ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Βίντεος με ομαδικές εκτελέσεις Σύρων πολιτών και στρατιωτών από την Αλ Νούσρα - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΜΙΛΑΕΙ" Η ΔΥΣΗ;


16/08/13

Βίντεος με φρικτές ωμότητες αναρτώνται στο διαδίκτυο, με εκτελέσεις πολιτών, και Σύρων στρατιωτών στην κυριολεξία για το τίποτα, από την ΑλΝούσρα. Στο πρώτο βίντεο διαδραματίζεται δημόσια εκτέλεση τριων Σύρων πολιτών με το πλήθος να ουρλιάζει και να επευφημεί.


Σε άλλο βίντεο βλέπουμε τα στελέχη της Αλ Νούσρα να εκτελούν έναν Σύρο πολίτη. Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των σφαιρών που χρησιμοποιήσαν εναντίον του. Το "τράβηξαν" πολλές φωτογραφίες με κινητά, λίγο πριν τον εκετελέσουν, για να μην χάσουν όυτε στιγμή από την "θεάρεστη" πράξη τους.


Bίντεο με ωμή εκτέλεση δεκάδων Σύρων πολιτών από ισλαμιστές αντάρτες, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αφού οι άνθρωποι αυτοί είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι όταν βιντεοσκοπούν τα κατορθώματά τους, και θέλουν να τα μοιράζονται με όλους μας.
Πρόκειται για ομαδική εκτέλεση πολιτών από την Αλ Νούσρα, επειδή δεν μοιράζονταν τις ίδιες απόψεις περι του νόμου της Σαρία που έχουν επιβάλλει στις ελεγχόμενες απο αυτούς περιοχές.


Βίντεο από την ομαδική εκτέλεση των 51 στρατιωτών στο Khan al-Assal χωριό κοντά στο Χαλέπι, όπου σε μια επιδρομή των ανταρτών, περικύκλωσαν και εξόντωσαν 150 Σύρους στρατιώτες οι οποίοι πιθανολογείται ότι είχαν προδοθεί από αξιωματικούς τους επί πληρωμή.
Οι επιζώντες εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, στα βίντεο που ακολουθούν φαίνεται η διαδικασία συγκέντρωσης τους πριν την εκτέλεσή τους.



Ο πόλεμος στη Συρία έχει προκαλέσει την διεθνή κοινή γνώμη για τις φρικαλεότητες που διαπράττουν οι εκρπόσωποι της Αλ Κάιντα, που έχουν "βαφτισθεί" απο την Δύση μαχητές της "ελευθερίας". Είναι απορίας άξιον πότε από τις ΗΠΑ-Βρετανία θα ακουστεί κάτι για αυτά τα εγκλήματα, επίσημα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και το Φόρειν Όφις. Προς το παρόν αφήνουν κάποιες ψιλοαναφορές να γίνονται από τον τύπο τους, για να δίνουν την εντύπωση  "ότι ναι γνωρίζουμε, και τα κατακρίνουμε", αλλά επισήμως σαν κράτη προσποιούνται ότι δεν έχουν ακούσει τίποτα.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes