ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία ποινικό μητρώο…


Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία ποινικό μητρώο…

13/05/2013

Στην Τουρκία γκρεμίζουν και μακέτες εκκλησιών! Η ισλαμική δημοκρατία του Ερντογάν δεν ανέχεται τον Χριστιανισμό. Για κάποιους, ενδεχομένως, αυτή η άποψη να είναι ακραία, αλλά δυστυχώς η ακρότητα βρίσκεται στην σκέψη και στον τρόπο λειτουργίας και αντιμετώπισης της Τουρκίας σε οτιδήποτε έχει σχέση με χριστιανούς.
“Για λόγους ασφάλειας” οι καθηγητές του τουρκικού πανεπιστημίου Γκαζί, κατόπιν άνωθεν εντολών διέλυσαν μακέτες φοιτητών, επειδή αυτές είχαν και χριστιανικές εκκλησίες!
Στην ισλαμική Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο έρποντας ισλαμοφασισμός αρχίζει να δείχνει τα δόντια του σε οτιδήποτε είναι μη ισλαμικό. Με τα δεδομένα ενός ισλαμικού κράτους, όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν το Κοράνι και η Σαρία, είναι απολύτως φυσιολογικό να στοχοποιείται και να καταστρέφεται οτιδήποτε δεν είναι ανεκτό στους νόμους του Μωάμεθ ή στους άγραφους νόμους των μουλάδων.
Όμως, επειδή πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν για της ύπαρξη μίας Τουρκίας Ευρωπαϊκής, μίας Τουρκίας που της αξίζει να υπολογίζεται ως δυτική χώρα, μίας Τουρκία η οποία αποτελεί χώρα υπόδειγμα, καλό θα είναι να παρουσιάσουμε και “την άλλη όψη του νομίσματος”, δηλαδή της φονταμενταλιστικής Τουρκίας, όπου υπέρτατος νόμος είναι το σκληρό πολιτικό Ισλάμ, το οποίο διδάσκει την καταστροφή και όχι την δημιουργία.

Ας διαβάσουμε όμως σχετικό δημοσίευμα της Ηaber στα “Τουρκικά Νέα” (μεταφράσεις τουρκικών εντύπων):
Με εντολή της διοίκησης της σχολής αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Γκάζι κοματιάστηκαν μακέτες που είχαν κάνει πρωτοετείς φοιτητές. Ως αιτία της καταστροφής τους αναφέρθηκε πως είχαν κάνει και ¨εκκλησίες μακέτες¨.
Σήμερα στην αρχιτεκτονική σχολή του πανεπιστημίου Γκάζι φέρεται να συνέβη ένα πολύ θλιβερό περιστατικό.
Mακετες 1/10 που είχαν κατασκευάσει πρωτοετείς φοιτητές καταστράφηκαν εντός της νυκτός. Στην αρχή δεν ήταν σαφές ποιοι ήταν οι δράστες. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε από μηνύματα που αναρτήσεις στο twitter ο Ακταν Ατζαρ που υπηρετεί σε αυτή την σχολή.
Ο Ατζαρ ανέφερε ότι η μακέτα που έκαναν φοιτητές ήταν εκκλησία τουTadao Ando. Αλλά το πιο θλιβερό είναι πως καθώς οι φοιτητές δεν μπορούσαν να παρεμποδίσουν την καταστροφή των μακετων που ζήτησε η διοίκηση του σχολείου, τις μακέτες τις κατέστρεψαν οι καθηγητές!
Φοιτητές που μίλησαν σχετικά με το περιστατικό ανέφεραν πως ένας καθηγητής τους πλησίασε και τους ρώτησε “γιατί δεν κατασκεύασαν ένα τζαμί”, και πως αργότερα ο κοσμήτορας της σχολής έστειλε έγγραφο που ανέφερε πως “οι μακετες εκκλησιών δεν ήταν κατάλληλες για λόγους ασφάλειας”.
Haber.sol.org 11/5/2013

Για όσους συνεχίζουν να αμφιβάλουν για την ποιότητα της Δημοκρατίας στην Τουρκία, θα τους παραπέμψουμε στην Ιστορία, όπου σε πάρα πολλά βιβλία υπάρχουν καταγραφές του “τουρκικού πολιτισμού”. Από μία προσεκτική ανάγνωση της ιστορίας καταλήγουμε στο συμπέρασμα: “Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία έχει ποινικό μητρώο”. Είναι μία χώρα που δεν έχει σεβαστεί κανέναν πολιτισμό και λειτουργεί ως “ξενιστής” και λειτουργώντας στην κυριολεξία ως παράσιτο προσκολλάται σε χώρες και λαούς θύματα τις οποίες απομυζά μέχρι να βρει το επόμενό της θύμα.
Στην περίπτωση που αναφέραμε, διαπιστώσαμε πως οι ακαδημαϊκοί της συμμετέχουν στην καταστροφή και δεν διστάζουν να ομολογούν πως το κάνουν αυτό για “λόγους εθνικής ασφάλειας”!!! Δηλαδή, ομολογούν ότι η ασφάλεια της Τουρκίας κινδυνεύει από μακέτες χριστιανικών ναών…!
Ίσως και να έχουν δίκιο, αφού οι κρυπτοχριστιανοί της Τουρκίας ξεπερνούν κατά πολύ τα πέντε εκατομμύρια και το σαθρό και κενό πολιτικό – ισλαμικό σύστημα νιώθει ως κίνδυνο ακόμη και τις πέτρες ή τα κομμάτια από χαρτόνια, όταν αυτά εμφανίζουν κάτι μη ισλαμικό και ιδιαίτερα χριστιανικό.
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έχει δρομολογήσει την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα (ενώ λειτουργούν ήδη παράνομα περισσότερα από 70 σε πολυκατοικίες των Αθηνών), προκειμένου να ικανοποιήσει την “διαταγή” που δέχτηκε από τον εφέντη Ταγίπ… Φαίνεται πως κανένας από τους συμβούλους του δεν τον έχει ενημερώσει για το τι ακριβώς είναι κα εκφράζει ο τούρκος ομόλογός του.


ΥΓ: Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, αλλά όχι σε μακέτα, καταστράφηκε ένα εκκλησάκι στην ορεινή Ξάνθη, από ισλαμοφασίστες εγκάθετους της Άγκυρας στην περιοχή. έτσι επιβεβαιώνεται πως η καταστροφή αποτελεί για την Τουρκία εξαγώγιμο προϊόν, ιδιαίτερα όταν το καταστροφικό μένος προσανατολίζεται σε χριστιανικές κατασκευές (ελπίζουμε να μην έχουμε περιστατικά επίθεσης και κατά χριστιανών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes