόρειν Όφις. Προς το παρόν αφήνουν κάποιες ψιλοαναφορές να γίνονται από τον τύπο τους, για να δίνουν την εντύπωση  "ότι ναι γνωρίζουμε, και τα κατακρίνουμε", αλλά επισήμως σαν κράτη προσποιούνται ότι δεν έχουν ακούσει τίποτα.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes