ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έφυγε η γυναίκα – θρύλος της δημοσιογραφίας


Έφυγε η γυναίκα – θρύλος της δημοσιογραφίας που είχε τα κότσια να βγάλει γλώσσα στο κράτος του Ισραήλ.. και όχι μόνο....Τυχερός ο Ομπάμα που την πέτυχε στην δύση της...
20 Ιουλίου 2013

Η πρώτη γυναίκα που διαπιστεύθηκε στον Λευκό Οίκο, η δημοσιογράφος Έλεν Τόμας, άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο, σε ηλικία 92 ετών.
Η γυναίκα που «έσπασε» ένα ακόμη «ανδρικό κάστρο» και έζησε 10 αμερικανούς προέδρους, από τον Κένεντι έως τον Ομπάμα, νοσηλευόταν σε θεραπευτήρια τον τελευταίο καιρό, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα υγείας.
Εργάστηκε για χρόνια στο πρακτορείο ειδήσεων United Press International, ενώ έγινε γνωστή για τη μαχητικότητα με την οποία αντιμετώπιζε δημοσιογραφικά τους Προέδρους, στους οποίους ποτέ δεν «χαριζόταν», σύμφωνα με τους συναδέλφους της.


Helen Thomas Playboy Interview: Jews Run White House, Congress.  I'm not anti-Jewish. I'm anti-Zionist.
Published  on Mon, 2011-03-21

H βετεράνος  δημοσιογράφος Helen Thomas δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό playboy ότι οι Εβραίοι έχουν "πλήρη έλεγχο" πάνω από το Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, "Όλοι είναι στην τσέπη του ισραηλινού λόμπι".
H Έλεν Τόμας, που διαπιστεύτηκε στον Λευκό Οίκο, για περισσότερες από έξι δεκαετίες, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της στο Hearst το περασμένου έτος, λέγοντας ότι οι Εβραίοι πρέπει να «πάνε στην κόλαση έξω από την Παλαιστίνη» και «να πάνε στο σπίτι τους στην Πολωνία, στη Γερμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. " Οι Ισραηλινοί έχουν το δικαίωμα να υπάρχουν, αλλά όπου γεννήθηκαν."
H Ελέν Τόμας πρόσθεσε ότι οι Εβραίοι «συνεχίζουν την θυματοποίηση τους στην Αμερικάνικη κοινή γνώμη, ενώ οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι οι ισραηλινές ομάδες συμφερόντων τους οδηγούν στο να πιστέψουν ότι κάθε Εβραίος κάτοικος του Ισραήλ  είναι ένα θύμα για πάντα, ενώ τα πραγματικά θύματα είναι οι Παλαιστίνιοι”.
Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι υπάρχει μια μυστική εβραϊκή συνωμοσία στις ΗΠΑ, η Thomas δήλωσε ότι "δεν είναι  μυστικό. Όλοι είναι στην τσέπη του ισραηλινού λόμπι, τα οποία χρηματοδοτούνται από πλούσιους υποστηρικτές, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων από το Χόλυγουντ, ίδιο πράγμα με τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Υπάρχει πλήρης έλεγχος. "

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes