ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ


Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ E-MAIL! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ
8 Ιουνίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός καταφθάνει, και ο George Orwell θα νιώθει πολύ τυχερός που δεν είδε το βιβλίο του να επιβεβαιώνεται. Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και κατασχέσεις καταθέσεων προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί στη Βουλή άμεσα.
Με το νέο νομοσχέδιο οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών θα μπορούν το αργότερο μέσα σε 24 ώρες να μπαίνουν στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και να ξέρουν κάθε κίνηση που έχει γίνει.
Όλα θα μπουν κάτω από την ομπρέλα του περίφημου Μητρώου Καταθετών με το οποίο θα γίνεται έλεγχος πόθεν έσχες, παράνομου πλουτισμού και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Δυνατότητα πρόσβασης στο Μητρώο καταθετών θα έχουν, σύμφωνα με το Capital, διαβαθμισμένοι υπάλληλοι οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους εισαγγελική παραγγελία.
Με το ίδιο νομοσχέδιο γίνεται ταχύτερη η κατάσχεση για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο.
Πολύ απλά δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών με ένα απλό mail θα ενημερώνει πως έκανε κατάσχεση μισθού, σύνταξης και ενοικίου για ποσό έως χίλια ευρώ.
Και εις ανώτερα, παίρνοντας τα χρήματα του μέσου πολίτη είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξετε έναν κόσμο όμορφο... αγγελικά πλασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes