ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΤΟ CDRSEE


ΤΟ CDRSEE


Ο Ρίτσαρντ Σίφτερ [επίσημο βιογραφικό σε ιστοσελίδα του CDRSEE], πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη [CDRSEE], ο οποίος υπογράφει [φωτ.] και τον “Πρόλογο” στο πρώτο Βιβλίο Εργασίας της σειράς “Εναλλακτικό Εκπαιδευτικό Υλικό…” [Η Οθωμανική Αυτοκρατορία,], που αποτελούν εκδόσεις του “Κέντρου”, είναι Αμερικανός δικηγόρος ο οποίος επί είκοσι συναπτά έτη υπηρέτησε από διάφορες θέσεις το διπλωματικό σώμα της χώρας του [μεταξύ άλλων διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικών υποθέσεων καθώς και σύμβουλος στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ].
Τίποτα το μεμπτό. Αυτό, ωστόσο, που δεν αναφέρεται στο επίσημο βιογραφικό του σημείωμα είναι ότι ο Ρίτσαρντ Σίφτερ είναι στρατευμένος σιωνιστής. Όπως αναφέρει ο επίσης διπλωμάτης Paul D. Molineaux, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Washington Report for Middle East Affairs [στο οποίο αρθρογραφούν κυρίως Αμερικανοί διπλωμάτες για θέματα της Μέσης Ανατολής],
“Schifter is a committed Zionist who has occupied one influential federal government position after another—wherever U.S. policies toward Israel could be influenced.”
Οι απόψεις του Ρ. Σίφτερ φιλοξενούνται συχνά σε διάφορα εβραϊκά περιοδικά όπως στα Jewish News και The Jewish Week. Σημειωτέον ότι ο Ρ. Σίφτερ είχε διατελέσει πρόεδρος του Αμερικανο-εβραϊκού Ιδρύματος Διεθνών Σχέσεων [The American Jewish International Relations Institute] αλλά και του Εβραϊκού Ινστιτούτου για Θέματα Εθνικής Ασφαλείας [Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA)].


Costa Carras

Ο εφοπλιστής Κώστας Καρράς υπογράφει επίσης έναν “Πρόλογο” στο πρώτο Βιβλίο Εργασίας [Η Οθωμανική Αυτοκρατορία,], ως Εισηγητής για το Κοινό Σχέδιο Ιστορίας στο Δ.Σ. του “Κέντρου”. Εκ των ιδρυτικών μελών του “Κέντρου”, είναι επίσης ο Έλληνας συντονιστής του Ελληνο-Τουρκικού Φόρουμ, από τα άτομα που είχαν αναλάβει την πρωτοβουλία για επαφές μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών το 1985. Φέρει τον τίτλο του Άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης και αρθρογραφεί για θέματα ορθοδοξίας. Είναι επίσης γνωστός “διατηρηστής” [του περιβάλλοντος], ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Πάντα σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό, ο Κώστας Καρράς, “υπήρξε επί 18 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ“. Πρόκειται προφανώς για τις ετήσιες συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και συνεχίζονται -σχεδόν ανελλιπώς- σε ετήσια βάση μέχρι σήμερα. Σ’ αυτές, και υπό την αιγίδα του ιδρυτικού μέλους της Λέσχης Αμερικανού τραπεζίτη και επιχειρηματία Ντέιβιντ Ροκφέλλερ, συναντιούνται, σε διαφορετικό μέρος κάθε χρόνο, περί τους 130 διαπρεπείς Αμερικανοί και Ευρωπαίοι “πολίτες”, που συζητούν για θέματα της παγκόσμιας πολιτικής, επιχειρηματικής και οικονομικής επικαιρότητας. “Πολίτες”, ήγουν “εξέχοντα γκλομπάλια” που επισήμως εκπροσωπούν μόνον τον εαυτό τους: πολιτικοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, στελέχη υπερεθνικών οργανισμών [Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο] κ.ο.κΟ Κ. Καρράς ήταν μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ μέχρι το 1994 ή το 1996. Το 1998 τον “διαδέχθηκε” ο Γ. Α. Δαυίδ, που επίσης έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Γιώργος Α. Δαυίδ

Ο Γιώργος Δαυίδ γεννήθηκε στην Κύπρο το 1937 και, μετά το τέλος των σπουδών του, δραστηριοποιήθηκε στις επιχειρήσεις του θείου του Αναστασίου Γ. Λεβέντη στη Νιγηρία. Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη που ιδρύθηκε κατ’ επιταγή του τελευταίου μετά τον θάνατό του, έχει χρηματοδοτήσει τη μετάφραση και την έκδοση των τεσσάρων Βιβλίων Εργασίας του “Κέντρου” στα ελληνικά.

Ο Γιώργος Δαυίδ, που είναι μέλος του Δ.Σ. του “Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη”, είναι επίσης πρόεδρος της εταιρείας Coca-Cola HBC [Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως (3E)], που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες αναψυκτικών στην Ευρώπη [φωτ.] και σε επίπεδο θυγατρικών της Coca-Cola δεύτερη μετά την μητρική αμερικανική εταιρεία. Ο Γ. Δαυίδ είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών καθώς και του ΕΛΙΑΜΕΠ. Και όπως έχουμε ήδη δει, και αναφέρεται και στο επίσημο βιογραφικό του, είναι και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ από το 1998.
Το ΕΛΙΑΜΕΠ δεν αποτελεί παρά παράρτημα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στη χώρα μας. Από τα 13 μέλη του σημερινού Δ.Σ. τουλάχιστον οι 7 έχουν παρευρεθεί σε μία τουλάχιστον συνάντηση της Λέσχης: Λουκάς Τσούκαλης, Θάνος Βερέμης, Θεόδωρος Κουλουμπής, Αλέξης Παπαχελάς, Γιώργος Δαυίδ, Μίνως Ζομπανάκης. Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του CDRSEE

Να μην σας κουράσω άλλο με βιογραφικά στοιχεία, που είναι προσβάσιμα στο site του Κέντρου. Να αναφέρω απλώς ότι μέλη του Δ.Σ. είναι και άλλοι τρεις Έλληνες: Νίκος Ευθυμιάδης [επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη], Σπύρος Βογιατζής [στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας επί 25 έτη] και Ρήγας Τζελέπογλου [καθηγητής και πρόεδρος του International Center for Business Studies (ICBS) στη Θεσσαλονίκη].

Δωρητές, Χορηγοί και Υποστηρικτές του CDRSEE και των Βιβλίων Εργασίας

Όλος ο ανθός του κόσμου…:
·  State Department [υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ]
·  Foreign Office [υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας. Το Foreign Office “πρώτο στήριξε το Κοινό Σχέδιο Ιστορίας και προετοίμασε το έδαφος για τη δημιουργία αυτών των εγχειριδίων” [Ρίτσαρντ Σίφτερ, ό.π.]
·  Υπουργείο Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
·  Υπουργείο Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας
·  Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης της Ελληνικής Δημοκρατίας
·  Βασιλικό υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Νορβηγίας
·  Υπουργείο Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Υποθέσεων της Αυστρίας
·  Δήμος Θεσσαλονίκης
Επίσης [μεταξύ άλλων]:
·  Fund for an open society - Serbia [Τζωρτζ Σόρος,]
·  The Foundation Open Society Institute Macedonia (FOSIM) [Τζωρτζ Σόρος]
·  Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο [The Greek-Turkish Business Council]
·  Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
·  The Cyprus Federation of America
Και επίσης [μεταξύ άλλων]:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Η Εθνική, όλως τυχαίως, πριν από μερικούς μήνες εξαγόρασε την [ζημιογόνο] τουρκική τράπεζα Finasbank “με το κολοσσιαίο και υπερτιμημένο για την πραγματική της αξία ποσό των 3 δισ. Δολ
Alpha Bank. Επίσης, όλως τυχαίως, πρόσφατα η Alpha Bank συνήψε με τον τουρκικό “όμιλο Anadolu (ποτοποιΐα, αυτοκινητοβιομηχανία, χρηματοπιστωτικός τομέας, γραφικά και χαρτικά) συμφωνία για τη δημιουργία ενός νέου χρηματο-οικονομικού ομίλου […] Το ύψος της συναλλαγής αποτιμάται στα 384,3 εκ. €” [Ρακκάς, ό.π.].
Όλως τυχαίως επίσης, μέλος του Δ.Σ. της Alpha Bank είναι και ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, νυν αντιπρόεδρος και τέως πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Μπιλντερμπέργκερ, και εκ των ομιλητών στην εκδήλωση-παρουσίαση των Βιβλίων Εργασίας στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.
·  ΤΙΤΑΝ [δομικά υλικά]. Μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας είναι και ο Γιώργος Δαυίδ. Ενώ μέλος του Τιμητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ο Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης της ΤΙΤΑΝ, που δραστηριοποιείται επίσης στα πλαίσια της Κίνησης Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία, μιας ΜΚΟ που δεν φαίνεται να έχει σχέσεις με τον Τζωρτζ Σόρος και με την οποία έχουν σχέσεις ουκ ολίγοι αστέρες της ανανεωτικής αριστεράς.
Τελευταίος, αλλά όχι και έσχατος, χορηγός:
·  National Endowment for Democracy [NED]. Όου! Επειδή οι καιροί είναι πανεύκολοι για τα αντι-γκλομπάλια, όπως ελόγου μου, και ζόρικοι για τα γκλομπάλια, όπως ελόγου τους, και επειδή ουδέποτε είχα κάποια σχέση με τους προαναφερθέντες χορηγούς - χρηματοδότες - υποστηρικτές [με την εξαίρεση της Εθνικής Τράπεζας, όταν σε ηλικία 19 ετών διέκοψα -ιδία πρωτοβουλία- τη σχέση μόνιμης εργασίας -μετά την πάροδο τριών μηνών- που είχα συνάψει μαζί της], δεν θα ήθελα να προσθέσω πολλά για το NED ή το Project Democracy, όπως το αποκαλούν ενίοτε άσπονδοι φίλοι και εχθροί. Φευ! Τα ακροδάχτυλά μου με γαργαλούν.
Λίγες φράσεις από το βιβλίο του William Blum, The Rogue State [έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κανάκη με τον τίτλο Το Κράτος του Κακού] που τις μεταφράζω, αφού δεν έχω την ελληνική έκδοση, από:
“Ο Allen Weinstein, που συνέβαλε στη σύνταξη του νομοσχεδίου για την ίδρυση του NED τα είπε σταράτα το 1991: ‘Πολλά από αυτά που κάνουμε σήμερα, πριν από 25 χρόνια γίνονταν μυστικά από τη CIA”. Στην πραγματικότητα, η CIA ξεπλένει χρήμα μέσω του NED.
… To NED χειραγώγησε με επιτυχία τις εκλογές στη Νικαράγουα το 1990 και στη Μογκολία το 1996 και συνέβαλε στην ανατροπή των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων στη Βουλγαρία το 1990 και στην Αλβανία το 1991 και το 1992.
ΥΓ. Στερνή μου γνώση μνήμη να σ’ είχα πρώτα. Όλη αυτή η ιστορία με το CDRSEE και τις εκδόσεις του κάτι μου θύμιζε. Όταν ήδη είχα αρχίσει τη… σεντονιάδα ανακάλυψα ότι ουδέν… ανακάλυψα. Δεν πειράζει όμως. Μία επανάληψη δεν κάνει ποτέ κακό.
Το περιοδικό Άρδην, λοιπόν, είχε σχετικό αφιέρωμα στο τεύχος 58 [Μάρτιος-Απρίλιος 2006]. “Από το Ίδρυμα Φορντ στον Σόρος“. Γιώργος Καραμπελιάς: “Υπό κατοχήν Μέρος Α΄: Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ελλάδα“. Λαμπρινή Θωμά: “CDRSEE”. Νάσια Παναγούλια: “Οι χορηγοί του CDRSEE”. Γ.Κ. [Γιώργος Καραμπελιάς;]: “Τι είναι το πρόγραμμα κοινής (βαλκανικής) ιστορίας“. Γιώργος Ρακκάς: “Η ‘μέθοδος’ της νεοταξικής ιστορίας”. Τάσος Χατζηαναστασίου: “Τα εγχειρίδια του JHP”.
Στο ίδιο τεύχος: Γιώργος Ρακκάς: “ΕΛΙΑΜΕΠ ή μήπως Ελληνικό Ίδρυμα Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής;“. Νίκος Ντάσιος: “Μη κυβερνητικές οργανώσεις και σχέδιο Ανάν”. Heather Coffin: “Τζωρτζ Σόρος - Ο αυτοκρατορικός μάγος“. Κόλιν Μπρακ: “Ο κόσμος σύμφωνα με τον Σόρος“.
Βοούσε πράγματι ο τόπος. Τα γκλομπάλια… σιωπούσαν εκκωφαντικά κι εγώ νόμιζα ότι είχα ανακαλύψει την Αμερική. Δεν πειράζει. Κι εγώ τα εμπέδωσα κι εσείς τα έχετε πρόχειρα και ενημερωμένα και σε ηλεκτρονική μορφή.

 

 

 

139 Responses to “CDRSEE IV”

1.         December 29th, 2006  
Η προσφορά σου εξαιρετική!
Η παράθεση αποδείξεων πολύτιμη μια και όποιος έχει επιφυλάξεις μπορεί να διαμορφώσει προσωπική άποψη.
Μην νομίζεις ότι η “μικρή” εμβέλεια του μέσου (internet) δεν κάνει το αυτί τους να ιδρώσει…
Οι του “Άρδην” έχουν να λένε για το πόσο αποφεύγουν να βρεθούν οι ELIAMEP-ηδες στον ίδιο χώρο μαζί τους μετά το τεύχος 58…
Και επειδή δεν βωμολόχησα λόγω απουσίας μέχρι τώρα, δράττομαι της ευκαιρίας.
Μας παροτρύνει και μας ζητά η Χριστίνα Κουλούρη με το εγχειρίδιο του CDRSEE (σελ. 11)που παραθέτεις:
«Μέσω της διδασκαλίας της ιστορίας οι μαθητές θα πρέπει να αποκτήσουν την ικανότητα να αξιολογούν τις ανθρώπινες πράξεις και να διατυπώνουν ηθικές κρίσεις. Η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης δεν μπορεί να εξαντλείται στην απλή διατύπωση αμφιβολιών: θα πρέπει να διαμορφώσει υπεύθυνους πολίτες με ηθικές αξίες, ικανούς να αντιστέκονται σε απόπειρες χειραγώγησής τους.»
2.         :
December 29th, 2006
Τα στοιχεία είναι επισημότατα. Όποιος θέλει τα ελέγχει, για της… γραφής το αληθές.
Δεν ξέρω αν ιδρώνει το αυτί τους λόγω της μικρής εμβέλειας του ίντερνετ. Πάντως συνέβη και κάτι -σχετικά- περίεργο. Το site του Κέντρου είχε τεχνικά προβλήματα προχθές το βράδυ [Τετάρτη, κατά τις 22:00 που προσπάθησα να μπω - καμία σελίδα του δεν ήταν προσβάσιμη - εμφάνιζε το γνωστό error] και χθες όλο το πρωί. Κατά το μεσημεράκι της Πέμπτης επανήλθαν όλα στο φυσιολογικό, με μία εξαίρεση που εντόπισα: στη σελίδα για το Διοικητικό Συμβούλιο [ http://www.cdsee.org/the_board.html ] αφαιρέθηκε μία στήλη που υπήρχε στα δεξιά και περιείχε links προς τα βιογραφικά όλων των σημερινών μελών του Δ.Σ. αλλά και προς τα βιογραφικά των πέντε παλιότερων μελών [όπως του Γ. Δαυίδ]. Φυσικά, δεν σβήστηκαν οι σχετικές σελίδες, απλά τα links προς τα βιογραφικά, στα οποία εγώ βέβαια έχω πρόσβαση από την ιστοσελίδα που είχα ήδη σώσει. Όμως αν κάποιος θέλει να βρει το βιογραφικό του Γ. Δαυίδ δεν μπορεί να το διαβάσει γιατί καταργήθηκε το link. Μπορείτε βέβαια να το διαβάσετε εδώ: http://www.cdsee.org/the_board_24.html. Και δεν πρόκειται για πρόβλημα του Firefox αφού η στήλη έχει χαθεί και για τον Internet Explorer και για τον Opera.
Βωμολοχίες; Οι άνθρωποι είναι “υπεράνω”. Έχουν βάλει έναν καραμπινάτο εθνικιστή και ρατσιστή [ο σιωνισμός είναι, σύμφωνα με ψήφισμα του ΟΗΕ το 1975 ρατσισμός], τον Ρίτσαρντ Σίφτερ, πρόεδρο του Κέντρου και όλοι μαζί προωθούν τον αντι-εθνικισμό και τον αντι-ρατσισμό στα Βαλκάνια [με τη συνδρομή των υπουργείων Εξωτερικών των Μεγάλων Δυνάμεων, βεβαίως-βεβαίως].
Είναι υπεράνω, όλοι αυτοί οι “αντι-εθνικιστές” και “αντι-ρατσιστές” - αλλά μόνον όσον αφορά τον εθνικισμό και τον ρατσισμό των άλλων.

3.         George Tsapanos January 4th, 2007
Αντε να σας ανοιχει τα ματια κανεις γιατι εσεις ακομα κοιμαστε. Αυτα που γραφουμε εδω και 6 χρονια, τωρα αρχισατε να τα παιρνετε χαμπαρι.
Για ριχτε μια ματια εδω μεσα, και ΜΗΝ κατηγορειτε τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, αυτοι την δουλεια τους κανουν, οι ΔΙΚΟΙ μας ειναι αυτοι που θελουν ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ.
Διαβαστε τα ονοματα στο τελος και αρχιστε να σκαλιζετε τον John MROZ, και το EAST WEST INSTITUTE, και ολα οσα γινονται στην ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ.
Και πουσαστε………….μη τυχον και σας ξεφυγει η αλλη ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ..μιλαω για το ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Αντε και καλη χρονια…………L.
Και κατι ακομα, ΜΗΝ τα βαζετε με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ειναι αυτοι που χρειαζονται ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ………..L.
George Tsapanos Says:
Απο εκει ψαξτε για το BALKAN TRUST, στο οποιο δια μεσου του GERMAN MARSHAL FUND, Ο Ελληνας πρεσβευτης Κος ΜΑΛΛΙΑΣ στην Ουασινγκτον, εστειλε 200,000 Ευρω στους ΣΕΡΒΟΥΣ για να ονομαζουν τα ΣΚΟΠΙΑ σαν “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”.

Ψαξτε τον ΔΑΒΙΔ, τον ΒΕΡΕΜΗ (υπευθηνον για το τετρατομο του CDRSEE),την οικογενεια ΛΕΒΕΝΤΗ, αλλα και ΟΛΟΚΛΗΡΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
Βρεστε ΠΟΙΟΙ αγόρασαν το μεγαρο του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Βασ. Σοφιας.
Και κατι αλλο………..ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΙΩΠΗ.
Ψαξτε και το “PROJECT EXLINEA”.
5.
4.         George Tsapanos Says:
January 5th, 2007 at 6:24 am
Και επειδη βλεπω οτι εχετε προβληματα με το βιογραφικο του Γεωργιου Δαβιδ/Δαυιδ, να και μια σελιδα μαζι με τους “ΛΕΒΕΝΤΕΣ”.
Μην ξεχνατε οτι ο Γεωργιος ειναι και στο συμβουλιο τςν τσιμεντων “ΤΙΤΑΝ”.
Να ριχτε ακομα μια ματια εδω μεσα¨
Και πουσαστε……….μη τυχον και σας ξεφυγει το ονομα του TOM LANTOS.
Μεγαλωσε στην ιδια γειτονια της Βαρσοβιας απ οτι λεν, με τον GEORGE SOROS, μπορει να επαιζαν και μπαλλα μαζι.
5.         George Tsapanos
January 5th, 2007
Και επειδη το ξεχασα, μια επι πλεον προσθηκη απο το
Διαβαστε τα ΟΝΟΜΑΤΑ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και ξεχωριστε μερικα.
JOHN BRADEMAS
TOM LANTOS
JOHN EDWIN MROZ
MATTHEW NIMETZ
Δεν σας λεω τιποτα παραπανω, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
L.
6.         George Tsapanos
January 6th, 2007  

Ετοιμαζα βιβλιο για τους Βλαχους, αλλ’ απ’ οτι βλεπω θα το παρατησω και θα γραψω ενα στα γρηγορα για την Μακεδονια και τα “παραξενα” συμβαινοντα.
Πισω απ ολα αυτα υπαρχει ΣΧΕΔΙΟ, υπαρχει ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ, και το χειροτερον, υπαρχει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ με κυκλους του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, συνεργασια που αφορα οχι απλως το ονομα των Σκοπιων αλλα ακομα και αυτην την Ελληνικη ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και ΣΦΕΡΕΡΙΣΜΟ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας.
 Ακομα και τα νηπια γνωριζουν οτι τα ΣΚΟΠΙΑ ηταν πρωτευουσα της ΔΑΡΔΑΝΙΑΣ.
Τα γεωγραφικα ορια ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, διαβαστε Στραβωνα, διαβαστε Πτολεμαιο, διαβαστε οτι και οποιον θελετε, τα ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Η γραμμη απο ΠΥΛΩΝΑ-ΑΧΡΙΔΑ-ΚΡΟΥΣΣΟΒΟ-ΜΕΛΕΝΙΚΟ ηταν ανεκαθεν τα ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, η ΣΥΚΙΑ μεγαλωνε μεχρις εκει, και οι ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΗΛΙΕΣ ΜΑΣ δεν πανε παραπανω.
Και ομως………..και ομως………καποιοι στην Ελλαδα θελουν τα ΣΚΟΠΙΑ, να ανηκουν στην Μακεδονια, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥΣ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” οι Σκοπιανοι?
Καλο ΦΩΤΙΣΜΟ ναχει και η Μπακογιαννενα στην συναντηση της με τον ΝΙΜΙΤΣ-ΝΙΜΙΤΖ-ΝΙΜΕΤΖ, ειναι αυτος που μαζι με τον Σιφτερ τον Καρρα και τον Μπραδημα, εφτιαξαν το CDRSEE, και οι οποιοι με την βοηθεια του ΕΛΙΑΜΕΠ, προσπαθουν να μας σερβιρουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ωστε οχι μονον να μας μορφωσουν, αλλα και να μας ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ

George Tsapanos Says:

Καλο σας απογευμα. Τον “ΔΕΛΑΣΤΙΚ” μπορει να τον πεταξε ο Καρκαγιαννης, αλλα ο Χρηστος Γιανναρας ειναι ακομα εκει και γραφει. Να και το τελευταιο του, αλλη μια φορα ανοιξε το στομα του, πριν τον “σωπασουν” και αυτον.
Και μην ξεχνατε, σε μερικες ωρες στην Θεσσαλονικη ο Κυρ ΔΟΥΚΑΚΗΣ θα προπαγανδισει στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Οσοι ζητε εκει, να πατε να τον ακουσετε.
Εκει μεσα θα πρεπει να ειναι και μια ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΡΡΗ οπως και καποιος με το ονομα ΔΙΜΙΤΡΙΣ ΚΕΡΙΔΗΣ, ανθρωπος του Κυρ ΚΟΚΚΑΛΗ πρωτα τωρα εχει γινει ανθρωπος του Κωστακη του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
7.         Να μου τους προσεχετε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

8.         George Tsapanos Says:
April 17th, 2007 at 6:20 am
Ο Χρηστος εγραψε:
“Νομίζω ότι κάνετε ένα μικρό λαθάκι. Το δείπνο προς τιμήν του Δουκάκη στο Χαγιάτ της Θεσσαλονίκης είναι την άλλη Δευτέρα - 23 τρέχοντος. Πάντως βρίσκεται ήδη εδώ και δυο τρεις ημέρες στην Ελλάδα. Για επαφές…”
Το δειπνο ειναι την αλλη Δευτερα, αλλα χτες ηταν το “Συμποσιο” με τον ΚΕΡΙΔΗ, τον ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ και μερικους αλλους και αλλες.
Εκει ηθελα να πατε και να λαβετε μερος στην συζητηση. Δεν πειραζει.
Ααααααααα το δειπνο στις 23, παρ’ οτι ειναι με “προσκλησεις” θα σας ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ για να μπειτε, δεν θα εκπλαγω καθολου να δω και τον Σορος εκει μεσα με το παπιγιον του.
 
Για να δουμε τι θα κανει αλλη μια βδομαδα εκει μεσα, και μιας και ειμαστε εδω, ριχτε και μια ματια στο “συμβουλιο” του ΑΝΑΤΟΛΙΑ, νατο εδω ειναι!
Για………….ξεσκονιστε τους!
Χαιρετισματα………….L.
Και λοιπον? Και λοιπον ο Κυρ Μπαστιαν ειναι μεσα στα “πραγματα” και στην ΑΛΦΑ-ΜΠΑΝΚ!
Και λοιπον? Και λοιπον εκει μεσα συμβουλος ειναι και ο Κυρ ΒΕΡΕΜΗΣ !
Αλλα…………για διαβαστε προσεκτικα τις τραπεζες που αναφερονται παραπανω………..μετα, πηγαινετε και στο CDRSEE και διαβαστε τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ, εκει μεσα.
Μετα………..ψαχτε να βρητε ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ …..ΟΜΟΛΟΓΩΝ !
9.         George Tsapanos Says:
April 18th, 2007 at 5:19 am
Και μιας και τον πιασαμε τον Κυρ Μπαστιαν στο στομα μας, για ριχτε μια ματια εδω μεσα στο παρτυ της Υδρας με τα φθινοπωρινια μελτεμια του 2003.
ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΣΑΚΗΣ ΟΘΩΝ
ΜΠΑΣΤΙΑΝ
ΚΑΡΡΑΣ
ΓΚΡΟΠΑΣ
ΚΩΦΟΣ
ΜΑΛΛΙΑΣ (Ο “θειος” απο το Αμερικα)
ΠΕΤΡΑΚΟΣ (Ψαξατε στ’αληθεια το EXLINEA PROJECT που σας ειχα πει?)
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ
ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ
ΒΕΡΕΜΗΣ
ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ (Αλλος……..τραπεζιτης)
ΚΛΑΡΚ (Σαν κατασκοπος μου ακουγεται αυτος)
ΜΑΖΑΟΥΕΡ ΜΑΡΚΟΣ (Σαν Εβραιος μου ακουγεται αυτος, το θεμα ειναι ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ……..)
Κ.Τ.Λ………
Κ.Τ.Λ………Πρακτορες,πρακτορακια,kατασκοποι,κατασκοπακια,τραπεζιτες,αγυρτες,γραμματεις και φαρισαιοι, τσογλανια και ΑΛΗΤΕΣ.
Αυτα το 2003………..
Το περιεργο ειναι οτι τα περισσοτερα ονοματα, βρισκονται ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ, σε ολα μου τα θεματα.
Σαν φτερα ανεμομυλων που ο αγερας τα φερνει ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, στο ιδιο μερος, στα ιδια νερα.
Δυστυχη και αμοιρη ΕΛΛΑΔΑ, σε τι χερια εμπιστευθηκες τα ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!
Χαιρετισματα…………L.
Πάντως εξ όσων γνωρίζω η ΑΛΦΑ-ΜΠΑΝΚ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα ομόλογα. Μάλιστα λέγεται ότι επειδή ακριβώς ήταν “στην απ’ έξω” στελέχη της τροφοδοτούν με πληροφορίες για το σκάνδαλο στελέχη του ΠΑΣΟΚ [π.χ. Βάσω Παπανδρέου].
Η λίστα είναι τεφαρίκι. Ο Μαζάουερ δεν ξέρω αν είναι εβραίος, αλλά είναι ένας… πολυπολιτισμικός βρεττανός ιστορικός της Ελλάδας και των Βαλκανίων - κυρίως. Στη συνάντηση της Ύδρας δεν ήταν που είχε συζητηθεί και το Σχέδιο Ανάν; Ε, ΕΛΙΑΜΕΠ είναι αυτό…
11.      George Tsapanos Says:
April 18th, 2007 at 3:19 pm
¨)))))))))
Μοναχα αν τα ψαξετε απο μονοι σας θα ξετυλιξτε τον μιτο της Αριαδνης.
Γραφεις:
“Πάντως εξ όσων γνωρίζω η ΑΛΦΑ-ΜΠΑΝΚ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα ομόλογα. Μάλιστα λέγεται ότι επειδή ακριβώς ήταν “στην απ’ έξω” στελέχη της τροφοδοτούν με πληροφορίες για το σκάνδαλο στελέχη του ΠΑΣΟΚ [π.χ. Βάσω Παπανδρέου].”
“Οι ανάδοχοι
Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, ανάδοχοι στις εκδόσεις των δομημένων-σύνθετων ομολόγων ήταν οι τράπεζες J.P. Morgan, ΒΝΡ - Paribas, Eurobank, Εθνική, Alpha, Eμπορική-Credit Agricole, Deutsche Bank, Morgan Stanley, HSBC.”
Βγαλε τωρα τις “ξενες” τραπεζες να δουμε με τι θα μεινεις!
EUROBANK–ALPHA-BANK–NATIONAL BANK OF GREECE!
Και τωρα ξανακυτταξε τους “ΧΟΡΗΓΟΥΣ” !
Μετα παρε τον ΠΕΤΡΑΚΟ μαζι με τον ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ του “EXLINEA PROJECT”, που τους ειχαμε δει?
Στις ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΕΣ, στην ΠΡΕΣΠΑ.
Ποιος ειναι ομως υπευθυνος εκει πανω, σε συνεργασια με το STABILITY PACT?
Ο Κυριος JOHN MROZ, κολλητος του BRADEMAS+NIMETZ.
Αλλα……..που αλλου ειναι αυτοι μαζι ?
CDRSEE!
Κανατε μια αναλυση της συσκεψεως του 1996?
Οσα ονοματα βλεπετε, ΠΑΝΤΟΤΕ, να τα βαζετε και να τα τσεκαρετε στον καταλογο του CDRSEE.
Η ΣΥΡΡΗ ειναι μεσα σε ολα, απο την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, μεχρις τις ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μεχρις….μεχρις……..μεχρις………..
Δοκιμαστε μια αναζητηση π.χ. “SYRRI-ELIAMEP”,η “SYRRI-STABILITY PACT”, να δουμε αν θα βγαλετε “λαυρακι”!
Να τα ΣΩΖΕΤΕ αυτα που σας στελνω, και ιδιως να τα ΤΥΠΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.
12.      George Tsapanos:
April 19th, 2007  
Εδω μεσα κρυβεται οπως ειπαμε η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΡΡΗ, αλλα……….για ριχτε μια ματια και σε καποιον NICHOLAS WHYTE.
Και μην ΞΕΧΑΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ—–CDRSEE——.
States
Ψαξτε ακομα μιο προσεκτικα το ονομα MARIA LIVANOS CATTAUI, απο ΕΒΡΑΙΟ Πασσα κραταει η οικογενεια του ανδρος της, αυτη το αγορι της το βαπτισε με δυο ονοματα.
Ηταν ανακατωμενη στο DAVOS της Ελβετιας, εκει που κουβαλησαν τον Ανδρεα Παπανδρεου αρον-αρον, για να τα πει με τους Τουρκους.
13.      George Tsapanos Says:
April 23rd, 2007 at 6:56 am
Καλη σας μερα απο την μακρυνη Καλιφορνια.
Κατι πηρε το αυτι μου για ενα δημοσιευμα στην εφημεριδα “ΤΟ ΠΑΡΟΝ”, αναφορικα με καποιο WESTERN POLICY CENTER,WOODROW WILSON CENTER, TSAKOPOULOS,SITILIDIS,ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΣΚΟΡΔΑΣ,κ.τ.λ.
Για (ξανα)ριχτε μια ματια εδω μεσα στα ΟΝΟΜΑΤΑ……..ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ……..:
14.      George Tsapanos:
April 23rd, 2007  
Να και που ΑΛΛΟΥ μαζι με ΑΛΛΟΥΣ ειναι μεσα ο Κυρ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (μισο-υπευθυνος για τα βιβλια του CDRSEE)
 Ειναι να σε πιανει ανατριχιλα, η δεν ειναι !
15.      ΣΚΟΤΥ
April 24th, 2007
Αγαπητέ Μόρφο χθες έπεσα στη σελίδα σου ενώ τόσο καιρό τα έψαχνα στοιχεία μέσω διαδικτύου και όταν τα μάζεψα και είδα τα δικά σου ένιωσα λίγο μ…ς..εδώ δίνω μερικά στοιχεία περα από τα δικά σου στον ΔΟΛιο τρόπο που έχει παίξει και παίζει ο ΔΟΛ σε αυτή την ιστορία του βιβλίου
Δείτε τα παρακάτω με προσοχή:
1.Η κα Κουλούρη έχει γράψει το Εναλακτικό Εγχειρίδιο Ιστορίας του CDRSEE για την έκδοση του οποίου έγινε ειδική εκδήλωση. Τη συζήτηση συντόνισε σε ειδική εκδήλωση στις 8/11/2006 ο κος Τσίμας ο οποίος όλως τυχαίως πριν 1-1μιση μήνα έκανε εκείνη την καταπληκτικής “αντικειμενικότητας” εκπομπή για το θέμα του βιβλίου υποστηρίζοντας με πονηρο και έξυπνο τρόπο το βιβλίο της κας Ρεπούση καλώντας στην εκπομπή του κάτι “τυπάκια” όπως οι Ψωμιάδης και Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ γνωστοί για την “υπόληψη” που τους τρέφει η ελληνική κοινωνία ως μοναδικούς ενάντιους του βιβλίου. Ανάμεσά τους παρίστατο “η εκσυχρονίστρια” του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κόππα, ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ που για το συγκεκριμένο θέμα στα κανάλια δεν έχει “φανεί” πουθενά κάνοντας τον “Κινέζο”. Ο λαλίστατος κος Λιάκος που “οργώνει” τα ΜΜΕ του Λαμπράκη εφημερίδες και τηλεόραση και ο κος Βερέμης υποστηρικτής όλως τυχαίως του “Σχεδίου Ανάν”κατά το παρελθόν και σημαντικό στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ.. πηγή για την “ενδιαφέρουσα εκδήλωση
Ρίχνοντας μια ματιά στους χρηματοδότες του CDRSEE και του εγχεριδίου της κας Κουλούρη και ψάχνοντας λιγάκι παραπάνω βλέπουμε ότι υπάρχουν κυβερνητικοί οργανισμοί της Ελλάδας όπως ΥΠΕΞ, Δήμος Θεσσαλονίκης, ΤΙΤΑΝ που θελει να μπει δυναμικά στην τουρκική αγορά τσιμέντου και επιδιώκει και εξαγορές, η ΕΤΕ με την επένδυση των 4 δις δολ στην τραπεζική αγορά της Τουρκίας.
Πάμε τώρα στα “αγγελάκια” του “νεοταξισμού”
Συνεχίζω με τους ξένους κυβερνητικούς χρηματοδότες και δίνω και πηγές
Είναι οι USAID (Although USAID and the State Department are separate organizations, both report to the Secretary of State.), State department, United Kingdom foreign & commonwealth office, Matthew Niemitz, United States Institute for Peace funded by Congress, The German Ministry of foreign affairs, Stability Pact for South Eastern Europe sponsored by Germany.
Συνεχίζω με μερικές απο τις ΜΚΟ
FOSIM Fund for an open Society - Serbia ποιανού; Σόρος ξανά, πηγή (http://www.fosserbia.org/?change_lang=en, )
NED, The Soros Foundation also provided monies to Otpor.
The National Endowment for Democracy (NED), which is funded by the U.S. Congress through the State Department authorizations
 
Έχει και συνέχεια Balkan Trust for Democracy Funding Organizations: Charles Stewart Mott Foundation, German Marshall Fund, USAID - United States Agency for International Development
 επίσης: The Balkan Trust for Democracy (BTD) is a 10-year, … The Balkan Trust is based in Belgrade and makes grants in Albania, … Soros Open Network
πηγή
www.transparentfunding.ro/index.php?section=programs&action=show&id=105 - 17k
United States Institute of Peace funded by Congress
Όλοι οι παραπάνω κυβερνητικοί οργανισμοί φυσικά πρόσωπά και ΜΚΟ βρίσκονται χρηματοδότες της κας Κουλoύρη. Ορίστε λοιπόν οι “γερές πλάτες” της κας Κουλούρη, Λιάκου και της κας Ρεπούση που η κα Γιαννάκου παρόλες τις αντιδράσεις (με εξαίρεση μια δήθεν διανοουμενίστικη “αριστερά”) δυσκολεύεται τόσο μα τόσο πολύ να το αποσύρει γιατί και η κα Ρεπούση είναι απ το γρανάζι του ίδιου συστήματος και το βιβλίο της εξυπηρετεί τους νεοταξικούς σκοπούς τους και είναι γραμμένο στο ίδιο μήκος κύματος και ύφος με της κας Κουλούρη..επιπλεόν το εγχειρίδιο ιστορίας της κας Κουλούρη λειτουργεί συμπληρωματικά σε κείνο της κας Ρεπούση το οποίο απευθύνεται στους δασκάλους.
2. Δείτε και αυτό για τη σχέση του ΔΟΛ..για να καταλάβετε τις υπόγειες διαδρομές του βιβλίου ιστορίας στ΄. Εγκρίθηκε υπό Κ. Σημίτη με ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου και ΥΠΕΠΘ Π. Ευθυμίου (κατά τα Θ. Κολοκοτρώνη του βιβλίου)..αγαπημένα παιδιά του ιδρύματος Λαμπράκη στο οποίο βέβαια και έδωσαν το έργο της έκδοσής του στα “Ελληνικά Γράμματα Α.Ε” Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί τέτοια φρενίτιδα για την υποστήριξη του εν λόγω βιβλίου απο την κα Κουλούρη που γράφει στο ΒΗΜΑ (επιφυλλιδογράφος στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) και προβάλλονται απόψεις της στο ΜΕΓΚΑ, δείτε την επαγγελματική ενασχόληση εκείνων των 5 πανεπιστημιακών με τον ΔΟΛ που βγήκαν να το στηρίξουν όπως οι καθηγητές Αντώνης Λιάκος (αρθογραφεί στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ σχέση του με το εναλλακτικό της Κουλούρη και CRDSEE), Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Ηλίας Νικολακόπουλος (αρθογραφεί στα ΝΕΑ και συνεργάζεται με τον τηλ. Σταθμό ΜΕΓΚΑ), Χρήστος Λούκας και Στέφανος Πεσμαζόγλου και των περιοδικών τους απ τις Εκδόσεις Νεφέλη και Ελληνικά Γράμματα συμφερόντων Λαμπράκη. Θυμάστε τι έλεγαν;; Ούτε διόρθωση χρειάζεται το βιβλίο ούτε τίποτα. Μην ξεχνάμε και τους άλλους υπάλληλους του Λαμπράκη τύπου Τσίμα με τη γνωστής αντικειμενικότητας εκπομπή για το θέμα του βιβλίου και τη σχέση του με την εκδήλωση της CDRSEE για το εναλλακτικό εγχειρίδιο της κας Κουλούρη, τα πύρινα άρθρα του κου Πρετεντέρη περί εθνικιστών για να καλύψουν τα δικά τους «έννομα» αργύρια, και τα άρθρα τόσων και τόσων άλλων «Ηρακλειδών» υπέρμαχων του βιβλίου τα οποία δημοσιεύονταν αφειδώς από ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, και ΤΟ ΜΕΓΚΑ..
3. Έχει πολύ πλάκα τελικά..δείτε αυτή τη σελίδα και θα καταλάβατε απο που ξεκινάνε όλα..και δείτε και εδώ τους ξένους χορηγούς του ΕΛΙΑΜΕΠ του κου Βερέμη υποστηρικτή της κας Κουλούρη..αν βλέπετε καμία διαβολική σύμπτωση στους χρηματοδότες και των δύο ΜΚΟ του CDRSEE και του ΕΛΙΑΜΕΠ μην της δώσετε καμία μα καμία σημασία.. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαινεται πλέον καθαρά ότι υπήρξε και από ποιούς πολιτική βούληση για “συμφιλίωση” με την Τουρκία και να γίνει η Μικρασιατική Καταστροφή “Συνωστισμός” και τόσα και τόσα άλλα..η πολιτική βούληση και τα πρόσωπα συνδιάστηκαν με επιχειρηματικά συμφέροντα εσωτερικού όπως ΕΤΕ ΤΙΤΑΝ κ.α σε συνδιασμό με Κυβερνητικούς χρηματοδότες φυσικά του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες είδαμε απο που.
Ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα είναι ποιός θα πάρει τη δουλειά, έτυχε οι συγκεκριμένοι πολιτικοί να χουν “ιδιαίτερη σχέση” με τον ΔΟΛ και τσουπ πάρε τη δουλειά Λαμπράκη..πριν γίνει βέβαια αυτό είχαν βάλει δικούς τους στο ΠΙΣ αλλά και διόρισαν τον κο Βερέμη Πρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικης Παιδείας..δείτε σχεση ΕΛΙΑΜΕΠ Βερέμη Κουλούρη και τσουπ διορίστηκε Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας..η συνέχεια ήταν εύκολη, βρήκαν τους “ιστορικούς”, “καθηγητάδες”, “επιμελητες” του εν λόγω βιβλίου (βλ. Ρεπούση), είτε ελπίζοντας και ποντάροντας στην “επιστημοσύνη τους” ή στην “αγάπη προς τα ευρώπουλα” και την επιστημονική τους εξέλιξη την οποία θα υποβοηθούσαν..”χτίστηκαν” τριγύρω τους θέσεις άμυνας και επίθεσης κυρίως απο τον ΔΟΛ με τους “δήθεν έγκυρους” Τσίμα, Πρετεντέρη, συνεπικουρούμενοι από τους Πέντε Πανεπιστημιακούς, αλλά και άλλους της “συνομοταξίας” για να υποστηρίξουν το βιβλίο “δικών τους συμφεροντων” απο θυγατρική της μαμάς εταιρείας και χρησιμοποιώντας συμμάχους είτε από τους αργυρώνητους είτε από τους αγνούς αριστερούς προβάλοντας τους την καραμέλα την οποία θα “έτρωγαν” πιο εύκολα..ότι πίσω από τις αντιδράσεις κρύβονται εκκλησιαστικοί κύκλοι (βλ΄. Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που τους προκαλεί αλλεργία όπως και σε μένα όπότε διεγείρει τα αντανακλαστικά τους) και από την άλλοι εθνικιστικοί κύκλοι προβάλλονται το δέον στα διάφορα πάνελ τους Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ και τον Κο Ψωμιάδη με τα ετικετάκια των εθνικιστών ή στις φυλλάδες τους ότι ιδού οι “απέναντι” και να “ξυπνήσουν τα εμφυλιοπολεμικά τους σύνδρομα, για να πετύχουν τι;; Οι μεν να βρίζουν τους δε “εθνικόφρονες και παπαδαριά” και οι δε “δήθεν αριστερούς” και “αναρχοκου*****στές” και οι υπόλοιποι να κάνουν “ήσυχοι τη δουλειά” αποπροσανατολίζοντας τους υπόλοιπους και ματσωνοντας μπόλικα φράγκα από κρατική δουλειά..
Απέδειξα με επιχειρήματα για αυτούς που μπορούν να τα δουν για τους άλλους ας μείνουν στα λαγούμια της ιδεοληψίας τους, ΠΟΙΟΙ ήταν οι πολιτικοί εμπνευστές, ποιοί οι χρηματοδότες, ποιοί οι λόγοι, ποιοί οι δήθεν καθηγητάδες, ποιοί οι “ιστορικοί”, “δημοσιογράφοι”, “άνθρωποι των Γραμμάτων” της πολιτικής”,που “νοιάζονται” και γιατί “νοιάζονται” τόσο για την “ιστορική αλήθεια”..η αλυσίδα έχει κρίκους, Πολιτικούς, χρηματοδότες, εκδοτικά συγκροτήματα, δημοσιογράφους, ιστορικούς και Πανεπιστημιακούς. Α και παρεπιπτόντως ο κος Βερέμης είναι και Πρόεδρος του συμβουλίου εθνικής Παιδείας. Δείτε πότε και από ποιόν διορίστηκε..όλα είναι προμελετημένα..Αυτά τα ολίγα για όσους ενδιαφέρονται να το ψάξουν νηφάλια και ψύχραιμα και για να καταλάβουν ότι αυτό που νοιάζει τους περισσότερους απο τη φάρα των συγκεκριμένων δήθεν ιστορικών, δημοσιογράφων, πανεπιστημιακών, είναι όχι η ιστορική πραγματικότητα και αλήθεια που νοιάζει πιθανόν τον περισσότερο απλό κόσμο και μας τους “ρομαντικούς” και “αφελείς” αλλά η μάσα και η επιστημονική και επαγγελαμτική ανέλιξη με οποιοδήποτε κόστος..Συμπέρασμα με πολλά ευρώ και υποσχέσεις επιστημονικής ανέλιξης και καριέρας για διάφορους και για πολιτικούς οικονομικούς και άλλους λόγους ναι η ιστορία ξαναγράφεται πολύ μα πάρα πολύ εύκολα…
Αγαπητέ ΣΚΟΤΥ
Ευχαριστούμε θερμότατα!!! Ειδικότερα όσον αφορά στον ρόλο του ΔΟΛ, τα όσα γράφετε είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και δεν νομίζω να έχουν ξαναδημοσιευθεί τόσο αναλυτικά.
Μην αισθάνεστε καθόλου όπως… αισθανήκατε. Έτσι αισθανόμουν κι εγώ όταν άρχισα να ψάχνω για το CDRSEE και “ανακάλυψα” ότι με το θέμα είχε ασχοληθεί το περιοδικό “Άρδην” πέρυσι τέτοια εποχή. Αλλά όπως λέει και ξαναλέει και ο Γιώργος Τσαπάνος, που έψαξε και συνεχίζει να ψάχνει κάθε γωνιά αυτού του κυκλώματος [δείτε τα δεκάδες σχόλιά του πιο πάνω και στα υπόλοιπα ποστ για το Κέντρο], άμα κάποιος δεν τα ψάξει μόνος του δεν τα εμπεδώνει!
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!

16.      George Tsapanos Says:
April 24th, 2007 at 12:40 pm
Συμμαχιες ΚΩΦΟΥ με ΚΟΠΠΑ, με ΡΟΖΑΚΗ, με ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ, με ΜΠΡΕΔΗΜΑ (τον εν Ελλαδι) και παμε λεγοντας.
Ανακατωμενοι με τον ΟΗΕ, για την………….ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ………και δεν συμμαζευεται!
Ειναι να απορει κανεις, ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥ Κ.Ε.Μ.Ο., τα παν καλα με τον ΚΩΦΟ και τον ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ!
Αλλα το ψαρι βρωμαει απο ΠΑΝΤΟΥ και η ιχθυοσκαλα ακομα πιο πολυ!

17.      Anonymous Says:
April 29th, 2007
Όντως πολύ ενδιαφέρον κείμενο.Θα ήταν εύκολο άραγε να επιβεβαιωθεί (ή να διαψευστεί) κατά πόσον η Ρεπούση και η Γλυκοφρύδη έκαναν το διδακτορικό τους υπό την επίβλεψη του συζύγου της τελευταίας?
Διαβάζω π.χ. σε κάποιο blogsite:
Ο Ευθυμίου και τα αφεντικά του διόρισαν τα μέλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, τους αξιολογητές και τους συγγραφείς των βιβλίων! Συγγραφέας του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση. Αξιολογητής του βιβλίου η Α. Λεωντσίνη-Γλυκοφρύδη, φίλη της Ρεπούση και σύζυγος του καθηγητού της Παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γ. Λεωντσίνη! Και η Ρεπούση και η Λεωντσίνη- Γλυκοφρύδη πήραν διδακτορικό από τον Γ. Λεωντσίνη, ο οποίος νυμφεύθηκε την μία, έδωσε εργασία στο γραφείο του επί χρόνια στην δεύτερη (η Ρεπούση, ως καθηγήτρια γαλλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ήταν αποσπασμένη για σειρά ετών στο γραφείο του), και τίς προώθησε στο πανεπιστήμιο! Στην μία ανατέθηκε η συγγραφή του βιβλίου, και στην άλλη η αξιολόγηση! Και το μαχαίρι και το πεπόνι!
18.       
Υπαρχει προσπαθεια ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΣ, απο ΚΑΠΟΙΑ ομαδα, της ΙΣΤΟΡΙΑς μας?
ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ισως απο ΔΥΟ?
ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ισως απο τρεις?
ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ισως απο παραπανω?
ΥΠΑΡΧΕΙ!
να και ο ΜΕΡΤΖΟΣ με τον ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟ-ΣΦΕΤΑ-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΓΟΥΝΑΡΗ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ-ΒΛΑΣΙΔΗ, που απεφασισαν να γραψουν την ΔΙΚΗ τους ιστορια!
Ε ρε………….που καταντησαμε!
Απο το ΕΛΙΑΜΕΠ, το Κ.Ε.Μ.Ο., το “BORDER CROSSING”, το Ι.Μ.Χ.Α., το τμημα ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ,και το ……….CDRSEE, στο ΕΜΣ του Κου ΜΕΡΤΖΟΥ !
Γυρισε ο Μανωλιος………..
Ιδου ο πραγματικος ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Η ΠΛΗΡΗΣ,ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αυτος ειναι ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ, οτι οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ, οτι οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, εχουν αναγνωρισει, εχουν εξευρει, εχουν βεβαιωθει για τις αξιες και εχουν ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Και μια ακομα “ειδησουλα”:
Ο “Πλανηταρχης” παει σε Γερμανια-Ρωμη-Αλβανια-Βουλγαρια.
ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΣΟΒΟ, και συ κρατιδιο των ΒΛΑΧΩΝ ΤΟΥ BALAMACI, σε Νοτιο Αλβανια και “Ευρωπεριοχη ΠΡΕΣΠΩΝ” υπο την επιτηρηση του EAST-WEST INSTITUTE, STABILITY PACT,BALKAN TRUST, ELIAMEP, CDRSEE.
Τουλαχιστον τα ειχαμε γραψει!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡEΙΤΕ!
Χαιρετισματα απο Καλιφορνια…………L.
“Παραμερίζει την Αθήνα ο Μπους
Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους μάλλον παραμερίζει επιδεικτικά την Αθήνα στη βαλκανική περιοδεία του στις αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα βρίσκεται στα Τίρανα, πρώτο σταθμό της βαλκανικής περιοδείας του, όπου θα γίνει «τετραμερής» συνάντηση (ΗΠΑ, Αλβανία, Βοσνία και ΠΓΔΜ) για την προετοιμασία της ένταξής τους στο ΝΑΤΟ μέσα στο 2008, γεγονός που μάλλον δείχνει να αγνοεί την ελληνική θέση, ότι δεν θα ευνοήσει την ένταξη των Σκοπίων στην Ατλαντική Συμμαχία χωρίς κοινώς αποδεκτή ονομασία.”……………..
19.     
 
Και να σας πω και κάτι παρανοϊκό που σκεφτόμουν χθες-προχθές. Όλη αυτή η ιστορία με τα ομόλογα ξέσπασε λίγο πριν υπογραφεί η συμφωνία με τη Ρωσία για τον αγωγό, και εν μέρει συντηρείται τεχνητά στην επικαιρότητα. Λέτε;;;

20.      George Tsapanos Says:
May 2nd, 2007 at 10:39 pm
Ο Χρηστος εγραψε:
“Όλη αυτή η ιστορία με τα ομόλογα ξέσπασε λίγο πριν υπογραφεί η συμφωνία με τη Ρωσία για τον αγωγό, και εν μέρει συντηρείται τεχνητά στην επικαιρότητα. Λέτε;;;”
Βλεπετε τι γινεται οταν αρχιζετε να σκεπτεσθε απο μονοι σας? Για ριξτε μια ματια εδω μεσα:
ΛΟΝΔΙΝΟ………ΛΟΝΔΙΝΟ…………ποσες φορες το εχουμε πει οτι ειναι το ΚΛΕΙΔΙ !
Λετε ο Πλανηταρχης να κανει αλλη μια Αμερικανικη πολιτεια απο ΣΚΟΠΙΑ+ΒΟΣΝΙΑ+ΑΛΒΑΝΙΑ?

21.      Antonis Says:
May 5th, 2007 at 10:45 pm
H χιονοστιβάδα των αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει με αφορμή το περιεχόμενο του «βιβλίου» Ιστορίας της 6ης Δημοτικού, η παρέμβαση της Ακαδημίας Αθηνών, οι δηλώσεις της υπουργού για την μη κατάργηση του οι οποίες δηλώνουν την εμμονή αλλά και την εθελοδουλική υπακοή της κυβερνήσεως σε ξένα κέντρα αποφάσεων, με ωθούν να αναφέρω τα εξής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των εφημερίδων μέλη της συγγραφικής ομάδος βιβλίου είναι τακτικοί συνομιλητές και συνεργάτες της κυρίας υπουργού» «παιδείας» και «θρησκευμάτων».
Η υπουργός «παιδείας» και «θρησκευμάτων» δήλωσε ότι το «βιβλίο» της 6ης δημοτικού γράφτηκε από επιστήμονες και μόνο από επιστήμονες θα μπορεί να κριθεί, υπονοώντας την, κατά την γνώμη της, ανεπάρκεια της Ακαδημίας Αθηνών να κρίνει το περιεχόμενο του «βιβλίου Ιστορίας» έναντι της ομάδος συγγραφής και του «Παιδαγωγικού Ινστιτούτου»
Σύμφωνα πάλι με ρεπορτάζ των εφημερίδων η διαδικασία εκλογής μελών της εν λόγω ομάδος σε βαθμίδες «καθηγητών» ή αναπληρωτών «καθηγητών» έγινε εν μέσω καταλήψεων στα πανεπιστήμια.
Τις λεπτομέρειες της διαδικασίας εκλογής στις βαθμίδες «καθηγητών» ή αναπληρωτών «καθηγητών» Πανεπιστημίων μελών της συγγραφικής ομάδος δεν είμαι δε θέση να γνωρίζω.

22.      George Tsapanos May 6th, 2007
Σημερα εχω μερικες ακομα αποκαλυψεις για αυτην την γωνια και αυτους/αυτες που μαζευονται εδω μεσα για να ΜΑΘΟΥΝ.
Ολοι θυμοσαστε βεβαια τα περι EAST-WEST INSTITUTE, και τον Κυρ JOHN MROZ, τις συνεργασιες του με ΣΟΡΟΣ, CDRSEE, BALKAN TRUST, STABILITY PACT, Κ.Τ.Λ.
Λοιπον, να και που αλλου ειναι η ομαδα του:
Το παραξενο? Εαν διαβασετε τα περι του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ, στην ελληνικη και την αγγλικη, τα κειμενα Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Η ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
μπορειτε να βρειτε τους ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ των, εαν δεν μπορειτε να το ανοιξετε, πηγαινετε κατω,κατω αριστερα ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και
ΠΡΕΣΠΑ…..ΠΡΕΣΠΑ…..ΠΡΕΣΠΑ………….!
Τι να θελουν αραγες να φτιαξουν εκει επανω στα μερη που ψαρευα απο μικρος?
23.      George Tsapanos Says:
May 6th, 2007 at 9:15 pm
Ο Χρηστος εγραψε:

[Αγαπητε Χρηστο
Αυτα τα εχω βρει μεσα στα 11-12 χρονια που πολεμαω με Σκοπιανους και αλλους Ανθελληνες στο διαδυκτιο. Το ονομα “Lyngos, Lyngos1, Lyngos2
, ειναι παρα πολυ γνωστο στους Βαλκανικους διαδυκτιακους τοπους αλλα και σε ακαδημαικες λιστες.
Γιατι τοσα ονοματα? Γιατι προσπαθωντας να με εξουδετερωσουν οι αντιπαλοι, αρχισαν να χρησιμοποιουν απειλες,σκαιοτητες,ωμη γλωσσα, κ.τ.λ.
Τα ιδια λοιπον και εγω, με πεταξαν μια φορα απο το ΑΟΛ, με πεταξαν δευτερη, αλλαζα ονοματα, παλι μεσα παλι στον αγωνα.
Αυτα που σας δινω, δεν ειναι καινουργια, αλλα τα ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ στους ιδιους ανθρωπους που τα ειχα ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ.
Ειναι σαν ενα βιβλιο που το ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ μετα απο χρονια, οταν εχεις γινει σοφωτερος και μαθαινεις η καταλαβαινεις πραγματα που δεν τα ειχες αντιληφθει στην πρωτη αναγνωση.
Αυτα που σας δινω πανε και αλλου, σε βουλευτες,εφημεριδες,περιοδικα, κ.τ.λ……
Τα περισσοτερα αν οχι ολα που εχουν σχεση με οσα σας εχω δωσει ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ, εχουν ξεκινησει απο εδω.
Εχω και μερικους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.
Ενα ΓΕΡΑΚΟ-ΣΙΑΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, εναν φιλο στην Δυτικη Μακεδονια,δυο-τρεις στην Αθηνα που ξερουν τα πραγματα εκει, εναν στον Βολο, και κανα πεντ-εξη στην Θεσσαλονικη.
Μπας και ξεχασα κανεναν?…Συγνωμες……….!
Το προγραμμα η καλλιτερα τα προγραμματα των Πρεσπων, ειναι ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ, ΣΚΕΤΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ, ΦΩΛΙΕΣ ΦΙΔΙΩΝ.
Προσπαθουν να ανοιξουν τα συνορα, να φερουν παλι πισω αυτους που εφυγαν στο παραπετασμα αφου πηραν τα οπλα για να κατακερματισουν την Ελλαδα και ειδικωτερα την Μακεδονια, προσπαθουν να αλλαξουν την τοπικη δημογραφικη κατασταση, και πολλα αλλα, τα οποια τα αρχιζουν με χορους και πανηγυρια, και μετα μια επισκεψη στην τοπικη βιβλιοθηκη τους, ξεπλυμα μυαλων και λοβοτομη!
Θυμοσαστε την διατριβη του EXLINEA PROJECT απο τον ΠΕΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ?
Ξαναδιαβαστε την!
Θυμοσαστε που ειχαμε ξαναβρει τον ΠΕΤΡΑΚΟ?
Στην συνεδριαση του ΕΛΙΑΜΕΠ με κατι αλλα “κεφαλια”. Μαλλον για να παρει ΟΔΗΓΙΕΣ χωθηκε η καλλιτερα τον εσπρωξαν εκει μεσα.
Πολλα ΚΟΘΩΝΙΑ………και ειναι λυπηρο τετοια ατομα να αποφασιζουν για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
Αυτα, την επομενη φορα θα σας δωσω τους ΜΚΟ, της ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, αυτωνων που αυτονομαζονται “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” και τους οποιους ολη η κλικα των Πρεσπων (παρα τις προσπαθειες της) καθε λιγο και λιγακι μας τους πασσαρουν και αυτους σαν ΜΚΟ της………ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !
Και ολα αυτα βεβαια, με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !


Εννοείτε αυτό;
H Ελληνική πολιτική εθνικής ασφάλειας
Αθήνα 7 Μαΐου 2007
Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση των συμπερασμάτων της έρευνας που πραγματοποίησε με θέμα:
H Ελληνική πολιτική εθνικής ασφάλειας
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Μαΐου 2007 και ώρα 10:00, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το κείμενο πολιτικής του ΕΛΙΑΜΕΠ παρουσίασε ο Δρ. Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΙΑΜΕΠ.
Σχολίασαν οι:
Γεώργιος Αντωνετσής, Πτέραρχος ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ
Ευάγγελος Βασιλάκος, Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Ευστάθιος Καπραβέλος, Στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Ιωάννης Παλούμπης, Αντιναύαρχος ε.α., Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ
Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Γεώργιος Καπόπουλος, Δημοσιογράφος – Αναλυτής Διεθνών Θεμάτων.


25.      George Tsapanos Says:
May 7th, 2007 at 3:01 pm
Ο Χρηστος εγραψε:
“Εννοείτε αυτό;
H Ελληνική πολιτική εθνικής ασφάλειας
Αθήνα 7 Μαΐου 2007 ”
Ολη η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΕΞΙΑ, παρεα με τα ΚΟΘΩΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Και τα κοροιδα νομιζουν οτι δουλευουν για τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!
Καλα εκανε ο Πουτιν και πεταξε εξω απο την Ρωσσια ολους τους ΜΚΟ του Σορος και “ΣΙΑ”………….!
Χαιρετισματα……………Λ.
26.      George Tsapanos Says:
May 7th, 2007 at 3:18 pm
Και ποιον που λετε……………οπως το “STABILITY PACT”, TO “BALKAN TRUST”, TO “ELIAMEP”,TO “CDRSEE”, και μερικοι αλλοι ΜΚΟ ανακατευθηκαν στην ΠΡΕΣΠΑ— για το “καλο” των κατοικων της και το ρουφηγμα των Φλωρινιωτων για “μιζες”—-και κατασκευασαν ενα σωρο “Μικρο-ΜΚΟ” στην δικια μας την πλευρα, ετσι εκαναν και στις αλλες δυο, την Αλβανικη και την ΣΚΟΠΙΑΝΗ.
Σας δινω σημερα ΜΙΑ μονο απο την ΠΛΗΘΩΡΑ των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΚΟ(εαν ειναι ανω των ΧΙΛΙΩΝ δεν θα εκπλαγω καθολου ιδιαιτερα μετα απο ολους αυτους που βρηκαμε στον καταλογο του CDRSEE, νατο εδω μεσα:
 
Θα παρακαλουσα αυτους οι οποιοι ομιλουν την αγγλικη, να ελεγξουν το ΠΩΣ ΑΝΑΓΕIΡΕΤΑΙ/ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ η ψευτο-οντοτητα των ΣΚΟΠΙΩΝ.
Και ολα αυτα βεβαια με λεφτα του Ελληνα εργατη, του Ελληνα φορολογουμενου, του Ελληνα ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ.
 
 
27.      George Tsapanos Says:
May 8th, 2007 at 4:39 pm
Ορκωτους λογιστες που ξερουν αγγλικα εχωμε εδω μεσα?
Για ριχτε μια ματια βρε παιδια στην επισημη ετησια αναφορα του BALKAN TRUST απο σελιδα 33 και κατω (οχι δηλαδη να μην διαβασετε και τα υπολοιπα), αλλα εγω δεν καταλαβαινω πως ενας ΜΚΟ με 30,000,000 δολλαρια “ανοιγματος” εφθασε να εχει περιουσια ανω των 233,000,000 δολλαριων. Κανω λαθος πουθενα?
Ειπαμε, εχωμε ορκωτους λογιστες?
Χου! Χου! Χουβαρδάς με τα όλα του ο κύριος πρέσβης. 200 χιλιαρικάκια ευρώ για το Γερμανικό Ταμείο Μάρσαλ, μέσω ΗΠΑ, για τα… Βαλκάνια. Και γιατί δεν τα έστελνε απευθείας η ελληνική κυβέρνηση στα… Βαλκάνια, και τα χρήματα έπρεπε να κάνουν όλον αυτόν τον κύκλο. Υποθέτω για να αφαιρεθούν και τα κονδύλια για τις μίζες τα λειτουργικά έξοδα, καταπώς τα λένε τελευταία, των ΜΚΟ. Δεν φτάνει που μας χρωστάνε, μας παίρνουν και τον γάιδαρο…
Καλά, είναι απίστευτο το τι χρήμα και προσωπικό διακινείται μεταξύ των ΜΚΟ Και θυμήθηκα τώρα που πριν μερικά χρόνια ένας γνωστός είχε βρεί κάποια άκρη με το υπουργείο Εξωτερικών [επί Yiorgos] και μπορούσε να χρηματοδοτηθεί [με καμιά 30αρια εκ. δρχ. το χρόνο - φανταστείτε τι γίνεται αν έχεις πολλές άκρες…] για να φτιάξει μια ΜΚΟ, όπως αυτός γούσταρε. Δεν την έκανε γιατί θα έπρεπε να αναφέρει διαρκώς από ποιους χρηματοδοτείται. Ίσως τελικά να πρόκειται για… πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας νέων και ξύπνιων επιστημόνων. Που μπαίνουν σε ή στήνουν μια ΜΚΟ, κι ύστερα κάνουν τούμπες για να εξασφαλίσουν και τα κονδύλια της επόμενης χρονιάς, και της μεθεπόμενης κ.ο.κ.
Ο James Petras, κάπου το έχω αναφέρει ξανά, είχε κάνει μια εξαιρετική μελέτη για τις ΜΚΟ στην Ισπανία πριν από πάνω από 10 χρόνια. Δεν εκδόθηκε ποτέ το βιβλίο στην Ισπανία κι από όσο ξέρω παραμένει ακόμα ανέκδοτο. Κάπου έχω μια περίληψή του, ίσως να αξίζει τον κόπο να τη μεταφράσω.
29.       
Α, τι “ωραία”. Το German Marshall Fund of the United States, που όπως είχατε πει, χρηματοδοτήθηκε από τον Έλληνα πρέσβη στις ΗΠΑ με 200.000 ευρώ, τώρα συνδιοργανώνει και τα σεμινάρια της Χάλκης για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή και τη ΝΑ Ευρώπη.
Arab Reform Initiative (ARI) ;;;
Όλα τα “καλά” ιδρύματα χορηγού της… ενημέρωσης…
30.      George Tsapanos Says:
May 13th, 2007 at 3:51 pm
Ο Χρηστος εγραψε:
“Α, τι “ωραία”. Το German Marshall Fund of the United States, που όπως είχατε πει, χρηματοδοτήθηκε από τον Έλληνα πρέσβη στις ΗΠΑ με 200.000 ευρώ, τώρα συνδιοργανώνει και τα σεμινάρια της Χάλκης για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή και τη ΝΑ Ευρώπη.
Arab Reform Initiative (ARI) ;;;
Όλα τα “καλά” ιδρύματα χορηγού της… ενημέρωσης…”
Δεν ειναι μια, δεν ειναι δυο φορες που οι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ χρηματοδοτουν αυτους που ΔΕΝ πρεπει (μην και σας ξεφυγουν ολα τα OPEN SOCIETY = SOROS )ο οποιος ΣΟΡΟΣ, χρηματοδοτει ανοικτα και το ΕΛΙΑΜΕΠ του ΒΕΡΕΜΗ,ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ και “ΣΙΑ”.
Μπας και αναρωτιεσθε πως και γιατι τοσοι ΧΟΡΗΓΟΙ?
Εχετε καταλαβει ΠΩΣ δουλευει το ΚΑΡΤΕΛ?
Οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ, ειναι οι ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ, οχι μονον ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, αλλα και ΔΙΕΘΝΩΝ !
Εχετε ελεγξει τελυταιως τις δραστηριοτητες ΚΟΚΚΑΛΗ και ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ?
Για ριχτε μια ματια εδω μεσα:
ΙΝΤΡΑ/+ και ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ/3Μ οχι μονο εχουν πιασει τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ και τις πρωην χωρες του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ, αλλα κανουν επεκταση προς ΕΥΡΩΠΗ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΚΟΣΤΑ-ΡΙΚΑ, και δεν συμμαζευονται.
Και οι “μιζες” απο τους “ΧΟΡΗΓΟΥΣ” προς τα ΠΑΝΩ αυξανουν και πληθυνονται.
Ξερετε τι παει να πει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ?
Για φαντασθειτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ 80,000,000 ΤΟΥΡΚΩΝ !
Απο κινητα τηλεφωνα, μεχρις Κοκα-κολες,μεχρις Τραπεζες, μεχρις ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !
Μα καλα…………γιατι ριχνω την “σποντα” μου για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ?
Εχει ελεγξει κανεις σας τελευταιως τις ασχολιες του Κυρ-ΚΑΡΡΑ απο το CDRSEE ?
Ααααααααααα ΧΑΝΕΤΕ !
Προεδρος σε ενα σωρο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, και με την ιδιοτητα του “Προεδρου” των, νατος ανακατωμενος και στα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ.
Ναι…………….αλλα ξερετε ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ αλωνιζει εκει μεσα?
Καποιος ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, απο την οργανωση “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” !
Και λοιπον ?
Και λοιπον………θυμασθαι κατι “συσκεψεις” του EAST-WEST INSTITUTE, συγκεκριμενα δε μια οπου συζητηθηκαν τα “ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ” της ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?
Ξερετε ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ?
Ξερετε ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ?
Αντε παλι……..σας τρωει η απορια!
Μαλιστα, μερικες Κυριες απο την ΚΟΖΑΝΗ, και ο αγαπητος μας Κυρ-Λαζαρος !
Ε ρε………….σε τι κυκλωμα εχουμε πεσει !
Αντε, καλο σας απογευμα, παω να διαβασω εφημεριδα και Χρονια Πολλα στις ΜΗΤΕΡΕΣ.
Λ.
George Tsapanos Says:
 
“Από ελληνικής πλευράς προπορεύονται η Consolidated Eurofinance, στην οποία ανήκει η Eurobank, που βρίσκεται στην 9η θέση, με 5,13 δισ. δολ., η Alpha στην 11η θέση, με 4,26 δισ., η Εθνική στη 12η θέση, με 4,177 δισ. και η Εμπορική στην 13η θέση, με 3,85 δισ. δολάρια.”
ΕUROBANK,ALPHA,ETHNIKI,EMPORIKI.
Τι λεγαμε ?
31.      George Tsapanos Says:
May 13th, 2007 at 4:17 pm
Το ξερω οτι σας ζαλισα αποψε, αλλα να και που αλλου ειναι “χωμενος” ο ΚΥΡ-ΒΕΡΕΜΗΣ !
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΛΗ
ΠΑΥΛΟΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (3), Πρέσβυς ε.τ.
ΘΑΝΟΣ Μ. ΒΕΡΕΜΗΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ι. ΚΑΛΟΥΣΗΣ (1)(2), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ
ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΛΥΡΑΣ (3), Πρόεδρος, PARALOS MARITIME CORPORATION S.A.
ALPHA-BANK, ELIAMEP, SOROS, CDRSEE, BALKAN TRUST,EAST-WEST INSTITUTE, GERMAN MARSHAL FUND, STABILITY PACT, EE, COUNSIL ON FOREIGN RELATIONS, ………..
George Tsapanos Says:
May 13th, 2007 at 8:17 pm
Με το σχόλιό σας # 96, αρχίζετε και ξεκαθαρίζετε τα πράγματα. Είναι πολύ μπερδεμένο το παζλ, οπότε εκτός από τις πολύτιμες ψηφίδες που προσθέτετε διαρκώς καλά θα ήταν να κάνετε και μια ανάλυση-ανασκόπηση πού και πού, για να ενημερώνονται εκείνοι που ενδιαφέρονται και δεν διαθέτουν τον χρόνο.
Α! Ναι, είναι και οικολόγοι οι μπαγάσηδες
Οι καλές “ελληνικές” τράπεζες… Που κλείνουν τα υποκαταστήματά τους σε κωμοπόλεις και νησάκια, και επεκτείνονται στο “Ελ Ντοράντο” των Βαλκανίων και της Ανατολίας…
Και νομίζω ότι περιγράφετε όλα αυτά τα… δικτυώματα με τον καλύτερο τρόπο όταν γράφετε για την ARI: “τα πλοκαμια………..”επιμακρυνονται και απομακρυνονται””
33.      George Tsapanos Says:
May 14th, 2007 at 3:52 am
Περυσι κατα το τελος του χρονου βρηκα τα “Ετησια Πεπραγμενα του Συμφωνου Σταθεροτητας” για το οποιο ολοι μας τωρα κατι ξερουμε εδω μεσα.
Αρχισα λοιπον να το διαβαζω, και απο σελιδα 32/41 ανακαλυψα το:
“V: APPENDIX 2:
LIST OF TASK FORCES AND INITIATIVES FOR 2006
WORKING TABLE I……………
WORKING TABLE II…………..
Ολοι μας βεβαια εδω μεσα γνωριζουμε τι ειναι αυτες οι “ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” του Συμφωνου Σταθεροτητας.
Διαβαζα λοιπον τις ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΟΠΟΥ Η ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ —-ΧΟΡΗΓΟΥΣ—- ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
Διαβασα λοιπον τις διαφορες ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ/ΧΟΡΗΓΟΥΣ, (συμπεριλαμβανομενης και της ελληνικης) μεχρις οτου εδθασα στην σελιδα –36–και το ματι μου επιασε ενα
“SOUTH EAST EUROPEAN RESEARCH TELECOMMUNICATIONS AND INFORMATICS INSTITUTE (INA/Greece)”.
Τι ειναι παλι ετουτο? αναρωτηθηκα!
 
Το ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
Για ριχτε μια ματια εδω μεσα στον χαρτη στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μετα πες τε μου τι σκεπτεσθε?
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ?
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΜΙΑ —ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ/ΠΕΛΑΤΕΙΑ— σε αυτον τον χαρτη!
Ποιοι θα ειναι οι “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ”?
Ω, χο! Χο! Βρε, βρε τι βλέπει κανένας. ΙΝΑ και ξερό ψωμί. Και το καλύτερο το αφήσατε, πράγματι, τελευταίο. Ο χαρτούλης δείχνει το ευρω-μικρασιατικό τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ή ιδέα μου είναι;
Κι οι χορηγοί χορηγοί! Και μ’ αρέσει που ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και ο Δήμος της “εθνικιστικής” Θεσσαλονίκης…
35.      George Tsapanos Says:
May 15th, 2007 at 5:12 am
O Χρηστος εγραψε:
“Ω, χο! Χο! Βρε, βρε τι βλέπει κανένας. ΙΝΑ και ξερό ψωμί. Και το καλύτερο το αφήσατε, πράγματι, τελευταίο. Ο χαρτούλης δείχνει το ευρω-μικρασιατικό τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ή ιδέα μου είναι;
Κι οι χορηγοί χορηγοί! Και μ’ αρέσει που ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και ο Δήμος της “εθνικιστικής” Θεσσαλονίκης…”
Αγαπητε Χρηστο, θυμασαι τι μου ειχες πει κατι 4 μηνες + πριν?
“Τα λέγατε; Και πού ακριβώς τα λέγατε; Και πώς τα λέγατε; Πετάτε μερικά links, μερικά ονόματα και θεωρείτε ότι ΤΑ είπατε; Αφού κάνατε τον κόπο και το ψάξατε γιατί δεν μας τα λέτε κι εμάς αναλυτικά μη μπας και ξυπνήσουμε;”
¨))))))))))))))
Αρκετο νερο περασε κατω απο την γεφυρα οπως λεν απο τοτε.
Ριχτε ακομα μια ματια στο:
“THE KOKKALIS FOUNDATION” ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Dr. Elaine Kamarck
η οποια βοηθησε τον Κλιντον να εκλεγει, κ.τ.λ., κ.τ.λ.,………..
Εαν ομως πατε στην λιστα των “ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ”
“ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ”

και ψαξτε το ονομα (παρεα με ΔΟΥΚΑΚΗ, ΜΠΡΕΔΗΜΑ, ΣΙΦΤΕΡ, ΜΡΟΖ, κ.τ.λ….τα συζητησαμε αυτα)θα βρητε:
1465:KAMARCK ELAINE CIULLA
Η “φιλοξενουμενη” του ΚΟΚΚΑΛΗ (ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΙΝΤΡΑ-ΑΥΤΟ, ΙΝΤΡΑ-ΕΚΕΙΝΟ, ΙΝΤΡΑ-ΤΟ ΠΑΡΑ ΑΛΛΟ)
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ “ΚΑΡΤΕΛ”, ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ-ΡΙΚΑ, ΤΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ ΤΑΝΚΣ, Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ.,.
Να λοιπον πως δουλευουν οι μηχανισμοι και τα κυκλωματα………!
Απο ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΣΤΟ STABILITY PACT,ΣΤΟ BALKAN TRUST, ΣΤΟ INA/GREECE.
Αντε, ριξτε μια ματια στο INA/GREECE, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΡΗΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ………..¨)))))))))))))))))
Λ.
36.      George Tsapanos Says:
May 15th, 2007 at 4:45 pm
Ο Χρηστος εγραψε:
“Παλιές ιστορίες…”
Πραγματι, παλιες ιστοριες. Η Αμερικη (βλεπε ΣΙΑ) απο την δεκαετια του ‘50 ειχε αρχισει τις προσπαθειες της να διαλυσει την “Διαβολικη Αυτοκρατορια”.
Σε αυτην την προσπαθεια ελαβαν μερος και πολλοι ιδιωτες, ειτε με την δημιουργια ΜΚΟ, ειτε με την δημιουργια ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ,ειτε με την δημιουργια ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, κ.ο.κ.
Ο σκοπος ηταν η καταστροφη της “Διαβολικης αυτοκρατοριας”, και η αντικαταστασις της με ενα συστημα “ΔΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.
Προσοχη σε αυτο το συστημα, εχει/ερχεται/ειναι με τα καλα του αλλα και με τα ΚΑΚΑ του.
Οι εντολες εκ των ανωθεν, να διαλυθουν τα “υποπτα ΒΑΛΚΑΝΙΑ”, και να ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ με ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.
Ναι……….αλλα ΠΟΙΟΣ θα το κανει?
Μα ποιος αλλος απο αυτους ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ —ΗΔΗ— τις σχεσεις !!!!!!
Και ετσι δημιουργηθηκε το ΚΑΡΤΕΛ.
Καθε τι το ΕΘΝΙΚΟ (και στην χωρα μας καθε τι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ) επρεπε και πρεπει να αντικατασταθει με ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΣΜΟΥΣ,ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΕΣ, κ.τ.λ.
Το περιεργο?
Το περιεργο ηταν οτι οι απο “ΕΠΑΝΩ” ΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ –ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ–, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, Κ.Τ.Λ.
Και ετσι στα καυμενα τα Βαλκανια (βλεπεις η υπολοιπη Ευρωπη δεν χρειαζοταν ανακατασκευη), αρχισε μετα την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, η ανακατασκευη, με ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 1996 ΜΕΤΑΞΥ ΕΕ + ΗΠΑ.
Το μυστικο? Το μυστικο ειναι οτι ο ιδεατισμος της ανακατασκευης ειχε συλληφθει απο ΓΕΡΜΑΝΟ ΙΟΥΔΑΙΟ, και πραγματοποιειται απο μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΚΛΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΜ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !
Τα σχεδια (κατα την γνωμη μου μετα απο δικες μου αναλυσεις) περιεχουν την δημιουργια μιας ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΟΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ” ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ,ΕΝΟΣ ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΥΠΟΚΡΑΤΙΔΙΟΥ,ΤΗΝ ΕΚΔΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+ΙΣΡΑΗΛ+ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.
Τα “παρατραγουδα” της ολης υποθεσεως δεν ενδιαφερουν το “ΚΑΡΤΕΛ”, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Ποιος νοιαζεται για το βιβλιο της 6ης δημοτικου?
Ποιος ξερει για τα βιβλια του CDRSEE?
Ποιος ασχολειται με τους Μορμονους, τους Ιεχωβαδες, τους Καλενδαριστες, κ.τ.λ……κ.τ.λ………..?
Αυτοι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ Η ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΣΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!
Δεν θελουν τους Μουσουλμανους σε Σκανδιναυια, ε……….λοιπον………ας βοηθησουμε λιγο τα Βαλκανια να τους κρατησουν εκει κατω……..εξ ου…………και οι ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ!
Ειναι αξιοπεριεργο το γεγονος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!
Γιατι να μην δινει λεφτα η ΡΩΣΣΙΑ π.χ.?
Η η Βορειος Κορεα?
Γιατι δεν ειναι μεσα στο ΚΑΡΤΕΛ, για αυτον τον λογο.
Και ετσι……….το “ΚΛΑΝ” του Λονδινου (μερος και μελος του μεγαλυτερου ΚΑΡΤΕΛ), αποφασιζει για τα Οικονομικα, και τις ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ στα Ελληνικα σχολεια.
Οι Μεθοδιστες και οι αλλοι Ιεραποστολοι επιστρεφουν στα παλια σχολεια με αλλους αποφοιτους των και κανουν πλυση εγκεφαλου στους ΑΝΙΔΕΟΥΣ περι των πραγματων.
Γιατι νομιζετε οτι ηρθε ο ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ?
Προσοχη ομως………..τα ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ του εξωτερικου ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…………….!
Οχι ! Θελουν να περνουν ΜΙΖΕΣ απο την πωληση οπλικων συστηματων, Δυτικων τεχνολογιων, κ.τ.λ.
Και αμα τυχει και η Ελλαδιτσα κανει συμφωνιες με Ανατολη και Ρωσσια………….κουνια που την κουναγε !
Δεν μπορει η Ελλαδα να κανει “μπιζνες” ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ “ΚΑΡΤΕΛ” !
ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΕ ΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Το ΠΑΣΟΚ κατι ειχε μυριστει (γιατι τα μαγαρισματα τα εκαναν και αυτοι), και εκανε την επερωτηση στην Βουλη σχετικα με τις αναθεσεις ορισμενων εργων, η ΝΔ ειχε ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ τους ΚΑΡΤΕΛ και παμε λεγοντας.
Και τι θα γινει ?
ΤΙΠΟΤΑ………η Ελλαδα του 2007 δεν εχει αλλες εκλογες παρα ΠΑΣΟΚ η ΝΔ.
Οι συνταγματαρχες κατεστρεψαν την ΥΓΙΗ ΔΕΞΙΑ, και ο Ανδρεας με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΗΜΙΤΗ κατεστρεψαν την ΥΓΙΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τον ΥΓΙΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ (για τον Αλαβανο……..ουτε κιχ).
Και τωρα? Και τωρα……θα μπορουσαμε αραγες να κατασκευασωμε μιαν ΥΓΙΗ ΕΛΛΑΔΑ μαθαινοντας απο τα λαθη μας?
Αυτη ειναι η προσπαθεια μου.


37.      George Tsapanos Says:
May 20th, 2007 at 2:01 pm
Καλο σας απογευμα
Την “Ε” την διαβαζετε ποτε-ποτε?
 
“* Οπως έχουμε αποκαλύψει και στην υπόθεση του ομολόγου των 280 εκατ. επικεφαλής του υποκαταστήματος της γερμανικής τράπεζας είναι η κ. Αννα Πουσκούρη-Ράιχε, η οποία είναι και μέλος του δ.σ. της εταιρείας Ιντρακόμ. ”
Τα ΙΔΙΑ ονοματα, ξανα και ξανα…………
Καλή σας ημέρα!
Τη διαβάζουμε, αλλά όχι τόσο εξονυχιστικά όσο εσείς. Λέει επίσης για την κυρία:
“Η καταγωγή της είναι κρητική και φημολογείται η σχέση της με μεγάλη πολιτική οικογένεια. Εχει, πάντως, ήδη καταθέσει στον Γ. Ζορμπά, εμφανίζοντας τον ρόλο της τράπεζας την οποία εκπροσωπεί ως απλώς διεκπεραιωτικό.”
Οικογενειακές διεκπεραιώσεις…

39.      George Tsapanos Says:
May 27th, 2007 at 5:03 pm
“Δεν παραιτουμαι”………….γιατι αλλωστε να παραιτηθει?
Εδω τα ελληνικα Υπουργεια (οπως διαβασατε-αν διαβασατε–παραπανω) επισημως αναφερουν το κρατος των αδεσποτων Σλαυων και Αλβανων ως “Δημοκρατια της Μακεδονιας”, και αυτος δεν θα το κανει?
Εδω ολοκληρο CDRSEE υπο την καθοδηγηση του δρα ανενοχλητο στην Ελλαδα και αυτος να……..παραιτηθει ?!
Αστειευομαστε?!
Τα λεφτα του Ο.Η.Ε. να τα φαει αλλος?
Αστειευομαστε?!
Την δοξα του βαπτιζειν κρατη,εθνη,γλωσσες και εκκλησιες να του την φαει αλλος?!
Αστειευομαστε?!
Αντε να τον κουνησει κανεΙς απο τον θρονο του!
Με τετοιες συστασεις/ΠΡΟΣΟΝΤΑ (μεταξυ των οποιων και η δημιουργια του CDRSEE), ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…………….ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ(Σ) ……………..!
Ladies & Gentlemen, ο κύριος Μάθιου Νίμιτς. Όχι μόνον δεν παραιτείται, αλλά και ποιος να τον παραιτήσει, καταπώς λέτε κι εσείς…
41.      George Tsapanos Says:
May 28th, 2007 at 10:02 am
Να τον παραιτηση(ει) ΠΟΙΟΣ?
Αυτος,αυτη, η αυτοι οι οποιοι ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ στον κυριο σκοπο του CDRSEE,δηλαδη στην διαστρεβλωση της ιστοριας μας,και το ανοιγμα των κερκοπορτων?
Διαβαστε:
“Ως προς το τετράτομο, έχω να σας πω τα εξής. Δεν έχει σταλεί το τετράτομο στους εκπαιδευτικούς. Διότι αυτή ήταν η πρόταση, να σταλεί στους εκπαιδευτικούς. Εδώ έχω την πρόταση της υπηρεσίας μετά την απόφαση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, για να απογραφεί από τον Υφυπουργό η αποστολή. Δεν έχει υπογράψει ο Υφυπουργός και δεν έχει σταλεί. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο υπό τις προϋποθέσεις να υπάρξουν πηγές και προλογικό σημείωμα και αυτοί που το έγραψαν έχουν ενημερωθεί. Όμως, το τετράτομο δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο της Ιστορίας. Το τετράτομο υπηρετεί άλλο σκοπό τον οποίο αντιλαμβάνεστε στην περιοχή μας. Γράφτηκε δηλαδή μ’ έναν συγκεκριμένο στόχο και σκοπό. Δεν είναι το ίδιο concept με αυτό που υπάρχει στο βιβλίο της Ιστορίας. Επομένως σας λέω ότι δεν έχει σταλεί και παρά τη θετική απόφαση του Παιδαγωγικού επανεξετάζεται από εμένα προσωπικά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ολοκληρώθηκε η συζήτηση των επικαίρων ερωτήσεων.”
Νομιζαν οτι ΔΕΝ θα τους βρισκαμε πριν γαλουχησουν μερικες διμοιριες νεογενιτσαρων.
Νομιζαν…………….
Ναι, και όπως δηλώνει κι η υπουργός Παιδείας,
“Στην ιστορική μνήμη στην Ελλάδα, η οποία, όπως υπογράμμισε, «είναι ίσως ισχυρότερη απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης», αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης.” Ισχυρή η ιστορική μνήμη στην Ελλάδα, δηλώνει η Μ.Γιαννάκου
Και στο μεταξύ, κύριε Τσάπανε  ψάχνοντας κάτι “άσχετο” ανακάλυψα, για μια ακόμη φορά, πόσο πολύτιμη είναι η συνεισφορά σας σ’ αυτές τις σελίδες.
Τι έψαχνα; Τα περί την Christine Ockrent, σύζυγο του νέου υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ. Και τι “ανακάλυψα”; Ότι κινούνται αμφότεροι στους ίδιους κύκλους, με τους ίδιους ανθρώπους, στους οποίους έχετε αναφερθεί επανειλημμένα, όπως για παράδειγμα το International Crisis Group [του Τζορτζ Σόρος]… Προσεχώς περισσότερα.

43.      George Tsapanos Says:
May 28th, 2007 at 6:03 pm
Στις 4 Ιανουαριου 2007 ειχαμε πει:
“George Tsapanos Says:
January 4th, 2007 at 8:37 pm ……………………………..
Και κατι αλλο………..ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΙΩΠΗ……………………”
Στις 23 Ιανουαριου 2007 η Υπουργος του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ,οπως ειδατε παραπανω. Τα σχολια μου περιττευουν.
“Ολόκληρη η συζήτηση
Θα συζητηθεί η με αριθμό 228/23-1-2007 επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή κ. Στυλιανού Παπαθεμελή προς την Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την απόσυρση του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού κ.λπ..”
Λ.
Στο Crisis Group είναι όοολααα τα καλά παιδιά μαζεμένα: από τη σύζυγο Κουσνέρ, ως τον Μπρεζίνσκυ κι ως τον Γουέσλυ Κλάρκ και… και…
Ο Γιόσκα από το “ορφανά” του ‘68. Έκανε μια χαρά τη δουλειά των Αμερικάνων - και των Γερμανών. Είναι η “προσωποποίηση” αυτού που η… ανανεωτική αριστερά λέει “κοινή ευρωπαϊκή αμυντική και εξωτερική πολιτική”. Καλά κρασιά…
Το Woodrow Wilson είναι ένα “καλό” κέντρο. Και τα λοιπά και τα λοιπά…
Κλαμπ Μαδρίτης: οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τρομοκρατία και τρία πουλάκια κάθονταν. Διαβάστε και το σημερινό μου ποστ για την ισλαμική “τρομοκρατία” στην Ε.Ε.
Ουράνια Τόξα και αντι-ορθόδοξα τόξα [π.χ. ΟΑΚΚΕ Ζαφειρόπουλος] και Φιλελεύθερη Συμμαχία: σερσέ λ’ αρζάν [ή όπως αλλιώς το λένε οι Γαλλουά]
Και τα λοιπά… και τα λοιπά…
45.      George Tsapanos Says:
May 30th, 2007 at 2:43 am
Τον Ιανουαριο γραφαμε:
“George Tsapanos Says:
January 5th, 2007 at 6:24 am
…………………………………….
Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ —ΛΟΡΙΝΓΚ ΔΑΝΦΟΡΘ— (LORING DANFORTH), κατ εξοχην αγαπητος απο τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, αλλα και απο τους ανθρωπους τους “δικους” μας του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CDRSEE εαν σας ενδιαφερει μαζι με ολοκληρο το ΙΜΧΑ )οι οποιοι εχουν φτιαξει καποιον συλλογο “BORDER CROSSING” και τους οποιους “χαιδευει” το ΕΛΙΑΜΕΠ και ιδιαιτερα ο Κος ΚΩΦΟΣ…………………………”
αυτα τον Ιανουαριο,
46.      George Tsapanos Says:
May 30th, 2007 at 5:22 am
Ψαξτε την γαλλικη σχολη:
“Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales”
Και μετα………δειτε που αλλου την εχετε ΞΑΝΑ-δει αυτην την σχολη!
Απο εδω:
“Η Αλίκη Αγγελίδου είναι Λέκτορας στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Σπούδασε Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στην Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales (Ph.D.). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις κοινωνικο-οικονομικές μεταβολές στη μετασοσιαλιστική Βουλγαρία καθώς και σε ζητήματα μετανάστευσης και πολυπολιτισμικότητας στην Ελλάδα.
Και μετα ψαξτε τους “φιλοξενουμενους” του 2006.
Τα “αμερικανικα” κεφαλαια του ΚΟΚΚΑΛΗ και του HARVARD UNIVERSITY, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ –JANE COWAN—,MAURICE GODELIER—MEDIANOU—VOUTIRA—TSIMBIRIDOU—Κ.Τ.Λ.
ΟΗ…………..εχετε ψαξει αυτην την τελευταια?………..ξερετε τι ειναι ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ?
Κύριε Τσάπανε, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω πάμπολλα κενά. Ανθρωπολόγοι, “θερινά σεμινάρια”, μια εταιρεία που διαφημίζει προγράμματα στατικής για μηχανικούς κι έχει κάποιες παντελώς άσχετες σελίδες για το border crossings, και νεποτισμός - ξέρουμε τι είναι, αλλά σε τι αναφέρεστε;

48.      George Tsapanos Says:
May 30th, 2007 at 5:30 pm
“Χρήστος Μόρφος Says:
May 30th, 2007 at 3:09 pm
Κύριε Τσάπανε, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω πάμπολλα κενά. Ανθρωπολόγοι, “θερινά σεμινάρια”, μια εταιρεία που διαφημίζει προγράμματα στατικής για μηχανικούς κι έχει κάποιες παντελώς άσχετες σελίδες για το border crossings, και νεποτισμός - ξέρουμε τι είναι, αλλά σε τι αναφέρεστε;”
Τα ονοματα αγαπητε Χρηστο……..τα ονοματα!
Πριν απο μερικα χρονια,καποιοι απεφασισαν να κατακερματισουν την Βορειο Ελλαδα και να αποδειξουν οτι ο Ελληνισμος της ηταν κατι “φρεσκο”, οτι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ εφτασε ΜΕΤΑ το 1912-1913, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΝ ΒΟΡΕΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ —-ΙΔΙΩΣ—- ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Και ετσι, οπως θα διαβασεις και παρακατω αμολησαν ενα σωρο κοπροσκυλα την περασμενη δεκαετια για να:
“During the last decade at least twelve anthropologists studied the identities building process in the border region of western Greek Macedonia.”
Προσοχη, δεν προσπαθησαν να ανακαλυψουν την “ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ” σε αλλες παραμεθοριες περιοχες, στην ΚΡΗΤΗ η την ΡΟΔΟ, στα ΕΠΤΑΝΗΣΑ,η την ΧΙΟ, οχι, το μυστικο ηταν η Βορειος,Βορειο-Δυτικη Ελλαδα και ιδιως η Φλωρινα και η Θεσσαλονικη.
Στην Βορειο-Δυτικη Ελλαδα ειχαν αρχισει ενα προγραμμα “ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ” με στοιχεια που πηραν απο………..το Μουσειο Μακεδονικου Αγωνος-Θεσσαλονικης απ οπου πηραν ενα σωρο χαρτες,πληροφοριες,ντοκουμεντα,κ.τ.λ,κ.τ.λ..
Κατα περιεργο τροπο,βρηκα το “προτζεκτ” κρυμμενο κατω απο ενα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ της Αγγλιας το οποιο υποτιθεται ηταν ανακατωμενο για την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ πλευρα του θεματος.
Υπευθυνη για αυτο το θεμα (αλλα και πολλα αλλα, καποια ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΡΡΗ, απλη σπουδαστρια στο “Ερευνητικο” της Νοτιο-ανατολικης Ευρωπης, αλλα……………καθηγητρια στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ.
Το περιεργο ηταν οτι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ηταν, ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ !!!!!!! και οι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΣΑΝ—ΕΛΛΗΝΙΚΗ—-ΤΟΥΡΚΙΚΗ—ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ—και ΒΛΑΧΙΚΗ !!!!!
Τον ιδιο καιρο αρχισαν οι παρουσιασεις περι ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ CDRSEE.
Η πολις ειναι η ΦΛΩΡΙΝΑ, (οπου γεννηθηκα και μεγαλωσα), διαβασε ποιος προσπαθουσε να ανακαλυψη ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, και σε ποιους εδινε τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.
Η χαρτης της περιοχης των ΒΙΑΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ομως αγαπητε Χρηστο, ειναι παρομοιος αν οχι ακριβως ο ιδιος με το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ EAST-WEST INSTITUTE=STABILITY PACT+CDRSEE+ELIAMEP+ANATOLIA+BALKAN TRUST+LONDON TEAM+……….+………+……..
Το τετρατομο του CDRSEE (οπως και το βιβλιο της 6ης δημοτικου) ειναι οι ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ μιας “εναλλακτικης” ιστοριας με σκοπο την διαβρωση του Ελληνικου Πνευματος και των Ελληνικων ΕΘΝΙΚΩΝ ιδεωδων, ωστε τυχον ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΝΕΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ
Δεν ειναι τυχαια η ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ 1996.
Δεν ειναι τυχαια τα βιβλια του MAZOWER, για τον Εβραισμο της Θεσσαλονικης, και δεν ειναι τυχαιο οτι στην ΒΟΡΕΙΟ-ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, “δεν” υπηρχαν αρκετοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ…………..ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΣΑΝ………ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΟΥ Ι.Μ.Χ.Α, ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΤΟΥ MACEDONIAN HERITAGE, BALKAN TRUST, STABILITY PACT,NATIONAL BANK OF GREECE, ALPHA BANK, COCA-COLA, TITAN, LEVENTIS INSTITUTE, και διαφορων αλλων ΜΚΟ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ CDRSEE ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
Μην ξεχναμε βεβαια που εδρευει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, και με ποιανων λεφτα ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ονομαζεται………..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !
Ξεκινησαμε απο το CDRSEE,εναν απο τους παικτες στην ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και δη της ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ (που με ποναει ακομα πιο πολυ), βλεπεις………….εαν οι “δικοι” μας γραφουν περι ΒΙΑΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, τοτε…….οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και οι ΤΟΥΡΚΟΙ οι οποιοι εξεδιωχθησαν χαιρουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΑΙΕΣ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, Κ.Τ.Λ., ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
Τι το ακρως περιεργο?
Οτι ολες οι μελετες ομιλουν για τα “κακα” που εκαναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, δεν ειδα ακομα καμμια μελετη η οποια να ομιλει περι ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.
Και βεβαια, με μιαν νεαν ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ αυτην την ΒΛΑΧΙΚΗΝ, Γιατι να μην φτιαξωμε και ενα νεο κρατιδιο με τις ευλογιες ΤΟΥ ΠΑΠΑ στα νοτια της ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ?!
Αυτα τα λιγα αγαπητε Χρηστο, σε ευχαριστω για την φιλοξενια, ξανακυτταξε τα ονοματα του 2007 και του 2006 για το “σεμιναριο” της Κονιτσας, και μην σου ξεφυγει ο LORING DANFORTH ασε βεβαια την JANE COWAN.
Ηταν βεβαια και καθηγητρια του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥ, αυτουνου που απο χορευτης εγινε καθηγητης μεσα σε μια νυχτα.
Οταν ξανακυτταξεις τα ονοματα και τους ΜΚΟ, τσεκαρισε τους στον καταλογο του CDRSEE, Ι.Μ.Χ.Α., BALKAN STUDIES, k.t.l. ειναι ολοι μεσα, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΤΟΜΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΖ, ΤΟΥ ΣΙΦΤΕΡ και ολων των αλλων καλων παιδιων.
Oσο για να “νεποτισμους” κανε μια ερευνα για τα ονοματα για να δεις ποσοι ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΤΟ Κ.Ε.Μ.Ο., ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΤΟ Ι.Μ.Χ.Α., ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ, ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ, Κ.Τ.Λ.
Λ.
Πισω απο το Κεντρο Θεσσαλονικης ειναι το Σχεδιο Σταθεροτητας της Νοτιο-Ανατολικης Ευρωπης, αλλα πισω απο αυτους οπως σας εδειξα και απεδειξα ειναι ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
Τι κανανε λοιπον οι μαγκες?, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΩΝ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ,κ.τ.λ., εδημιουργησαν ενα ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Αυτος ειναι ο λογος, που ολα τα ποστα ειναι πιασμενα απο ανθρωπους του ΕΛΙΑΜΕΠ και απο ανθρωπους που ανηκουν στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Και παραπερα? Τι και παραπερα?
Παραπερα ειναι Ο Ο.Η.Ε. η ΕΕ και Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ.
Μονο που πισω τους, ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!
Με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μας χορευουν, και οι ανθρωποι του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”, μαζευουν ταλληρα.
Και “επαναστατες” και νταβατζηδες.
Και στις τραπεζες του Λοντον-σιτι και “Αναθεωρητες της Ιστοριας μας” για το καλο του τοπου βεβαια.
Και αμαρτωλοι απο την μετα-Επαναστατικη Ελλαδα αλλα και στα υψηλα σαλονια με Κλαρκ,Κλιντον,Αλλμπραιτ,Χολμπρουκ, και παμε λεγοντας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ μας ετοιμαζουν, με εγγραφη (τη συμμετοχη ολων των δικων μας) ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που θα γινει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Ευτυχως………ΕΥΤΥΧΩΣ………τους ξυπνησαμε εγκαιρως!

George Tsapanos Says:
 NICOLA JORDANOVSKI.
” Η (αναφορα) του Nikola Jordanovski (Πανεπιστημιο της Βαρσοβιας)ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, παρουσιασε τις δυσκολιες που συναντηθηκαν κατα την προσπαθεια αναθεωρησεως εθνικων ιστοριογραφιων δια της συγγραφης κοινης Βαλκανικης ιστοριας απο μια πολυ-εθνικη ομαδα εμπειρογνωμονων”.
Οπως ομως μπορειτε να δειτε στην πρωτη σελιδα του αυτου εγγραφου, την διαλεξη “κλειδι” την παρουσιασε ο Ελλην καθηγητης Θανος Βερεμης.
Δηλαδη ο Κυριος Βερεμης (αυτος δεν ειναι Προεδρος του Εθνικου Συμβουλιου Παιδειας? )
οχι μονον γνωριζε για τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ CDRSEE, αλλα και ελαμβανε αναφορες ως προς την πορεια τυχον ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !
Βαλτε τωρα και τον ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΚΟ , ΕΚΠΩΤΟΝ συμφωνα με το ΠΑΡΟΝ, ξαναψαχτε που ειναι ανακατωμενος ο Βερεμης, το ΕΛΙΑΜΕΠ, Κ.Ε.Μ.Ο., κ.τ.λ., κ.τ.λ., και καταλαβαινετε ΠΟΙΟΙ επιθυμουν ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Λ.

Γράφει ο Γιώργος Τσάπανος:
Πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι απεφάσισαν να κατακερματίσουν την Βόρειο Ελλάδα και να αποδείξουν ότι ο Ελληνισμός της ήταν κάτι “φρέσκο”, ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ έφτασε ΜΕΤΑ το 1912-1913, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ –ΙΔΙΩΣ– ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Και έτσι, όπως θα διαβάσετε και παρακάτω αμόλησαν ένα σωρό κοπρόσκυλα την περασμένη δεκαετία για να:
“During the last decade at least twelve anthropologists studied the identities building process in the border region of western Greek Macedonia.”
Προσοχή, δεν προσπάθησαν να ανακαλύψουν την “ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ” σε άλλες παραμεθόριες περιοχές, στην ΚΡΗΤΗ η την ΡΟΔΟ, στα ΕΠΤΑΝΗΣΑ, ή την ΧΙΟ, όχι, το μυστικό ήταν η Βόρειος, Βορειοδυτική Ελλάδα και ιδίως η Φλώρινα και η Θεσσαλονίκη.
Στην Βορειοδυτική Ελλάδα είχαν αρχίσει ένα πρόγραμμα “ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ” με στοιχεία που πήραν από… το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνος - Θεσσαλονίκης απ’ όπου πήραν ένα σωρό χάρτες, πληροφορίες, ντοκουμέντα, κ.τ.λ,κ.τ.λ..
Κατά περίεργο τρόπο, βρήκα το “πρότζεκτ” κρυμμένο κάτω από ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ της Αγγλίας το οποίο υποτίθεται ήταν ανακατωμένο για την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ πλευρά του θέματος.
Υπεύθυνη για αυτό το θέμα (αλλά και πολλά άλλα, κάποια ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΡΡΗ, απλή σπουδάστρια στο “Ερευνητικό” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά… καθηγήτρια στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ.
Το περίεργο ήταν ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ήταν, ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ !!!!!!! και οι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΣΑΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΤΟΥΡΚΙΚΗ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ - και ΒΛΑΧΙΚΗ !!!!!
Τον ίδιο καιρό άρχισαν οι παρουσιάσεις περί ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ CDRSEE.
Ρίξτε μια ματιά εδώ μέσα:
Η πόλις είναι η ΦΛΩΡΙΝΑ, (όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα), διαβάστε ποιος προσπαθούσε να ανακαλύψη ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, και σε ποιους έδινε τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.
Η χάρτης της περιοχής των ΒΙΑΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, όμως, είναι παρόμοιος αν όχι ακριβώς ο ίδιος με το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ EAST-WEST INSTITUTE = STABILITY PACT + CDRSEE + ELIAMEP + ANATOLIA + BALKAN TRUST + LONDON TEAM +… +… +…
Το τετράτομο του CDRSEE (όπως και το βιβλίο της 6ης δημοτικού) είναι οι ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ μιας “εναλλακτικής” ιστορίας με σκοπό την διάβρωση του Ελληνικού Πνεύματος και των Ελληνικών ΕΘΝΙΚΩΝ ιδεωδών, ώστε τυχόν ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΝΕΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ
Δεν είναι τυχαία η ΕΒΡΑΪΚΉ ΑΝΑΜΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ 1996.
Δεν είναι τυχαία τα βιβλία του MAZOWER, για τον Εβραϊσμό της Θεσσαλονίκης, και δεν είναι τυχαίο ότι στην ΒΟΡΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, “δεν” υπήρχαν αρκετοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ… ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΣΑΝ… ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΟΥ Ι.Μ.Χ.Α, ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΤΟΥ MACEDONIAN HERITAGE, BALKAN TRUST, STABILITY PACT, NATIONAL BANK OF GREECE, ALPHA BANK, COCA-COLA, TITAN, LEVENTIS INSTITUTE, και διαφόρων άλλων ΜΚΟ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ CDRSEE ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
Μην ξεχνάμε βέβαια πού εδρεύει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, και με ποιανών λεφτά ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ονομάζεται… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !
Ξεκινήσαμε από το CDRSEE, έναν από τους παίκτες στην ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και δη της ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ (που με πονάει ακόμα πιο πολύ), βλέπετε… εάν οι “δικοί” μας γράφουν περί ΒΙΑΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, τότε… οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και οι ΤΟΥΡΚΟΙ οι οποίοι εξεδιώχθησαν χαίρουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΑΙΕΣ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, Κ.Τ.Λ., ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
Τι το άκρως περίεργο;
Ότι όλες οι μελέτες ομιλούν για τα “κακά” που έκαναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, δεν είδα ακόμα καμία μελέτη η οποία να ομιλεί περί ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.
Και βέβαια, με μιαν νέα ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ την ΒΛΑΧΙΚΗΝ, γιατί να μην φτιάξωμε και ένα νέο κρατίδιο με τις ευλογίες ΤΟΥ ΠΑΠΑ στα νότια της ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ?!
Τ  ο “τετράτομο” του CDRSEE με την συνεργασία ΒΕΡΕΜΗ, ΕΛΙΑΜΕΠ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥΙ.Μ.Χ.Α., κ.τ.λ., κ.τ.λ… μας έγινε και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!!!!!
Μάλιστα Κυρίες και Κύριοι, μας ετοιμάζουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ με τα λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, και ενώ αυτός ο άμοιρος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes