Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ἂς μὴν κάνουμε ἐπιλογὴ Νεοσουλτάνων


Ἂς μὴν κάνουμε ἐπιλογὴ Νεοσουλτάνων
12 Ιουν 2013
Γράφει ὁ Κωνσταντῖνος Χολέβας-Πολιτικὸς Ἐπιστήμων

Κάθε λογικὸς ἄνθρωπος μὲ ἀνθρωπιστικὰ καὶ δημοκρατικὰ αἰσθήματα διαφωνεῖ μὲ τὴν κατάχρηση βίας ποὺ ἐφαρμόζει ἡ τουρκικὴ ἀστυνομία κατὰ διαδηλωτῶν. Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα, ὅμως, θεωρῶ ἀφελὲς καὶ ἐθνικὰ ἐπιζήμιο νὰ παίρνουμε τὸ μέρος τῆς μιᾶς ἢ τῆς ἄλλης παράταξης ἢ πολιτικῆς προσωπικότητας τῆς Τουρκίας. Ὁ Ἐρντογᾶν καὶ ὁ Νταβούτογλου εἶναι νέο-ὀθωμανιστὲς καὶ μεταξὺ ἄλλων ἀρνοῦνται ὅτι τὸ Καστελλόριζο ἀνήκει στὴν Ἑλλάδα. Ὅμως ὁ ἀντίπαλός τους Κιλιτσντάρογλου στηρίζεται  στὶς λόγχες τοῦ Στρατοῦ καὶ γιὰ νὰ σχηματίσει κυβέρνηση θὰ χρειασθεῖ τὴ στήριξη καὶ συμμετοχὴ τῶν ἀκραίων ἐθνικιστῶν τοῦ Ντεβλὲτ Μπαχτσελὶ (κόμμα Ἐθνικιστικῆς Δράσης-ΜΗΡ). Καὶ τὰ δύο ἀντίπαλα στρατόπεδα συμφωνοῦν ἀπολύτως στὴν ἐπιθετικότητα κατὰ τῆς Ἑλλάδος. Ἂς μὴν κάνουμε ἐπιλογὴ Νεοσουλτάνων καὶ ἂς ἀποφύγουμε τὰ λάθη τοῦ παρελθόντος.

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ


Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ E-MAIL! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ
8 Ιουνίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός καταφθάνει, και ο George Orwell θα νιώθει πολύ τυχερός που δεν είδε το βιβλίο του να επιβεβαιώνεται. Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και κατασχέσεις καταθέσεων προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί στη Βουλή άμεσα.
Με το νέο νομοσχέδιο οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών θα μπορούν το αργότερο μέσα σε 24 ώρες να μπαίνουν στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και να ξέρουν κάθε κίνηση που έχει γίνει.
Όλα θα μπουν κάτω από την ομπρέλα του περίφημου Μητρώου Καταθετών με το οποίο θα γίνεται έλεγχος πόθεν έσχες, παράνομου πλουτισμού και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Δυνατότητα πρόσβασης στο Μητρώο καταθετών θα έχουν, σύμφωνα με το Capital, διαβαθμισμένοι υπάλληλοι οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους εισαγγελική παραγγελία.
Με το ίδιο νομοσχέδιο γίνεται ταχύτερη η κατάσχεση για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο.
Πολύ απλά δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών με ένα απλό mail θα ενημερώνει πως έκανε κατάσχεση μισθού, σύνταξης και ενοικίου για ποσό έως χίλια ευρώ.
Και εις ανώτερα, παίρνοντας τα χρήματα του μέσου πολίτη είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξετε έναν κόσμο όμορφο... αγγελικά πλασμένο.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
8 Ιουνίου 2013

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Το πολιτικό σύστημα τής εθνικής υποταγής διαπρέπει όπως πάντα στην διάχυση τής σαπίλας στην ελληνική κοινωνία. Διαφημίσεις και παρελάσεις άκρατου κιναιδισμού, επιλεκτική καταπολέμηση τάχα τής διαφθοράς και πολύ μεγάλο σκύψιμο στις ορέξεις των βαρβάρων εκ τής Εσπερίας και τής Τουρκίας. Φθάσανε να εισάγουν μέσα σε σχολικό εγχειρίδιο το «πρώτο ερωτικό σκίρτημα» ανήλικης μετά ενηλίκου! Έτσι φαίνεται θα λένε τώρα την παιδεραστία.
Αυτές είναι οι διαταγές των νεοταξιτών εντολέων προς τα ανδρείκελα τού «συνταγματικού τόξου». Πιστεύουν πως αν βάλουν τα μούτρα ενός δημόσιου προσώπου να κυλιέται στον βούρκο, θα κυλιστούν και τα ελληνόπουλα. Θα υπνωτιστούν και οι γονείς και ύστερα όλοι μαζί θα μιλάνε για τους πολιτικούς «μας» που βάζουν φυλακή πολιτικά πτώματα, αφήνοντας έξω τους συνδαιτυμόνες αυτών εξουσιαστές τής μιζέριας και τής προδοσίας να συνεχίσουν τα μαχαιρώματα σε βάρος τού Έθνους μας.

ΣΟΚ ! Η Ελλάδα μοιράστηκε!!


ΣΟΚ ! Η Ελλάδα μοιράστηκε!!
11 Ιουνίου 2013
ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Το Κατοχικό σχέδιο προβλέπει:.. 

1] Δημιουργία ομάδας επιτροπείας που θα περιλαμβάνει την ομάδα εποπτείας, το συντονιστικό όργανο που θα βρίσκεται πάνω από τον πρωθυπουργό. 
2] Την υψηλή εποπτεία του ελέγχου εξουσίας, θα έχει ένα υπερεθνικό όργανο στις Βρυξελλες, πλαισιωμένο από 120 τεχνοκράτες (σύν 80 που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα) και επικεφαλής θα είναι ο Χόρστ Ραίχενμπαχ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο έναντι του εκλεγμένου πρωθυπουργού της Ελλάδας!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!! 
3] Οι αποφάσεις της Task Force προβλέπουν την παρουσία στα υπουργία ”τοποτηρητών” των κρατών που παρέχουν ”τεχνική” υποστήριξη στην Ελλάδα και αποκαλούνται ”contact point.” 
4] Τα κράτη που δίνουν το ”Know How” ονομάζονται ”δωρητές”. Το καθεστώς των ”δωρητών” λειτουργεί διασυμμαχικά μέσα στην Ε.Ε.
Οι ”ΜΕΓΑΛΟΙ” είναι οι ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!
Από κοντά ”δωρητές” βαπτίζονται και οι μικρότερες αλλά πλούσιες χώρες όπως η Σουηδία και η Δανία. 
Έχουν ήδη μοιράσει την Ελλάδα και έχουν αρπάξει από μία μερίδα τα μιάσματα!!!
Την παρέδωσαν άνευ όρων οι Προδότες, οι Εφιάλτες, οι Ιούδες που μας κυβερνούν!!! 

http://greekvoices.blogspot.gr/2013/06/video_11.html

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes