ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Πουλάνε τον Αστέρα για ένα κομμάτι ψωμί....


Πουλάνε τον Αστέρα για ένα κομμάτι ψωμί.....Ποιοι όμως είναι οι μνηστήρες;; Tο τίμημα αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στα 300 εκατ. ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 Νοεμβρίου 2013
ΔΝΤ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ. ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ….. με τρομακτικές θυσίες. 

Οι ΗΠΑ αποτελούν την κορυφαία οικονομική δύναμη στο ΔΝΤ, που αντιπροσωπεύει το 18% και με ανάλογη εκπροσώπηση σε ψήφους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπεί το 30% με ισχυρότερους εταίρους τη Γερμανία και τη Μ. Βρετανία και δευτερευόντως τη Γαλλία. Ακολουθουν Κίνα και Ρωσία. Τι νόμιζες;;
Απελευθέρωση της αγοράς-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.. Λιμάνια, πάρκα, δάση, αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί τα πάντα.
Εξυγίανση όλων των επιχειρήσεων με αλλαγή των συλλογικών συμβάσεων που θα απελευθερώσει το όριο των απολύσεων και θα επιβάλει νέες χαμηλές «οροφές» στους μισθούς.
Επαναπροσδιορισμός των συντάξεων. Μείωση συντάξεων.
Ιδιωτικοποίηση όλων των δημόσιων επιχειρήσεων….
Ιδιωτικοποίηση ή συγχώνευση των κρατικών τραπεζών
Αλλαγές μέσα στην αστική τάξη-αντιρατσιστικά νομοσχέδια υποχώρηση του επιπέδου ζωής
Προστασία του κοινοβουλίου κατά την εφαρμογή των μέτρων..
Αυτοί που μας έφεραν το ΔΝΤ και τσάκισαν επί δεκαετίες τα πάντα γίνονται ακόμα πλουσιότεροι.
Πάρε μια γεύση από το φοβερό πλιάτσικο στον Αστέρα...


Ο Μίλτος Καμπουρίδης 

Η Colony με την Dolphin Capital του Μ. Καμπουρίδη. Ποιος είναι αυτός;;;
Ο Μίλτος Καμπουρίδης είναι γνωστός και στους κοσμικούς και επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας... Παντρεύτηκε πρόσφατα την Μαρίνα Βερνίκου, κόρη του Γιώργου Βερνίκου ( ένα φεγγάρι υπουργός) που είναι φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Από το 1974 και είναι ο άνθρωπος που έβαλε στην πολιτική τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όταν τον ανακάλυψε σε ηλικία 18 χρονών και τον έβαλε στην ΕΦΕΕ. Η κόρη του Μαρίνα Βερνίκου, έχει παντρευτεί τον Κύπριο επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη, ο οποίος είναι αδερφός της γυναίκας τού Κώστα Μπακογιάννη, γιου της Ντόρας!!  Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Καμπουρίδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με έναν κύριο. Ποιον;; Με τον εβραίο Τζορτζ Σόρος ( μας έχωσε στο ΔΝΤ μαζί με Παπανδρέου) σε υποθέσεις Real Estate. 
Ο Σπύρος Λάτσης -LAMDA Development ! Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Ένα από τα άτομα που είχε συμφέρον να μπούμε στο σφαγείο του ΔΝΤ. Ο Λάτσης που πούλησε την μπατιροτράπεζα Eurobank.
O Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος. Ο Καλαματιανός! Ο κύριος  Costa Navarino. Ο κολλητός του Σαμαρά! Πρώτα το καλό της Μεσσηνίας…..Τον περασμένο Μάιο ο Κωνσταντακόπουλος έκανε tour παρέα με τον Αντώνη στην Κίνα για επενδύσεις…. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ COSTA NAVARINO!Ο Παπανδρέου είχε τον Λαυρεντιάδη του Ιερώνυμου. Ο Σαμαράς έχει τον Κωνσταντακόπουλο. Ο λαός έχει τις αυτοκτονίες......άσχημο είναι;;
Η Ρωσική Strategic Initiative, Δεν είπαμε;; Καλές οι προφητείες αλλά πρέπει να αρπάξουμε και κάτι… τι θα πουν τα χριστιανικά blogs;; Αμαρτία! Η Ρωσία δανείζει στην Ελλάδα μέσω του ΔΝΤ.
Ο τουρκικός όμιλος Dogus. Βλέπε Ερντογάν. Πίσω από Ερντογάν Κατάρ.
Η εταιρεία Charterworld του εφοπλιστή κ. Λου Κολλάκη…. μάλλον αυτός έτσι χώθηκε…
Ο Κινεζικός κολοσσός Fosun. Ήρθαν και οι κιτρινιάρηδες. Ο Καραμανλής τους έδωσε αέρα με την cosco.
Γιώργος Προκοπίου! το 2010 κατηγορήθηκε για φοροαποφυγή.. Τι άλλο;; Επενδύσεις Real Estate και αυτός… Πιο συγκεκριμένα, το 2010 ο Γιώργος Προκοπίου μετά από πληροφορίες της ΕΥΠ είχε ελεγχθεί από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ. Στελέχη του φέρονται να επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του εφοπλιστή στην Γλυφάδα και να πήραν τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του από τον οποίο έβγαλαν... λαβράκια. Είχε κατηγορηθεί πως είχε στην κατοχή του 120 ακίνητα αντικειμενικής αξίας 250 εκ. ευρώ σε όλη την Ελλάδα για τα οποία δεν είχε πληρώσει ούτε ευρώ φόρο!!!!!!! Σύμφωνα με το Γερμανικό περιοδικό stern λίγο πριν την έρευνα του ΣΔΟΕ ο Προκοπίου μετέφερε στην Ελβετία  600 εκατ. ευρώ….
Επενδύσεις;; Ναι, με μισθούς πείνας….. με αντιρατσιστικά για μια νέα Ελλάδα! Mε τα πούρα θα κυκλοφορούν... στο πλήθος και θα μιλάνε για ανάπτυξη. Για τέτοια ανάπτυξη μάλλον θα μιλούσε και ο Τέως....που κάνει διακοπές στο Λονδίνο. Γκαρσόν;;;;;;;; Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεε. Αλλοδαποί και Έλληνες σε περίεργες φάσεις....
Οι Έλληνες βυθίζονται σε μια πρωτοφανή φτώχεια για ένα ανύπαρκτο τοκογλυφικό χρέος που δημιούργησαν οι κλίκες με σκοπό την λεηλασία. Ο Παπανδρέου πήρε την απόφαση να χώσει έναν λαό στο σφαγείο. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ιστορίες για αγρίους. Έπαιξαν το παιχνίδι με τα κρατικά ομόλογα, αλλοίωσαν τα στοιχεία στην ΕΛΣΤΑΤ και τέλος.  . Το ΔΝΤ μετέτρεψε τα χρέη του κράτους απέναντι σε ιδιώτες- λαμόγια σε χρέη του κράτους απέναντι σε άλλα κράτη και διεθνείς οργανισμούς….. δανείζεται η Ελλάδα για να πληρώνει. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ μιας  και τα λεφτά που δανείζεται είναι πραγματικά λεφτά που πηγαίνουν σε Τράπεζες-ιδιώτες-λαμόγια ... Σήμερα απλά αγοράζουν την χώρα… και το πραγματικό χρέος μένει στον Ελληνα που πληρώνει χαράτσια ( υποθηκευμένα σπίτια) έτσι ώστε να συνεχίζεται ο πραγματικός δανεισμός! Είναι φαύλος κύκλος…τιμωρούν έναν ολόκληρο λαό ενώ γνωρίζουν τι συμβαίνει. Έκαναν parties τα λαμόγια.....δεκαετίες.....και οι Έλληνες κάνουν parties στα χαράτσια....
Που χάθηκαν τα κόμματα;; Ποια κόμματα;;; ΕΛΕΟΣ..με το παραμύθι ρεεεεεεεεε


 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes