Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μυστική υπηρεσία Ελλήνων για να εκτελέσει όλους αυτούς που ευθύνονται!......


Μυστική υπηρεσία Ελλήνων για να εκτελέσει όλους αυτούς που ευθύνονται!......
11/3/13
Προετοιμάζουν τη τελευταία αλλαγή φρουράς λίγο πρίν πεθάνει η Ελλάδα που ξέραμε...

Βρείτε χρόνο και διαβάστε το ολόκληρο !  

Τί παίζει αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια και ποιοί είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι στον “πόλεμο” που εξελίσσεται;
Αν το βρείτε αυτό, τότε θα βρείτε την άκρη του Μίτου της Αριάδνης. Θα αντιληφθείτε ποιός φωνάζει για ποιόν και ποιός είναι με ποιόν στο καφενείο “η Ελλάς”. Τότε θα πρέπει να κάνετε την επιλογή σας.
Την απάντηση την ξέρω. Mερικά πράγματα όμως δεν πρέπει να λέγονται ούτε να επιβεβαιώνονται γιατί τότε το παιγνίδι θα εκτραχυνθεί. H Ελλάδα είναι ένα ακόμη θύμα αυτού του ιδιότυπου πολέμου που εξελίσσεται στα Βαλκάνια. Η Ελλάδα δεν είναι “πειραματόζωο της Ευρωζώνης” όπως λένε πολλοί αλλά ένα πεδίο μάχης. Τίποτα λιγότερο.
Μόνο το ΦΠΑ τών εισαγωγέων στις ΕΟΖ να πληρωνόταν στο Δημόσιο, αυτό που με τροπολογία πέρασε η τριμελής κυβέρνηση απουσίᾳ της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ, δεν θα απολυόταν κανένας στο δημόσιο (βλέπετε εδώ). Ετσι όμως δεν θα γινόταν τιτλοποίηση των κοιτασμάτων και παντός άλλου ορυκτού πλούτου, αφού λεφτά θα υπήρχαν και οι “εμπόλεμοι” δεν θέλουν λεφτά να υπάρχουν…

Συνεχίζουν να διώχνουν τους Ελληνες και να φέρνουν μετανάστες



8 Μαΐου 2013

Πόλο έλξης κάνει την Ελλάδα, η κυβέρνηση που παρέδωσε την Εθνική κυριαρχία, για κάθε λογής μετανάστη με το νέο αντιρατσιστικό νόμο που επιβάλλει στον χρεοκοπημένο Ελληνικό λαό αφαιρώντας του την ελευθερία του λόγου για θέματα που αφορούν το ρατσισμό, το ναζισμό, την ομοφυλοφιλία κλπ.  Μετά τις ΜΚΟ και τα διάφορα ιδρύματα που θα προσφέρουν ύπνο και φαγητό σε όλους τους μετανάστες (φαγητό αλλά όχι ύπνο στους Ελληνες) η κυβέρνηση βγάζει σε μια τραγική έκρηξη δημοκρατικής δήθεν αντίληψης ένα νόμο προστασίας κατά του ρατσισμού. Επονται τα χειρότερα…
Σύμφωνα με το Skai.gr, με το νέο νόμο που θα έρθει στη Βουλή, μεταξύ των ποινών που θα προβλέπονται για όσους μιλούν εγκωμιαστικά για εγκλήματα πολέμου, το ναζισμό ή το φασισμό, θα είναι η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, η φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια, θα υπάρχουν πρόστιμα έως 20 χιλιάδες ευρώ και η διακοπή κρατικής χρηματοδότησης εάν πρόκειται για κόμμα.
Με τον αντισυνταγματικό αυτό νόμο που δήθεν χτυπάει τη Χρυσή Αυγή, αλλά που κρύβει κάτι πολύ μεγαλύτερο, το υπ.Δικαιοσύνης ξεπερνά τα όρια ανοχής ενός συνταγματικού και ευφυώς σκεπτόμενου πολίτη.

Ολα όσα κρύβονται πίσω απο τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)



13 Σεπτεμβρίου 2012

Ειδική Οικονομική Ζώνη είναι μια γεωγραφική περιοχή, που υπόκειται σε ένα νομικό πλαίσιο ελεύθερης αγοράς, δηλαδή μιας αγοράς όπου ένα μέρος των νόμων του κράτους δεν θα είναι σε ισχύ. Στα Αγγλικά είναι γνωστές με το όνομα SEZ (Special Economic Zones).
 Οι ΕΟΖ είναι περιοχές μειωμένης εθνικής κυριαρχίας για τις οποίες μίλησε πρώτος ο καθ.ΓΑΠ, που δεν εγνώριζε τι είναι CDS…
Κρίμα τα σεμινάρια που επλήρωσαν οι Ελληνες φορολογούμενοι για να του κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Στην κατηγορία των ΕΟΖ ανήκουν οι ζώνες ελεύθερου εμπορίου, οι ζώνες ελεύθερων εισαγωγών και εξαγωγών, οι βιομηχανικές ζώνες που θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τον πάσης φύσης πλούτο της χώρας με φθηνά εργατικά χέρια και ελάχιστους φόρους (καλλιέργειες, ηλιακά, νερό, αέρας, αλιεία, τουριστικά θέρετρα κλπ), τα ελεύθερα λιμάνια (η Ελλάδα έχει ήδη ΕΟΖ…), οι ελεύθερες οικονομικές ζώνες (χώρος που θα δρούν επιχειρήσεις χωρίς έλεγχο και φορολογία) και ότι άλλο προκύψει.

Οι ΕΟΖ και η θλιβερή σιωπή της Βουλής των Διεκπεραιωτών





14 Σεπτεμβρίου 2012

Σε μια κοινωνία που διαλύεται, τίποτα δεν μπορεί να εφαρμοστεί σωστά και συνεπώς τίποτα από όσα “αλλάζουν” δεν θα έχει τη δυνατότητα να επιβιώσει στα σύνορα της σημερινής Ελλάδας.
Δεν κτίζουμε κάτι αναγκαίο διαλύοντας το αλλά το “μεταμορφώνουμε” με αργά σταθερά βήματα, με αποφασιστικότητα και με τήρηση των νόμων, τους οποίους φροντίζουμε να τηρούνται χωρίς εξαίρεση.
Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) ή Selective Economic Zones (SEZ) είναι περιοχές στις οποίες μπορεί να στηθεί οτιδήποτε χωρίς να υπόκειται στους νόμους ενός κράτους.
Η είσοδος των μεταναστών, η παρουσία τους σε επιλεγμένες περιοχές και η περίεργη υπερπροστασία τους αποτελούν ένα καλό χαρτί στο παιγνίδι που στήνεται. Στόχος τα φτηνά εργατικά χέρια χωρίς κανόνες ασφαλείας και ο μικρότερος έλεγχος της πολιτείας σε ότι μπαίνει και ότι βγαίνει απο τις ΕΟΖ.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes